Old Spice Oldspıce Deodorant Spray Wolfthorn 150ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
1.550 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
221,30 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Old Spice Oldspıce Deodorant Spray Wolfthorn 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hopsepete Satıcı Ünvanı: IŞIL BABACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6740199980
    Bu ürün hopsepete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Gecenin gizemli yaratıklarından, esanslı erkeklerin kokusu
  • Old Spice Wolfthorn. Yerine çakılmamış bir çivinin ya da yanlış yakılan bir mangalın kokusunu kilometrelerce öteden alan, yedek kulübesinde beklerken bile sürüye önderlik edenlerden esinlenerek üretildi. Dikkat, akıllarda kurt adamdan insana dönüşen erkeğin karizmasını canlandırır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Çeşit Pudrasız
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Old Spice Wolfthorn 150 ml Deo

Ter kokusunu önlemek ve cildi ferah tutmak için iyi bir deodorant seçmek gerekir. Old Spice Wolfthorn Deo 150 ml etkili formülüyle cildinizi ferahlatırken ter kokusunu önler ve cildin güzel, özgün bir kokuya sahip olmasını sağlar. Anti-alerjik özelliği sayesinde ciltte alerjik etkiye sebep olmaz. Eşsiz kokusuyla fark yaratan bu ürünü satın aldıktan sonra her mevsim güvenle kullanabilir ve ter kokusunu önleyebilirsiniz. Ürün vücudunuzda ferah ve etkileyici bir koku bırakır. Etkili formülü sayesinde uzun ömürlü bir üründür. Ter kokusunu bastırırken hayranlık uyandıran aromasıyla hoş bir kullanım sağlar.

  • 150 ml
  • Pudrasız
  • Anti-Alerjenik
  • Mandarin, turunçgil ve tropikal notalar

Old Spice Wolfthorn Deodorant Kokusu Nasıldır?

Old Spice Wolfthorn Deodorant Kokusu Nasıldır?

Old Spice Wolfthorn Deo 150 ml sofistike bir içeriğe sahiptir. Birbiriyle uyumlu notaların birleşimi eşsiz bir koku yaratır. Old Spice’ın diğer ürünleri gibi Wolfthorn deodorantta da notalar özenle seçilmiş ve en iyi kokuyu oluşturacak biçimde bir araya getirilmiştir. Bu ürünü markanın diğer deodorantlarından ayıran temel özelliklerden biri ise erkeksi olarak tanımlanabilecek etkili bir kokuya sahip olmasıdır. Deodorantın içeriğinde genel olarak mandarin ve portakal notaları ön plana çıkar. Turunçgil kokusu, tropik meyve notalarıyla bir araya gelerek eşsiz bir vurgu yaratır. Ürün hafif fakat etkili bir kompozisyona sahiptir. Vücudunuzu sarar ve etkisini uzunca bir süre hissettirir. Duş sonrasında cildinize doğrudan sıkabilirsiniz. Özellikle koltuk altları ve boyun bölgesindeki ter kokusunu bastırarak, hayranlık uyandırıcı bir koku bırakır.

Old Spice Wolfthorn 150 ml Deodorantı Kimler Alır?

Old Spice Wolfthorn 150 ml Deodorantı Kimler Alır?

Old Spice Deodorant Wolfthorn erkek deodorantıdır. Yetişkin erkekler için uygun bir üründür. Meyve kokularından hoşlanıyorsanız ve kendinizi hoş bir kokuyla fark ettirmek istiyorsanız Old Spice Wolfthorn deo 150 ml ürününü sizin için uygun olabilir. Yüksek etkili bir formüle sahip olan Wolfthorn deo kullanıcıların beğenisini kazanır. Özellikle sporcular tarafından sıklıkla tercih edilen kullanılan bir ürün olduğu söylenebilir. Bu ürünü, uzun süren antrenmanlardan sonra ortaya çıkan ter kokusunu yok etmek için güvenle kullanabilirsiniz. Spor sonrası ve gündelik kullanım için de uygundur. Duştan çıkıp cildinizi kuruladıktan sonra Old Spice Wolfthorn deo 150 ml deodorantı vücudunuza uygulayabilirsiniz. Gün boyu ter kokusundan arınmış ferah bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Bu ürünü herkes için uygun kılan özelliklerden biri de anti-alerjik olmasıdır.

Old Spice Wolfthorn 150 ml Deodorant Kaliteli mi?

Old Spice Wolfthorn 150 ml Deodorant Kaliteli mi?

İyi koku, kalite göstergesidir. Bir deodorantın güzel kokabilmesi için iyi ve birbiriyle uyumlu notaların seçilmiş olması gerekir. Ayrıca kokunun uzun süre muhafaza edilebilmesi için doğru formül uygulanarak üretilmesi gerekir. Yalnızca kokusuna bakılarak bile Old Spice Wolfthorn 150 ml deo ürününün kalitesini fark etmek mümkündür. Ayrıca ürünün kalıcılık bakımından da oldukça başarılı olduğu söylenebilir. Duştan sonra kullanıldığında 24 saate kadar kalıcı olabilir. Vücudu saran ve etkili bir kokusu vardır. Pudrasız bir üründür; ter kokusunu bastırırken gözenekleri tıkamaz ve vücuda zarar vermez. Cildi tahriş eden bir yapıda değildir. 150 ml ölçüsündeki kutusu ile uzun süre kullanılabilir. Old spice wolfthorn deo 150 ml yorumları çoğunlukla olumlu yöndedir. Tam anlamıyla bir erkek parfümü olan Old Spice Wolfthorn 150 ml hem kullanımı hem de koku notaları ile tercih edilebilecek bir üründür. Ürünü güvenilir alışverişin adresi Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz. Siparişiniz hızlı ve sorunsuz bir şekilde adresinize teslim edilir.