Okyanushop Çocuklar Için Musluk Uzatma Başlığı

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Okyanushop Çocuklar Için Musluk Uzatma Başlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekspres Toptan Satıcı Ünvanı: MURAT DİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1583098415400013 Vergi Kimlik Numarası: 2980249683
    Bu ürün Ekspres Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuklar İçin Eğlenceli Musluk Uzatma Başlığı

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Okyanushop Musluk Uzatma Başlığı Çocuklar için Mavi Trendyol'da

Okyanushop çocuklar için musluk uzatma başlığı çocukların suya erişimini kolaylaştırdığı ve kolay şekilde takılabildiği oldukça pratik bir üründür. El yıkama alışkanlığının kazanılması ve hijyen konusunda ebeveynlere olan bağımlılığın giderilmesi için önemlidir. Renkli ve sevimli tasarımıyla çocukların ilgisini de çekebilmektedir.

 
  • Pratik kullanım
  • İlgi çekici tasarım
  • Dayanıklı malzeme

Okyanushop Çocuklar İçin Musluk Uzatma Başlığı Özellikleri

Okyanushop Çocuklar İçin Musluk Uzatma Başlığı Özellikleri

Okyanushop çocuklar için musluk uzatma başlığı özellikleri ile uzun ömürlü ürünler arasında yer almaktadır. Güvenli ve dayanıklı plastik malzeme kullanılarak tasarlanmış bir üründür. Ayarlanabilir yani oynar bir başlığa sahiptir. Pek çok musluk modeliyle de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kurulum araçlarına gerek duymadan musluklara hemen takılabilecek ve istenen zamanlarda çıkarılabilecek bir aparattır. Kullanımı için musluk başlığını değiştirme ve çıkarma gibi eylemlere başvurmak gerekmez. İhtiyaç duyulan dönemde takılabilir ve daha sonra çıkarılabilir. Tasarımında fil figürüne yer verilmiştir. Mavi renkli fil başı görünümüyle çocukların ilgisini de çekmektedir. Küçük yaştaki çocukların musluklara ulaşması ve tek başına ellerini yıkayabilmesi, dişlerini fırçalayabilmesi zordur. Bunun nedeni musluklara kolay şekilde erişememeleri ve suya ulaşamamalarıdır. Fil figürlü musluk uzatma başlığı sayesinde erişim problemi ortadan kalkmaktadır. Musluktan gelen suyun çok daha yakına çok daha geniş bir şekilde akmasını sağlar. Buna bağlı olarak çocuklar hijyen faaliyetlerini tek başına gerçekleştirebilir. Çocukların sağlığına uygun güvenli malzemeler kullanılarak üretilmiştir.

 

Okyanushop Çocuklar İçin Musluk Uzatma Başlığı Kullanımı

Okyanushop Çocuklar İçin Musluk Uzatma Başlığı Kullanımı

Okyanushop musluk uzatma başlığı farklı yaş grupları için uygundur. Sevimli tasarımı tüm çocukların ilgisini çeker. Musluk modelleri çok ince veya çok kalın olmadığı sürece tam uyum sağlar. Aparatı kutusundan çıkardıktan sonra musluğa takmak ve kullanmaya başlamak mümkündür. Çocukların el yıkama alışkanlığı kazanabilmesi için önemli olan bir aparattır. Kendi hijyen eylemlerini gerçekleştirebilmek veya bunu bir oyun haline getirmek çocukların alışkanlıklarını keyifle sürdürmesini sağlar. Musluk uzatma başlığı kullanımında ebeveynler tarafından merak edilen konular olabilir. Bunlardan biri musluk başlığının sabit veya ayarlanabilir olup olmadığıdır. Uzatma başlığı oynar bir başlığa sahip olduğu için ebeveynlerin musluk kullanımı olumsuz etkilenmez. Yani uzatma başlığı kullanılması gerektiğinde indirilebilir ya da kullanılmayacağı zaman uzatma borusu kaldırılarak musluk gerektiği şekilde kullanılabilir. Bu şekilde hem ebeveynler hem de çocuklar için rahat bir kullanım sunulmuştur. Belli aralıklar uzatma başlığının temizlenmesi mümkündür. Uzun ömürlü kullanılabilecek çocuklar için uzun yıllar tercih edilebilecek pratik bir aparattır.

 

Okyanushop Çocuklar İçin Musluk Uzatma Başlığı Fiyatı

Okyanushop Çocuklar İçin Musluk Uzatma Başlığı Fiyatı

Okyanushop çocuklar için musluk uzatma başlığı fiyat bilgisi özellikleri kadar merak edilebilen konulardan biridir. Pratik kullanımı ve kurulama sahip olan musluk uzatma başlığı avantajlı bir üründür. Uzun süre kullanılabilir. 12.6 x 9 x 4.4 cm boyutları ile muslukların rahat bir şekilde kullanılmasını sağlar. Yalnızca 40 gram ağırlığa sahiptir. Başlık fiyatı belirlenirken sahip olduğu özellikler ve kullanımında sağladığı avantajlar dikkate alınmıştır. Güvenilir ve dayanıklı kalın plastik malzeme kullanılarak tasarlanması ve boyutları gibi konular fiyat üzerinde etkilidir. Tercih edilen malzemelerin kalitesi ve neredeyse tüm musluklara uyumlu olması da avantajlı ve etkili özellikleri arasında yer alır. Tüm bu konular fiyat bilgisinin ortaya çıkarılmasını sağlamıştır. Okyanushop çocuklar için musluk uzatma başlığı yorumları ve musluk uzatma başlığı hakkında yapılan ürün değerlendirmelerini ürün seçiminden önce inceleyebilirsiniz. Trendyol’dan merak ettiğiniz ürün hakkında yer alan pek çok sorunun cevabına ulaşabilir, detaylı bir araştırma yapabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.