Okyanus 7.sınıf --(master Fen+matematik)-- Soru Bankası

414 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  414 TL
%8 indirim
10 x  380,88 TL
3.808,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Okyanus 7.sınıf --(master Fen+matematik)-- Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitabindenizi Satıcı Ünvanı: DT KİTABEVİ KIRTASİYE OYUNCAK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313058860800013 Vergi Kimlik Numarası: 3130588608
    Bu ürün kitabindenizi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okyanus Yayıncılık 7.sınıf Master Matematik - Fen Bilimleri Soru BankasıOkyanus 7.Sınıf Master Matematik - Fen Bilimleri Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
Geri Bildirim Ver

Okyanus Yayınları - 7. Sınıf Master Fen + Matematik Soru Bankası

Okyanus Yayınları 7. sınıf Master fen + matematik soru bankası set olarak satışa sunulur. İçerisinde çok sayıda soru bulunan 2 ayrı kitap, öğrencilerin verimli bir şekilde çalışmasına destek olur. Sadece sınava hazırlık için değil okula yardımcı bir kaynak olarak da tercih edilebilir. Okulda öğrenilen bilgilerin pekiştirilmesine olanak sağlar. Okyanus Master soru bankası:

  • Sınav hazırlığı için uygun bir settir. Öğrencilerin sınava erkenden hazırlanmasını ve süreçteki yüklerinin hafiflemesine katkı sağlar.
  • Müfredatla uyumlu ve yeni nesil soruları ile verimli bir çalışma sunar. Öğrencilerin her türlü soru tipine hazırlıklı olmasını destekler.
  • 7. sınıf öğrencileri için hazırlanan set konu eksiklerinin tespit edilmesi ve tekrar yapma amacıyla sınava hazırlık senesinde de kullanılabilir.

Master Fen Matematik Soru Bankası Genel Özellikleri Nelerdir?

Master Fen Matematik Soru Bankası Genel Özellikleri Nelerdir?

Okyanus Master soru bankası seti 2 ayrı kitaptan oluşur. Set içerisinde hem matematik hem de fen bilgisi dersi için ayrı soru bankası bulunur. Okyanus Yayınları tarafından basılan soru bankaları alanında uzman eğitimcilerden oluşan bir komisyon tarafından hazırlanır. Hazırlık aşamasında müfredata uygun soru seçimine azami önem gösterilir. Bu sayede öğrencilerin düzeylerine uygun bir çalışma yapmalarına katkı sağlanır. Okyanus Master soru bankası seti öğrencilerin test çözme kabiliyetlerini geliştirir. Ayrıca eksik oldukları konuları tespit etmelerine yardımcı olur. Soru bankaları ciltsiz ve normal boyda hazırlanır. Okyanus yayınları 7. sınıf matematik master soru bankası 232 sayfadır. Fen Bilgisi soru bankasının sayfa sayısı ise 216’dır. Birinci hamur kâğıt kullanılarak hazırlanan soru bankalarının sayfaları son derece dayanıklıdır. Kolay deforme olmaz; güvenli bir kullanım sunar.

Master Fen Matematik Soru Bankası Sınava Hazırlığa Uygun mu?

Okyanus Yayınları - 7. Sınıf Master Fen + Matematik Soru Bankası

Okyanus Master soru bankası öğrencilere sınava hazırlık sürecinde destek olur. Sınav senesinden önce öğrencilerin bu tarza alışmasını sağlar. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her ay yayınlanan sorular dikkate alınarak hazırlanır. Yeni nesil soru tiplerine öğrencileri 7. sınıftan itibaren hazırlayarak sınav senesindeki yüklerini hafifletir. Okyanus Master soru bankası kitapları öğrencilerin liselere giriş sınavına hazırlanması için uygun bir seçimdir. Okyanus Master soru bankası öğrencilerin soruları anlama ve yorumlama yeteneklerini geliştirir. Farklı soru tiplerine aşinalık kazanmalarına destek olur. Her iki dersin temel muhakeme gerekliliklerini edinmelerini sağlar. Tablo, grafik, etkinlik ve modelleme sorularıyla öğrencileri her türlü teste hazır hâle getirir. Süre konusunda kazanım elde etmelerine destek olur. Ayrıca dikkat ve konsantrasyon sorularıyla öğrencilere odaklanmanın önemini öğretir. Sınav hazırlığı için ideal bir seçim olarak öne çıkar.

Master Fen Matematik Soru Bankasını Kimler Almalı?

Okyanus Master soru bankası 7.sınıf öğrencileri için hazırlanan bir settir. 7. sınıf düzeyinde verilen Milli Eğitim müfredatına uygundur. Müfredata uygun şekilde öğrencilerin sınava hazırlanmasına destek olur. Bu nedenle 7. sınıf öğrencileri tarafından tercih edilmesi uygundur. Geçmiş seneden eksikleri olduğunu düşünen 8. sınıf öğrencileri de bu seti tercih edebilir. Set içindeki kaliteli sorular ile eksik konularının tespitini yaparak sınava kapsamlı bir şekilde hazırlanabilirler. Trendyol uygun fiyatları ve pratikliği ile adından sıkça söz ettiren başarılı bir online alışveriş platformudur. Geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet verir. Gerçek kullanıcı yorumlarına yer vererek alışverişlerinizi gönül rahatlığıyla yapmanıza destek olur. Mobil uygulamayı ya da web sitesini kullanarak öğrenciler tarafından yapılan Okyanus Master fen matematik soru bankası yorumlarını okuyabilirsiniz. İndirimli fiyatlardan ve kampanyalardan yararlanarak hesaplı bir online alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz. Tüm satın alma işlemleriniz için birkaç tıklama yeterlidir.