Okyanus Yayınları Okyanus 8. Sınıf Fen Bilimleri Master Soru Bankası

280 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Okyanus Yayınları Okyanus 8. Sınıf Fen Bilimleri Master Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meyan Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okyanus Masterfen Okyanus Yayınları 8. Sınıf Fen Bilimleri Master Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Okyanus Fen Bilimleri Master Soru Bankası 8. Sınıf

8.sınıf, liseye geçişin son basamağını oluşturmaktadır. Bundan dolayı 8.sınıfta öğrencilerin özverili çalışmaları gerekmektedir. Hem 8.sınıf sınavlarına hazırlanan hem de liseye geçiş sınavı olan LGS’ye hazırlanan öğrenciler için Okyanus Yayınları 8.sınıf Fen Bilimleri Master soru bankası doğru bir tercih olmaktadır. Fen bilimleri dersi 8.sınıf için oldukça önemli olmaktadır. Bundan dolayı bu ders için ek kaynağın kullanılması gerekmektedir. Fen bilimleri dersinin konuları hakkında sorular barındıran Okyanus 8.sınıf fen soru bankası, sınavlar için son derece yararlı bir kaynak olmaktadır. Farklı tipte soruları barındıran bu kaynak sayesinde öğrenciler çeşitli soru tiplerini görmektedir. PISA ve TIMSS sınavları dikkate alınarak hazırlanan bu kaynak, aynı zamanda LGS olarak geçen liseye geçiş sınav sistemine de uyumlu olmaktadır. Ayrıca beceri temelli eğitim modülüne de uygun olmaktadır. Bu soru bankasının videolu çözümlerinin de olması bir diğer özelliklerindendir.

  • Sınav Sistemine Uyumlu
  • Beceri Temelli Eğitim Modülüne Uygun
  • Farklı Tipte Sorular

Okyanus Yayınları Fen Bilimleri Soru Bankası Sınav Sistemine Uygun

Okyanus Yayınları Fen Bilimleri Soru Bankası Sınav Sistemine Uygun

8. Sınıf Fen bilimleri Master Soru Bankası Okyanus Yayınları TIMSS ve PISA sınavları dikkate alınarak hazırlanmıştır. Ayrıca liseye geçiş sınav sistemine de uygun olmaktadır. Fen bilimleri dersinin konularından soruları içeren bu soru bankası, bağlam temelli yaklaşımla hazırlanmıştır. Ayrıca farklı tipte soruları da içermektedir. Deney ve etkinlik temelli soruları içeren kitap, aynı zamanda birden fazla kazanım ve beceriyi ölçen soruları da içermektedir. Bu soruların yanı sıra dikkat, konsantrasyon ve okuma hızını artıracak soruları da içerisinde barındırmaktadır. Farklı tipte bu soruları barındırması sayesinde öğrencileri sınavda çıkabilecek her soru tipine hazırlayabilmektedir. Ayrıca bu soru bankası beceri temelli eğitim modülüne de uymaktadır. Bu sayede öğrencilerin muhafaza yeteneğinin gelişmesine de katkı sağlamaktadır. Bundan dolayı bu soru bankası oldukça iyi bir ek kaynak olmaktadır. Hem konuları öğretme hem de farklı soru tipleri konusundaki zenginliği ile lise sınavları ve okul sınavları için iyi bir ek kaynak olmaktadır.

Okyanus Yayınları Fen Bilimleri Soru Bankası ile Başarı Mümkün

Okyanus Yayınları Fen Bilimleri Soru Bankası ile Başarı Mümkün

Okyanus Yayınları 8. Sınıf Master Fen Bilimleri soru bankası sınav sistemine uygun olarak hazırlanmaktadır. 8.sınıf sınav senesi olduğundan dolayı ekstra olarak derslerin üzerinde durulması gerekmektedir. Bu da ek kaynak ile sağlanmaktadır. Fen bilimleri dersi de oldukça önemli bir ders olduğundan ek kaynak kullanılması ders içerisinde başarılı olunmasına yol açmaktadır. Okyanus Yayınları tarafından basılan Master soru bankası oldukça başarılı bir ek kaynak olmaktadır. İçeriğinde olan farklı tipteki sorular sayesinde öğrencilere farklı soru tiplerine alıştırmaktadır. Ayrıca sınav sistemine uygun olan soruları ile de öğrencileri sınav sistemine alıştırmaktadır. Sürenin önemli olduğu sınavlar için okuma hızını artıracak soruları bulunmaktadır. Ya da konsantrasyon problemi yaşayan çocuklar için konsantrasyonu arttıracak tipte sorular bulunmaktadır. Genel olarak öğrencilerin başarılarını arttıracak bir ek kaynak olmaktadır.

Master Fen Bilimleri Soru Bankası Videolu Çözümlerle Yanınızda

Master Fen Bilimleri Soru Bankası Videolu Çözümlerle Yanınızda

Okyanus 8 sınıf Master Fen Bilimleri soru bankası cevap anahtarı bulunmaktadır. Bazı sorular yalnızca cevap anahtarına bakılıp anlaşılmadığından dolayı, videolu çözümler de bulunmaktadır. Bu sayede cevap anahtarına bakılıp, anlaşılamayan soruların çözümü için kayıtlı videolar izlenebilmektedir. Öğrencilerin yanlış yaptıkları veya boş bıraktıkları soruların doğru cevaplarını tam olarak anlayabilmeleri için videolu çözümler oldukça iyi olmaktadır. Bu sayede, öğrenciler anlamadıkları soruların açıklayıcı çözümlerini izleme fırsatı yakalamaktadırlar. Farklı tipte videolu çözümü olan soruları içeren ve sınav sistemine uyumlu olarak hazırlanan Okyanus Yayınları Master Fen Bilimleri soru bankası, sınava hazırlanan öğrenciler için iyi bir ek kaynak olmaktadır. Konuları iyi kavratmaya yönelik olan soruları ile öğrencilerin LGS sınavlarında başarı yakalamalarına yol açabilmektedir.