Okyanus Yayınları 7.sınıf Matematik Soru Master

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (47)
150 TL'ye %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
195 TL170 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okyanus Yayınları 7.sınıf Matematik Soru Master

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7.SINIF MATEMATİK SORU MASTER

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Okyanus Yayınları 7. Sınıf Master Matematik Soru Bankası

Okyanus yayınları tarafından 7.sınıflara yönelik olarak hazırlanan Okyanus Master Matematik 7. Sınıf soru bankası içerdiği farklı tipte sorular ile oldukça başarılı bir ek kaynak olmaktadır. Matematik dersi işlenen konular hakkında soru çözdükçe anlaşıldığı için ek kaynak kullanılması gerekmektedir. Kullanılacak olan ek kaynak seçimi önemlidir. Farklı tipte soruların olması ek kaynağın daha iyi olmasını sağlamaktadır. Böylece okul sınavlarında öğrenciler karşılarına çıkan soruları zorlanmadan yapabilmektedir. Ayrıca Okyanus yayınları öğrencilerin sınav sistemlerine alışmaları için LGS soru tipine uygun soruları bünyesinde barındırmaktadır. Bu sayede öğrenciler, 8.sınıfta karşılaşacakları soru tiplerine önceden alışmış olmaktadır. Bu yüzden, sınav sistemine yönelik soruların hazırlanması oldukça iyi bir durum olmaktadır. Ayrıca, Okyanus yayınları sorularını oluştururken sınav sisteminin yanında MEB’in her ay yayımladığı örnek soruları da dikkate almaktadır. Yani Okyanus yayınları yeni nesil soruları Master soru bankasında yer vermektedir.

  • Farklı Tipte Sorular
  • Yeni Nesil Sorular
  • Sınava Yönelik Sorular

Okyanus Matematik 7. Sınıf Soru Bankası İçeriği

Okyanus Matematik 7. Sınıf Soru Bankası İçeriği

Okyanus Yayınları 7. sınıf Master matematik soru bankası, farklı tipte birçok soru çeşidini içerisinde barındırmaktadır. Bu sayede öğrenciler birçok soru çeşidini görebilmektedir. Master matematik soru bankasının içerisinde sayısal mantık ve muhakeme soruları, tablo ve grafik soruları, şekil yetenek soruları, kodlama ve güncel teknoloji soruları, gerçek yaşam problemleri, oyun ve etkinlik temelli sorular bulunmaktadır. Bu soru tiplerinden farklı sorular oluşturulmuştur. Bu sayede öğrenciler çeşitli soruları görmüş olmaktadır. Yani 7.matematik soru bankası yalnızca okul sınavlarına hazırlamamaktadır. Aynı zamanda 8.sınıfta girecekleri LGS sınavlarına da soru tiplerine alıştırarak temel oluşturmaktadır. Okyanus 7.sınıf Master matematik soru bankası kitabı 232 sayfadan oluşmaktadır. Öğrenciler için son derece yararlı olan bu soru bankası kitabı içerik olarak özenle hazırlanmıştır. Ayrıca soruların videolu çözümleri de bulunmaktadır. Bu sayede öğrenciler yapamadıkları soruların çözümlerini, bu videoları izleyerek öğrenebilmektedir.

Okyanus Matematik 7. Sınıf Soru Bankası ile Yeni Nesil Sorular

Okyanus Matematik 7. Sınıf Soru Bankası ile Yeni Nesil Sorular

Öğrencileri sınav sistemine hazırlamak için yeni nesil soruların kullanılması gerekmektedir. Okyanus Matematik 7. Sınıf soru bankası yeni nesil sorular ile hazırlanmıştır. Bu sayede, öğrenciler bir sonraki sene karşılaşacakları soru tiplerine hazırlıklı olmaktadır. Bu soru bankasında LGS soru tipleri de olduğu gibi MEB’in her ay yayınladığı sorulardan da ilham alaraksorular hazırlanmaktadır. Bu sayede, öğrencilere daha da yarar sağlayan bir kaynak olmaktadır. Ayrıca farklı soru tipleri sayesinde öğrencilerin her soru tipine de alışmalarını sebep olmaktadır. Bu da çocukların sınav anında farklı soru tipi gördüklerinde stres yaşamamalarını sağlamaktadır. Ayrıca, Okyanus yayınlarının Master matematik soru bankası beceri temelli bir soru bankasıdır. Bu sayede öğrenciler öğrendiklerini kullanabilmektedir.

Video Çözümlü Okyanus Matematik 7. Sınıf Soru Bankası

Video Çözümlü Okyanus Matematik 7. Sınıf Soru Bankası

Okyanus Master soru bankası 7.sınıf matematik dersi için hazırlanan ek kaynaktır ve videolu çözümlüdür. Bu sayede öğrenciler, anlamadıkları bir soruyu oldukça kolay bir şekilde öğrenebilmektedirler. Okyanus Master matematik 7. sınıf cevap anahtarı bazen öğrenciler için yetersiz kalmaktadır. Öğrenciler, bazı soruların cevaplarından ziyade çözüm yolunu anlamadıklarından ötürü, videolu çözümleri tercih etmektedir. Videolu çözümler sayesinde anlamadıkları sorunun çözümünü izlemektedirler. Okyanus Yayınları, Master matematik soru bankası kitabında yeni nesil soruları kullandıklarından dolayı, öğrenciler bazı soru kalıplarını anlamamaktadır. Bu gibi durumlarda videolu çözümleri izlemek, öğrencilerin oldukça yararına olmaktadır. Bu sayede anlamadıkları soruyu anlamış olacaklardır. Bunun yanında farklı bir soru kalıbını da öğrenmiş olmaktadırlar. Videolu çözümler öğrencilerin kolayca erişebilecekleri şekildedir. Okyanus yayınlarının yeni nesil soruları da içeren Master matematik soru bankası, bu sebeplerden ötürü öğrencilerin tercih edebileceği bir ek kaynak olmaktadır.