Okyanus Yayınları Okyanus 9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap

999 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.012,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.125 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.125 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okyanus Yayınları Okyanus 9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapika Satıcı Ünvanı: İLKNUR KARAÇUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5070822603
    Bu ürün Kitapika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okyanus 9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 9. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap 97860578320237

Okyanus Yayınları 9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap Set içeriği; 9. sınıf Iceberg coğrafya soru bankası, tarih soru bankası, kimya soru bankası, fizik soru bankası, biyoloji soru bankası, matematik soru bankası, Türk dili soru bankası bulunur. Bu dönemde iyi bir üniversitenin kapılarının kendilerine açılabilmesi için öğrenciler çalışmalarına özveri göstermelidirler. Lisenin ilk yılından son yılına kadar 9. sınıf kitaplarıyla bilgilerini güçlendirmeleri gerekmektedir. 9. sınıf yardımcı kitapları ile ilgili olarak derslere göre ürünler seçebilir, ayrıca tüm dersler, konu anlatım, cep kitapları, yaprak testler gibi farklı gruplarda yer alan ürünlerle bilgilerinizi pekiştirerek sorular çözebilirsiniz. Alan olarak da ayrılmış olan tüm 9. Sınıf test kitapları fiyatları, içeriklerine göre farklılık göstermektedir. Üniversiteye hazırlık sürecinde 9. Sınıf test kitapları set olarak da satışa sunulmaktadır. Setler, tüm dersleri konu anlatımlı ve soru çözümlü çeşitleriyle birlikte bir arada sunmaktadır. Okyanus Yayınları 9. sınıf Iceberg soru bankası seti 7 kitap fiyatı ile herkesin beğenisini kazanır. Dilerseniz siz de bu seti sipariş vererek satın alabilirsiniz.

  • Set Kitap
  • Üniversiteye Hazırlık
  • Okyanus Yayınları Kalitesi

9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap Faydaları

9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap Faydaları

Lise yaşantısında alınan eğitim, üniversiteye giriş için bir basamaktır. Üniversiteye giriş sınavına öğrencileri hazırlanan kitaplar, lise müfredatına uygun olmaktadır. Dokuzuncu sınıftan itibaren öğrencilerin işlemekte olduğu lise müfredatı, üniversite sınavında öğrencilerin karşılarına çıkacak olan önemli konuları içermektedir. Bu sebeple üniversite sınavı sorularında kullanılan konular, dokuzuncu sınıfta işlenmeye başlamaktadır. Dokuzuncu sınıfta her ders için temel olan konular öğretilmektedir. Bu temel konular, ileride alan ayrımı yapıldığında anlatılacak ileri düzey dersler için bir hazırlık aşamasıdır. Aynı zamanda matematik gibi derslerde bu konular birbirleri ile bağlantılıdır. Bu yüzden öğrencilerin dokuzuncu sınıftan, lisenin başlangıcından itibaren konuları kavraması beklenmektedir. 9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap faydaları ile bu süreçte öğrencilere yardımcı olur. Bu sebeplerle Okyanus Yayınları kalitesi ile sunulan destek kitapları; 9. sınıf konu tekrarları, sınava hazırlığın ilk aşaması olarak düşünülebilmektedir.

9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap Yorumları

9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap Yorumları

Dokuzuncu sınıf, üniversite sınavına hazırlık için bir başlangıçtır. Bu sınıfta anlatılan konular, diğer sınıflar için bir temel olma değeri taşımaktadır. Lise müfredatında her sene farklı değişiklikler olabilmektedir. Bu değişiklik neticesinde bazı konular müfredata eklenirken, bazıları müfredattan çıkartılabilmektedir. 9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap ile müfredatı takip etmek önemlidir. Her sene güncellenen test kitapları, yenilenen konulara uygun olarak hazırlanmaktadır. 9. Sınıf test kitapları yeni müfredat içeriği ile öğrencilerin hem okulda hem de ÖSYM tarafından düzenlenen sınavlarda başarılı olmasına katkı sağlamaktadır. Üniversite sınavı soruları, kazanımlar tablosundan yola çıkılarak oluşturulmaktadır. Bu yüzden test kitaplarında da bu kazanımlara yönelik sorular hazırlanmaktadır. Yeni müfredata yönelik hazırlanmış olan 9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 kitap yorumları incelendiğinde kitap setini daha önce çözen öğrencilerin olumlu görüşlerine ulaşılabilir.

9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap Kampanyaları

9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 Kitap Kampanyaları

Üniversiteye hazırlık için yapılan çalışmalarda, önceki eğitim dönemleri oldukça önemlidir. Yalnızca on ikinci sınıf değil aynı zamanda önceki sınıflarda öğrenilen bilgiler de çocukların sınavda başarılı olabilmesi için önemlidir. Son sene geriye kalan tüm senelere ait dersleri tekrar etmek hiç fayda etmeyecektir. Eksik olduğunuzu ya da tam olarak anlayamadığını düşündüğünüz dersleri güçlendirmek adına üniversite hazırlık kitaplarını tercih edebilirsiniz. Çalışmaya nereden başlanacağını planlayarak eksik olunan dersler varsa bunlara yönelik kaynaklar tercih edilmelidir. 9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti 7 kitap kampanya ve indirim fırsatları sunar. Kitap markaları hakkındaki yorumları okuyarak tercih yapabilirsiniz. Ders kitabı ve soru bankasına ihtiyacınız için alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanan Okyanus Yayınları 9. Sınıf Iceberg Soru Bankası Seti ile yazılı ve sınavlara hazırlık yapabilirsiniz. Okyanus Yayınları 9. sınıf Iceberg soru bankası seti 7 kitap indirimlerini takip ederek bu seti avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Okyanus Yayınları 9. sınıf Iceberg soru bankası seti 7 kitap satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.