Okuyan Us Yayınları Yarının İnsanı

40,37 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Okuyan Us Yayınları Yarının İnsanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Insan odakli psikoloji hareketinin kurucusu Carl Rogers'tan temel bir kaynak kitap daha.Carl Rogers'in daha önce yayimladigimiz Kisi Olmaya Dair isimli kitabinda, ondan söz ederken, "Rogers inandigi kuramlari sadece terapistlere degil, sokaktaki herkese anlatabilmeyi amaçlar" demistik. Yazar bu kez de ayni sade dille, "yarinin insanini" nasil yaratacagimizi anlatiyor. Nasildir yarinin insani? Kendini var ederek nesneler dünyasindan siyrilmayi basaran ve karsisindaki insani sahiden duyarak onu nesneler arasindan çikaran."Yillar önce intihar etmis, çok incelenmis bir hasta olan Ellen West ile ilgili akademik sempozyumda, Rogers tepkisinin derinligi ve yogunlugu ile seyircileri irkiltmisti. Ellen West hakkinda sanki onu iyi taniyormus, sanki West kendini dün zehirlemis gibi konusuyordu. Rogers, yalnizca onun trajik biçimde ziyan olmus hayatina dair üzüntüsünü ifade etmiyor, ayni zamanda onu bir nesneye dönüstüren, kisisel olmaktan uzak ve zihinleri kesin bir taniyla mesgul olan hekimlerine ve psikiyatrlarina olan öfkesini de dile getiriyordu. Bunu nasil yapabildiler diye soruyordu Rogers. Keske bir insani, nesne olarak görmenin basarili bir terapiye her zaman engel olacagini bilselerdi. Keske onunla bir insan olarak iliski kursalardi, kendilerini riske atsalar, onun gerçekligini ve dünyasini tecrübe etselerdi, o zaman onun ölümcül yalnizligini çözebilirlerdi." Irvin D. Yalom'un önsözündenBu kitabi Rogers 80'lerin basinda yazdi. Ancak bugün görüyoruz ki, onun sözleri, sadece bugünün gerçekleri degil, ayni zamanda yarini aydinlatan birer kehanet. Ürün Adı: Yarının İnsanı Ürün Kodu: 9786054054923 Basım Yılı: 2012.00000000 Kapak Türü: Kağıt Cinsi: Çevirmen: Carl R. Rogers En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Carl R. Rogers
Geri Bildirim Ver