Okuyan Us Yayınları Sezgisel Yeme + Duygusal Açlık 2 Kitap Set

600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Okuyan Us Yayınları Sezgisel Yeme + Duygusal Açlık 2 Kitap Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Pazartesi Satıcı Ünvanı: KIRMIZI PAZARTESİ YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558138555000001 Vergi Kimlik Numarası: 5581385550
    Bu ürün Kırmızı Pazartesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sezgisel Yeme Uygulama Kitabı Kitap Açıklaması Fazla gördüğünüz kilolardan kurtulmak için popüler diyetleri deniyor musunuz? Karbonhidratı ve şekeri hayatınızdan tamamen çıkardıktan birkaç gün sonra bir kriz eşliğinde aşırı yediğiniz oluyor mu? Doyurucu öğünler yerine popüler diyetisyenlerin önerdiği ve kalori saymayı gerektiren hafif öğünlere yöneliyor musunuz? Stresli zamanlarınızda özellikle tatlıyı fazla kaçırarak pişman oluyor musunuz? O fazla üç kilodan bir türlü kurtulamıyor musunuz? Çevrenizden sürekli kilo vermeniz ya da almanızla ilgili sözler duyuyor musunuz? Standart beden algısı ve toplumun dayattığı zayıf olma baskısı nedeniyle her gün kafamızda dönen ve yemekle ilgili ilişkimizi dönüşü zor olacak bir şekilde etkileyen bu sorular özellikle gençleri yeme bozukluğuna itiyor. Bu bozukluğun tarihi çok eskilere dayansa da şimdilerde özellikle sosyal medyanın etkisiyle sorun giderek derinleşiyor. Bir diyet kitabı olmayan, yiyeceklerle sağlıklı bir ilişki kurmanın yollarını anlatan ve bedene saygı ile bütüncül özbakımı öğreten Sezgisel Yeme Uygulama Kitabı, alanında öncü olan Uzman Klinik Psikolog Egenur Bakıner Yücebilgiç ve Uzman Psikolog Özlem Demirci Balsak’ın duru çevirisiyle her yaştan bireye hitap ediyor. Hem sezgisel yemenin ne anlama geldiğini hem de bu yeme biçimini uygulamanın ilkelerini anlatıyor
  • aynı zamanda pek çok uygulamayı içerdiği için hayat boyu başucu kitabı olma özelliği taşıyor. Evelyn Tribole ve Elyse Resch’in fiziksel ve psikolojik anlamda yemeyle ilişkisi bozulan herkesi bu sorunu çözmeye davet ettiği kitap, yiyeceklerle sağlıklı bir ilişki kurabilmenize, açlık ve tatmin işaretlerine dikkat vermenize ve zihniniz ve vücudunuzla derin bir ilişki kurmanıza yardımcı olacak. Duygusal Açlık Kitap Açıklaması Beden iç dengesini sağlamak için sürekli sinyaller gönderir. Susayınca su ister, üşüyünce ısınmak... Bazen önlenemez şekilde iştahlıdır, bazen iştahsız. Bazı özel zamanlarda özellikle bir yiyeceği yeme arzusu duymak basit bir tesadüf değildir. Beden her durumda iç huzuru vereceğini umduğu yiyecekleri yemeyi arzular. Fazla yeme duygusu, iki nedene bağlıdır: Birincisi duygusal açıdan daha iyi hissetme arzusu, ikincisi enerji düzeyini değiştirme isteği. Daha canlı, daha sakin, daha güvende, daha az öfkeli ya da daha az korkmuş hissetmek isteyen beden buna göre yeme eğilimini değiştirir. Önlenemez yeme isteğini yorumlamak kötü rüyaları yorumlamaya benzer. Ne de olsa, kötü rüyalarla karşı konulamaz yeme arzusu arasında pek çok ortak nokta var. Tatsız düşüncelerle ya da duygularla yüzleşmekten kaçınma halinde ortaya çıkar kötü rüyalar... Aynı şekilde önlenemez yeme arzusu da çözümlenmemiş duyguların işaretidir. Her gıda, belli bir ruh halinin aynasıdır. Mesela fıstık ezmesine uzanan bir el, aslında eğlence arayışı içindedir. Tuzlu atıştırmalıklara yönelmenin stresi, öfkeyi ve endişeyi bastırma arzusuyla ilgisi vardır. Peki siz ne tür bir duygusal yiyicisiniz? Uzun yıllardır yeme bozukluğu alanında psikoterapist olarak çalışan Doreen Virtue’nin Duygusal Açlık adlı bu kitabı açlık hissinin altında yatan temel anlamı bulmanıza ve yediklerinizi doğru okuyarak kendi duygu haritanızı ortaya çıkarmanıza rehberlik edecektir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Evelyn Bassoff
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver