7
Sağlık Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Okuyan Us Yayınları Anne Baba Ve Çocuk Arasında

234,81 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,96 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270,95 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
307,52 TL297,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
307,72 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Okuyan Us Yayınları Anne Baba Ve Çocuk Arasında

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anne Baba ve Çocuk Arasında Haim Ginott, W. Wallace Goddgard / Okuyan Us Yayın Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 264
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789756287996
  • Yazar: Haim Ginott, W. Wallace Goddgard
  • Ebeveyn ve çocuk iletişimi alanında yazılmış en iyi eser Anne Baba ve Çocuk Arasında dünyanın her yanından milyonlarca ebeveynin çocuklarıyla iletişimini güçlendirmesini sağladı. Dünyaca ünlü psikolog Dr. Haim G. Ginott'ın yazdığı bu kitap bebeklikten ergenliğe kadarki dönemde çocuk eğitiminin yenilikçi yöntemlerini örneklerle ve yalın bir dille anlatıyor. Anne Baba ve Çocuk Arasında tüm ebeveynlerin tekrar ve tekrar okuması gereken değerini hiçbir zaman yitirmeyecek vazgeçilmez bir başucu kitabı.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Anne Baba ve Çocuk Arasında - Haim G. Ginott | Okuyan Us Yayınları

Ebeveynler, çocuklarıyla iletişim kurma konusunda çoğu zaman problem yaşayabilir. Yazar ve çocuk psikoloğu olan Haim G. Ginott ebeveynlerin çocuklarıyla nasıl iletişim kurması gerektiğini anlatır. Yazar, kitapta bebeklikten ergenliğe kadar geçen sürede çocuk eğitiminin nasıl olması gerektiğinden bahseder. Bu kitap sayesinde eşinize ve çocuğunuza daha anlayışlı olabilir, yavrunuzla daha etkili iletişim kurabilirsiniz. İçeriğindeki tavsiyeler ve motive edici bilgilerle çocuk eğitimi konusunda size doğru yolu gösterecek bu kitap ile çocuğunuzun size iletmek istediği mesajı daha doğru anlayıp onların anlam dünyalarına yaklaşabilirsiniz. Anne, baba ve çocuk arasında ile iyi anne ve baba olmanın yollarını öğrenerek, ebeveynlik hakkında bildiğiniz bütün yanlış metotları düzeltebilirsiniz. Bu eser hakkındaki diğer özellikler şöyledir:

  • İyi ebeveyn olma yöntemleri
  • Motive edici bilgiler
  • Çocuk psikolojisi türünün örneği

Çocuklarla Etkili İletişim Kurma Sanatının Yolları

Çocuklarla Etkili İletişim Kurma Sanatının Yolları

Çocukların sorduğu sorulara doğru cevaplar verebilmek her zaman kolay değildir. Bu gibi durumlarda miniklerin ruhsal yaşantısında olup bitenlere ciddiyetle yaklaşmak gerekir. Çocukları tehditlere, rüşvetlere, cezalara başvurmadan nasıl eğitmemiz gerektiğini bu kitap sayesinde öğrenebilirsiniz. Yazar Haim G. Ginott çocukların psikolojisini ve onlarla nasıl iletişim kurulması gerektiğini anlattığı kitabı ile ebeveynlere en doğru bilgileri verir. İngiltere, Almanya İspanya, Kanada, Japonya, Avustralya ve Fransa dahil pek çok ülkede yayınlanan ve 5 milyondan fazla satan Okuyan Us Yayınları Anne, Baba ve Çocuk Arasında kitabı ile çocukların duygu dünyasını daha yakından tanıyabilirsiniz. Hem gelişimlerini destekleyebilir hem de onlarla nasıl iletişim kurmanız gerektiğini bu eser sayesinde öğrenebilirsiniz. Bu konuda uzman olan Haim G. Ginott sayesinde etkili iletişim kurmanın yollarını bulabilirsiniz.

Anne, Baba ve Çocuk Arasında Kitap İçeriği

Anne, Baba ve Çocuk Arasında Kitap İçeriği

Her çocuk aynı olmasa da birçok açıdan verdikleri tepkiler birbirine benzer. Bu sebeple de yavrunuzu ne kadar iyi tanırsanız tanıyın psikolojik olarak ona nasıl yaklaşmanız gerektiğini uzmanlardan öğrenmeniz onu büyütürken daha sağlıklı davranmanızı sağlar. Bu noktada sahip olacağınız bu eserle bebeklerinizin gelişimlerini destekleyebilir, sağlıklı iletişim kurabilirsiniz. Anne Baba ve Çocuk Arasında kitabı bu konuda ebeveynlere yol gösterir. Anne Baba ve Çocuk Arasında, miniklerin duygularını özgürce ifade edebilmesinin ne denli önemli olduğunu ve onun kişisel gelişimine nasıl bir katkı sağlayacağı hakkında okurlara bilgiler sunar. Mutlu olmak kadar mutsuzluğun da hayatın bir parçası olduğu ve duyguları ifade etmede özgür olmanın gerekliliği hakkında kitapseverlere bilgiler verir. Çocuk eğitimi ile ilgili birçok bilginin yer aldığı Anne, Baba ve Çocuk arasında kitabı, çocuğunuzu büyütürken aklınıza takılabilecek bütün sorulara destek niteliğindedir.

Anne, Baba ve Çocuk Arasında Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Anne, Baba ve Çocuk Arasında Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Anne, Baba ve Çocuk Arasında kitabı, ebeveyn olma yolunda ilerlerken size ışık tutar. İyi anne ve baba olmak doğuştan olmayan, sonradan öğrenilen bir beceridir. Miniklerin eğitimi konusunda değerli birçok bilgiyi barındıran bu kitap sayesinde hem iyi bir ebeveyn olma yolunda ilerler hem de çocuğunuz ile doğru iletişim kurmanın yolunu sağlarsınız. Onların gelişimi ve psikolojisi hakkında birçok değerli bilgiyi barındıran bu kitap her ebeveynin okuması gereken bir başucu kitabı niteliğindedir. Kitap hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen müşteriler, Anne Baba ve Çocuk Arasında yorumları bölümünü ziyaret ederek daha önce kitabı okumuş ebeveynlerin kitap hakkındaki bilgilerine başvurabilirler. Anne, Baba ve Çocuk Arasında fiyatı ise her bütçeye uygun olarak satışa sunulur. Siz de miniklerle nasıl iletişim kurmanız gerektiğini bu eser sayesinde öğrenebilirsiniz.