Okhool Hecematik Mini 1. Sınıf Yaz Sil Okuma Yazma

175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Okhool Hecematik Mini 1. Sınıf Yaz Sil Okuma Yazma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ilkokulmateryal Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KÜÇÜKÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2265408836400020 Vergi Kimlik Numarası: 6050307560
    Bu ürün ilkokulmateryal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hecematik Mini. Hecematik okuma ve yazma öğretimi için özel olarak tasarlanmıştır. Sesi hissetme, sesi tanıma ve ayırt etme, harf öğretimi, harflerden heceler, hecelerden kelimeler oluşturma, okuma ve yazma çalışmaları yapılabilen bir eğitim materyalidir. Hecematik 4 parça spiralli bölümden oluşmaktadır. Her bölümde a'dan z'ye 29 harf bulunmaktadır. Hecematik öğrencinin serbest çalışabileceği, istediği kelime ve heceleri oluşturup yazabileceği şekilde düzenlenmiştir. Öğrenciden hece/kelime oluşturmasını ardından oluşturduğu hece/kelimeyi yazmasını isteyebilirsiniz. Ya da oluşturulan hece ve kelimelerin öğrenci tarafından okunması ve yazması beklenir. Hecematik ayrıca yaz sil özelliği sayesinde yazı tahtası gibi defalarca yazılıp silinebilir şekilde kullanılabilmektedir. İyi eğlenceler.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Okhool 1. Sınıf Yaz Sil Okuma Yazma Mini Hecematik

Çocuklar için okuma yazmaya hazırlık etkinlikleri, çocuğun ileriki süreçte edineceği becerinin pekiştirilmesi için önemlidir. Gelişimsel becerinin edinimi için oldukça önemli olan materyaller ile okuma yazma öğrenimi kolaylaşır. Okhool 1. sınıf yaz sil okuma yazma mini hecematik de okuma yazma becerilerinin gelişiminde ve eğitim öğretim sürecinin sonraki kademelerinde gerekli kazanımın elde edilmesinde yardımcı rol oynar. Bu anlamda ailelerin çocuklara bu materyal ile yardımcı olması ve ev ortamında okuma yazma çalışmalarını daha eğlenceli kılarak çocukları teşvik etmesi önemlidir. Bu sayede aile – çocuk etkileşimi güçlenir. Çocuğun okuma ve yazma becerilerinden zorlanması halinde pozitif yaklaşım ve materyal ile ilgisi olumlu yönde yönlendirilir. Aile ile iletişim ve zengin uyaranlar içeren bir çevre ile daha keyifli hale getirilen öğrenme süreci aynı zamanda kalıcı olur.

  • Öğretici materyal
  • Beceri kazanımı
  • Kazanımlar

Okhool 1. Sınıf Yaz Sil Mini Hecematik Özellikleri

Okhool 1. Sınıf Yaz Sil Mini Hecematik Özellikleri

Hecematik mini okuma ve yazma becerisi kazanımı için özel olarak tasarlanmıştır. Sesi tanır ve onu hisseder. Böylece sesi ayırt edebilir ve harf öğretimi konusunda etkilidir. Harflerden heceler, hecelerden ise kelimeler oluşturarak okuma - yazma konusunda gelişim gösterilmesini sağlar. Bu materyal 4 parça spiralli bölümden meydana gelir. Her bir bölümde a’dan z’ye 29 harf bulunur. Öğrencinin serbest çalışabileceği, dilediği hece ve kelimeleri oluşturup yazabileceği biçimde organize edilmiştir. Okhool 1. sınıf yaz sil okuma yazma mini hecematik kullananlar da olumlu geri dönüşler yapar. Aileleri ile çalışmalar yaparak öğrenilenlerin daha kalıcı bir hal alması sağlanabilir. Ailelerin çocuklardan hece oluşturması, kelime yazması istenebilir. Bunun yanı sıra oluşturulan kelimeleri öğrencinin okuması da talep edilebilir. İnteraktif bir şekilde bu becerinin kazanılması üzerine çalışmalar yapmak bu becerilerin gelişimine pozitif anlamda katkı sağlar.

Okhool 1. Sınıf Yaz Sil Okuma Yazma Mini Hecematik Avantajı

Okhool 1. Sınıf Yaz Sil Okuma Yazma Mini Hecematik Avantajı

Hecematik yaz sil özelliği sayesinde yazı tahtası olarak da kullanılabilir. Bu eğitim materyali öğretimde uyarıcı etki yaparak öğrenmeyi kalıcı hale getirir. Öğrencilerin ilgisini çekmeye yönelik olan tasarımı ile beğenilerini kazanır. Bu da öğrenimin devamlılığına katkı sağlar. Anlamlandırma ve anlatım kolaylığı edinmelerine imkan tanıyan Okhool hecematik, öğretim süreçlerini güçlendirir ve etkin kılar. Okuma yazmanın ilk kez deneyimlendiği ev ortamının materyallerle iç içe olması bu nedenle oldukça önemlidir. Aile katılımının etkin olduğu çalışmalar, öğrenciler tarafından ilgi ile karşılanır. Dolayısıyla okuma yazma becerisinin kazanımına ve gelişimine olumlu katkı sağlanır. Okhool 1. sınıf yaz sil okuma yazma mini hecematik satın alınarak bu sürecin verimli hale getirilmesi oldukça kolaylaşır. Çocuklar bu sayede hem kendi başlarına hem de aileleri ile etkileşim içinde olarak okuma yazma becerilerini pekiştirebilir.

Okhool 1. Sınıf Yaz Sil Okuma Yazma Mini Hecematik Fiyatı

Okhool 1. Sınıf Yaz Sil Okuma Yazma Mini Hecematik Fiyatı

Çocuklara günlük yaşantısında öğrenim sürecini hatırlatacak öğelere yer vermek çok önemlidir. Bu materyal ona aynı zamanda bir hatırlatıcı olacaktır. Öğrenmenin yalnıza okulda olmadığı ev ortamında da eğlenerek öğrenmenin mümkün olduğu algısı oluşacaktır. Henüz oyun çağında olan çocukların ruhuna hitap edecek şekilde tasarlanan Okhool 1. sınıf yaz sil okuma yazma mini hecematik fiyatı açısından da ekonomik bir seçenektir. Ailelerin üzerine düşen çocukların öğrenim süreçlerini desteklemek, eksik olan yönleri tamamlamak ve zorlandıkları alanlarda onlara destek olmaktır. Bu okuma yazma sürecinin ilk etapta çocuklara yabancı geleceği ve zorlanacakları göz önünde bulundurularak en rahat şekilde bu becerinin kazanımına ortak olmak oldukça önemlidir. Trendyol’da Okhool 1. sınıf yaz sil okuma yazma mini hecematik yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz