OKFİS Pop It Push Bubble Stres Oyuncak Kalem Kutu Gökkuşağı

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

OKFİS Pop It Push Bubble Stres Oyuncak Kalem Kutu Gökkuşağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKFİS Satıcı Ünvanı: OKFİS KIRTASİYE OYUNCAK HEDİYELİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0637044338300001 Vergi Kimlik Numarası: 6370443383
    Bu ürün OKFİS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organic Boyalar Kullanarak Sağlığa uygun Bir şekilde Üretilir ve Üretim sonunda 300 Derecelik Fırınlarda Pişirilir, Güvenle Satın Alabilirsiniz. 1- Stres Giderici Duyusal ve Zeka Gelişim Oyuncağı. 2- Antibakteriyel özelliğe sahip extra ısı verilmiş silikon hamuru sayesinde gönül rahatlığı ile çocuklarınızın oynayabileceği bir oyuncaktır. 3- Ultra yumuşaklığı sayesinde rahat bir dokunuş hissi sağlar. 4- Yüksek kaliteli malzemesi ve dokusu kullanım süresini uzatır. 5- Parlak renkler ve hoş sesler, gergin ve endişeli hissettiğinizde duyguları gevşetmenize yardımcı olabilir. 6- Stres Giderici Duyusal ve Zeka Gelişim Oyuncağı sizin ve çocuklarınızın beyni çalıştırmasına, daha yaratıcı olmanıza yardımcı olabilir. 7- Ebeveyn-çocuk ilişkisini geliştirebilir. 8- Beyin dejenerasyonunu önleyebilir. 9- Bir çok fonksiyonu olan bu oyuncak beyni çalıştırmaya ek olarak, aile, arkadaşlar veya evcil hayvanlarla etkileşimi artırmak için kullanılabilir. 10- Aynı zamanda bardak altlığı yada frizbi olarak da kullanılabilir. 11- Tatsız olduğundan, ağıza temas etse bile insan veya hayvanlara herhangi bir zararı yoktur. 12- Mantık yürütmenizi geliştirir, matematiksel kabiliyetlerinizi arttırır, beyninizi geliştirir ve korur. 13- Parmakla basarak oynanan bu oyuncak, yumuşak ve kullanışlılığı sayesinde el ve parmak kabiliyetini arttırır. 14- Hafif, katlanabilir ve taşınabilir olduğundan kolayca taşıyabilir ve saklayabilirsiniz. 15- İstediğiniz yerde istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. 16- Evde, ofiste, okulda, seyahatte ve birçok yerde arkadaşlarınız ya da ailenizle oynayabileceğiniz bir oyuncaktır. 17- Genç- yaşlı herkesin oynayabileceği, oynarken stress atabileceği bir oyuncaktır. 18- 3 yaş ve üstü herkesin oynayabileceği bir oyuncaktır. 19- 2 veya daha fazla kişiyle oynayabilirsiniz. Nasıl Oynanır
  • Popit Toys Hem Bireysel, Çocuklar İçin İse Bir Arkadaşla Oynanabilen Bir Oyuncaktır. 1. Sırası gelen oyuncu dilediği sayıda balonu aynı sırada olmak koşulu ile basarak patlatır. 2. Her oyuncu aynı anda 1 balona basabildiği gibi yine 1-3 adet balona birbiri ile bağlantılı olması şartı ile basabilir. Yine balonlar aynı sırada olmalıdırlar. 3. En son balonu patlatan oyunu kaybeder. 4. Bas patlat oyuncağını oynamak için kendi ayrı kurallarınızı da oluşturup oynayabilirsiniz. Gelişim Alanları: Denge ve Koordinasyon, Görsel Algı, İnce Motor Becerileri Yaş Aralıkları : Popit Toys Ufak parçalar içermediğinden ufak çocuklarda oynayabiilir ve diş kaşıyıcı olarakta kullanılabilir fakat mevzuat gereği 3 Yaş itibari ile kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver