Oioi Ikili Emzik Yeşil- Pembe

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Oioi Ikili Emzik Yeşil- Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebekal Satıcı Ünvanı: ERÖZ TEKSTİL SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0368009849500013 Vergi Kimlik Numarası: 3680098495
    Bu ürün Bebekal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OiOi Emzik 2li Özellikleri
  • OiOi Emzix serisi ile karşınızda. Silikon malzemeden üretilen bu emzikler, bebeklerin ağzında kolay tutabileceği şekilde tasarlanmış. Doğumdan itibaren (0 Ay+) kullanıma uygun. Ortodontik emzik damak dostu... Doğal diş ve damak gelişimini destekler. Yumuşak yapısı bebeğin tenini tahriş etmez. TEMİZLEME TALİMATI: Her kullanımdan önce ve sonra ürünü yıkayınız. Silikonun doğal yapısı sebebiyle elde yıkanması tavsiye edilir. Sterilizatörde temizliğe uygundur. Yıpranmaya neden olabileceğinden emziği tavsiye edilenden daha uzun süre dezenfektan içerisinde, doğrudan güneş ışığı altında ve direkt ısıya maruz bırakmayınız. İlk kullanımdan önce 5 dakika suda kaynatınız. Bu işlem temizlikten emin olmak için gereklidir. Elde ve sterilizatörde temizliğe uygundur. UYARI: Her daim yetişkin gözetiminde kullanınız. Bebek boğulabileceğinden boynuna asmayınız. Emzik yutulmayacak şekilde tasarlanmıştır. Nazik ve dikkatli şekilde ağızdan çıkarınız. Her kullanımdan önce emziği bütün yönlere çekmek sureti ile gözle muayene ediniz. Hasar ve incelme belirtileri görüldüğünde kullanmayınız. Emzik ucunu asla şekerli madde ve ilaca batırmayınız. Sağlıklı Ürün
Geri Bildirim Ver

Oioi Ikili Emzik Yeşil - Pembe

Bebekler büyürken bir yetişkinden çok daha fazla eşyaya ihtiyaç duyar. Ebeveynler bebekleri için alışveriş yaparken oldukça endişeli ve kaygılı hisseder. Her üründe içeriğin ne olduğunu, hangi bileşenlerin bulunduğunu, doğaya ve sağlığa zararlı olup olmadığını araştıran anneler ve babalar, tercihlerini büyük bir titizlikle yapar. Biberon, emzik, bez ve burun aspiratörü bunlardan sadece bir kaçıdır. Oioi emzik tamamen doğal malzemelerden üretilerek beğeninize sunulur. Bu tür ufak eşyalar evin içerisinde sıklıkla kaybolduğu için Oioi ikili emzik ebeveynler için kolaylık sağlar. Bebeği hem oyalayan hem de sakinleştiren bu ürünün birden fazla rengi mevcuttur. Oioi emzik pembe, yeşil renkleri ile bebeklere çok yakışır. Ürün 8,5 cm boyutunda ve yaklaşık 13,5 gram ağırlığındadır.

  • Sağlığa zararsızdır.
  • %100 premium silikondur.
  • Diş ve damak gelişimi destekleyicidir.

Oioi ile Bebeğiniz Mutlu Olsun

Oioi ile Bebeğiniz Mutlu Olsun

Her ebeveyn bebeği için en iyisini ister. Onların zihinsel ve fiziksel gelişimi için her zaman kaliteli ve güvenilir ürünleri tercih eder. Piyasada bulunan kalitesiz ürünler, bebeklerinize zarar verebilir. Bu yüzden tercih yaparken titiz davranmanız ve ürün özelliklerini incelemeniz gerekir. Oioi emzik özellikleri ise ebeveynlerin beklentilerini karşılayacak niteliktedir. Oioi silikon emzik çeşitleri sağlığa ve çevreye zararlı içerikler barındırmaz. Rengarenk çeşitleri bulunan Oioi ikili emzik yeşil- pembe renkleriyle beğeni toplar. İkili olan bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Diş ve damak destekleme özelliği sayesinde bebeğinizin diş gelişimini olumsuz etkilemez. Kız ve erkek bebekler için uzmanlar eşliğinde tasarlanır. Renkli Oioi emzik bebeklerin dikkatini çeker. Bu sayede bebeğiniz bu ürünleri kolayca kabul eder. Oioi ikili emzik kutusu ile emzikler her an her yerde sterildir.

Sağlıklı Bebekler İçin Oioi Ürünleri

Sağlıklı Bebekler İçin Oioi Ürünleri

Bebek ürünlerini satın alırken ekstra özen göstermelisiniz. Aksi halde ciddi problemlere sebep olabilirsiniz. Minik yavrunuz için zıbın alırken bile etiketini iyice araştırmanız gerekir. Yoksa bebeğinizin hassas teni alerjik reaksiyon gösterebilir. Bebeğinizin direkt olarak ağzı ile temas eden bu ürünlerde ise çok daha dikkatli olmanızda fayda vardır. Oioi emzik kullananlar üründen oldukça memnundur. Bebeklerinin huzurlu olduğunu söyleyen ebeveynler, Oioi oyuncaklı emzik çeşitlerini önerir. Oioi emzik fiyatları, performansına oranlar oldukça ekonomiktir. Her yaş için özel olarak tasarlanan bu ürünü tercih etmeniz için geçerli sebepler vardır. Ürün AB standartlarına uygundur ve onlarca testten geçerek piyasaya sürülür. Oioi emzik yenidoğan çeşidi bebeğinizin henüz gelişen diş ve damak yapısına uygundur. Kulp kısmı uzmanlar tarafından özenle tasarlanır ve bebeğinizin kolayca kavrayabilmesi için ideal yapıya getirilir.

Oioi Emzik Ürünleri Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Oioi Ürünleri Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Bebek tekstil ürünleri, gıda malzemeler ya da uyku arkadaşları söz konusu olduğunda ekstra hassasiyet göstermek mühimdir. Oioi markası her zaman “sağlıklı bebekler, huzurlu ebeveynler” düşüncesi ile yola çıkar. İkili emzik seti çeşitleri ebeveynlerin eli kolu gibidir. Bu ürünler küçük yapıda olması ve sıklıkla kullanılması nedeniyle kaybolmaya çok müsaittir. Bu sebeple yedeği bulunan Oioi emzik ikili çeşidi, ebeveynler tarafından ilgi görür. Kız ve erkek bebekler için üretilen bu ürünün ortak kullanılacak renkleri de mevcuttur. Yeşil pembe emzik modellerinin yanı sıra kırmızı siyah, pembe mavi veya sarı turuncu gibi renk çiftleri de bulunur. Oioi emzik pembe kız bebek sahibi olanlar tarafından severek kullanılır. Yeşil, her iki cinse uygundur. Oioi emzik yorum ve fiyatlarını Trendyol’dan kolayca inceleyerek siz de bebeğiniz için sipariş verebilirsiniz.