3
Beslenme Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Oioi Bebekler Için Meyve Yeme Filesi Pembe

196 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
271,17 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
284,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oioi Bebekler Için Meyve Yeme Filesi Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakım Kutusu Satıcı Ünvanı: SB GRUP KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757092814000001 Vergi Kimlik Numarası: 7570928140
    Bu ürün Bakım Kutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebekler İçin Meyve Yeme Filesi PembeEk gıdaya geçişin erken dönemlerinden itibaren, bebekler meyve-sebzeleri kendileri keşfedebilirler. Yumuşak silikon başlık üzerindeki delikler güvenli bir beslenme deneyimi sağlar. BLW yönetimini desteklerken ince motor becerilerinin gelişime yardımcı olur. Kulpu bebeğinizin kolayca kavrayabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Diş kaşıyıcı olarak kullanılabilir. Soğutulmuş/dondurulmuş yiyeceklerle kullanıldığında bebeklerin diş etlerini sakinleştirir. Plastik ürünlere sağlıklı bir alternatiftir. 6+ ay üzeri kullanıma uygundur. Ürün Boyutu: 12,5 cm.
Geri Bildirim Ver

Oioi Püre Sebze Meyve Filesi Pembe

Bebeklerin hangi meyveyi ya da sebzeyi seveceğini kendilerinin keşfetmesi önemlidir. Çocuklarınız Oioi püre sebze meyve filesi pembe ile püre halinde lezzetlerini rahatlıkla tanıyabilir. Her bebeğin beslenme sürecindeki meyve ve sebze pürelerini tanıması ebeveynlerin işini kolaylaştıran bir üründür. Ek gıdaya geçiş sürecinde fileler tercih edilmelidir. Yumuşak silikon başlığı ile kalitesinden ödün vermeyen bu ürün bebeklerin özgürce besinleri tatmasına yardımcı olur. Gelişimine uygun vitaminli yiyeceklerin püre halinde olması yemeyi kolaylaştırırken, birçok tadı keşfetmeyi isteyen bebekler zorlanmadan meyve filesi sayesinde bu isteklerini gerçekleştirebilirler. Gıda tüketiminin en keyifli hali meyve sebze filesini kullanmakla başlar. Plastiğe sağlık kazandıran iyi bir alternatiftir. Pembe rengiyle göze çarpıcıdır. 6. ayındaki bebekler pembe fileyi severek kullanabilir. Lezzetli bir sürece çocuklarınızı davet edebilirsiniz.

  • Yumuşak silikon başlıklı
  • Kolay kavrama gücü
  • Diş kaşıyıcı alternatif kullanımı

Oioi Püre Sebze Meyve Filesi Pembe Özellikleri

Bebekleriniz püre halindeki lezzetleri ek gıdaya geçtiği anda tanımaya başlarlar. Oioi püre sebze meyve filesi pembe özellikleri oldukça fazladır. Kolay kavrama gücüne sahip, bebekler için tutulabilen sapa sahiptir. Yumuşak silikon başlıkları vardır. Plastik için sağlıklı bir alternatiftir. Yüksek kalite standartlarına sahiptir. Aynı zamanda diş kaşıyıcı olarak da kullanılabilir. Soğutulmuş ve dondurulmuş ürünlerin kullanımına uygundur. Elde yıkanabilir, temizlenirken parçaları ayrılabilir. Sterilizasyonu sayesinde bebekleriniz için sağlıklı ve uzun ömürlüdür. Ek gıda süreçlerinde kulpları kavraması, bebeklerinize fiziksel becerileri kazandıran geliştirici tasarımdadır. Pembe renklidir ve doğal yapılıdır. Oioi püre sebze meyve filesi pembe içeriği püre halindeki sebze ve meyvelerin 6 ay üzeri bebekler tarafından tanınması için üretilir. Sebze meyve filesini tanırken püre halindeki besinleri keşfetmek rahatlatıcı bir sürece denk gelebilir. Yemek yemeyi bebeklerinize sevdirebilirsiniz.

Oioi Püre Sebze Meyve Filesi Avantajları

Bu ürünle ek gıda sürecinde püre halindeki besinlerin tanınması kolay hale gelir. Oioi meyve filesi hem sebzeler hem de meyveler için oldukça avantajlıdır. Tadımı kolay besin takviyelerini bebekleriniz rahatlıkla öğütebilir. Yemesi zor olmayan vitamini bol yiyeceklerin kulp tasarımı kavrama gücüne göre rahat tutulabilen bir üründür. Oioi püre sebze meyve filesi pembe kullanımı hem gıda tadımı olarak tercih edilebilir hem de diş kaşıyıcı olarak bebekleri rahatlatabilir. Bebeğinizin ince motor becerileri ve BLW yönetimi bu sayede rahatlıkla gelişir. Sağlıklıdır, soğuk ve donmuş besinler için diş eti sakinleştiren özelliğe sahiptir. Yumuşak silikon başlıkları üzerindeki deliklerle güvenli beslenme deneyimi olur. Plastik ürünler için ideal bir tasarımdır. 6 ay üzeri bebekler için uyumludur, ebeveynlerin endişe duymasını azaltır. Güvenilir besin tercihiniz için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Vitaminli Oioi Püre Sebze Meyve Filesi Pembe Yorumları

Sebze ve meyvelerin püre halindeki tadım kolaylığı bebeklerinizin hoşuna gidebilir. 6 ay üzeri çocuklarınızın ihtiyacını gidermek için Oioi püre sebze meyve filesi pembe yorumları bölümünde bulunan müşteri deneyimlerini okuyarak ürünü almaya karar verebilirsiniz. Ergonomik ve şık tasarımlı bu ürün sıkça tercih edilir. Oioi püre sebze meyve filesi pembe kullananlar, ek gıdaları yeni tanıyan çocuklardır. Diş sağlığını korur, diş etlerini rahatlatır ve dişleri kaşımaya yardımcı olur. Bu ürünü kolayca temizleyebilir, sterilizasyon aşamasını kolaylaştırabilirsiniz. Parçalarını ayırarak, silikonlu yapılı ürünleri elinizde temizleyerek süreci hızlandırabilirsiniz. BLW yönetimi ve ince motor becerileri ile öğrenme güçlüğünün önlenmesini destekleyen çözümler sağlar. Bebekler için meyve filesi uzmanlarca tavsiye edilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü Oioi markası güvencesiyle her bütçeye uygun fiyata satın alabilrsiniz. Sizler de sepetinize ekleyerek, indirimlerden yararlanabilirsiniz. Renkli ve ergonomik pembe renkli fileye hızlıca sahip olabilirsiniz.