OGX Brazilian Keratin Düzleştirici Etkili Sülfatsız Şampuan 385 ml Sülfatsız Saç Kremi

999 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
879,95 TL

Ürün Bilgileri

OGX Brazilian Keratin Düzleştirici Etkili Sülfatsız Şampuan 385 ml Sülfatsız Saç Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKUVA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: İLKER DAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2650360376
    Bu ürün ANKUVA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet Ogx Brazilian Keratin Smooth Düzleştirici Etkili Şampuan 385 ml + 1 Adet Ogx Brazilian Keratin Smooth Saç Kremi 385 ml Formülündeki hindistan cevizi yağı, keratin proteinleri, avokado yağı ve kakao yağı, kıvırcık veya dalgalı saçlarınızı güçlendirir ve yumuşatır. Saç tellerinin pürüzsüzleşmesine yardımcı olarak saçlarınızı düzleştirir, ışıldayan bir parlaklığa kavuşmasına yardımcı olur.• Hindistan cevizi yağı, keratin proteinleri, avokado yağı ve kakao yağı içeren formülü sayesinde saçlarınızı güçlendirir ve yumuşatır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Güneşe Karşı Koruma
  • İçerik Keratin
  • Hacim 2200 ml
  • Saç Tipi İnce Telli
Geri Bildirim Ver

OGX Brazilian Keratin Smooth Sülfatsız Şampuan ve Bakım Kremi

OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth sülfatsız şampuan bakım kremi 385 ml, düzleştirme işlemleri sonrasında hem bakım yapar hem de saçları korumaya yardımcı olur. Düzenli kullanımda etkisini belirgin olarak gösterir. Saç bakımı sırasında keyifle kullanabileceğiniz bir settir. İlgili şampuan ve bakım kremiyle saçlarınıza ihtiyaç duyduğu nem desteğini verebilir, parlak bir görünüm elde edebilirsiniz.

 
  • 385 ml boyutu bulunur.
  • Sodyum ve sülfat içermez.
  • PParlaklık verici bir etkiye sahiptir.

OGX Brazilian Keratin Smooth Şampuan ve Bakım Kremi Özellikleri

OGX Brazilian Keratin Smooth Şampuan ve Bakım Kreminin Özellikleri Nelerdir?

OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth sülfatsız şampuan bakım kremi 385 ml, özellikle kalıcı fön ve düzleştirme gibi işlemlerin saçta daha kalıcı olmasını sağlar. Bu ürün, saçları temizler ve nemlendirir. Söz konusu şampuan ve bakım kremi, birçok kullanıcının sıklıkla tercih ettiği bir saç bakım setidir. Zengin bir içeriğe sahip olan bu şampuan saçların güçlenmesine yardımcı olur. Ayrıca içeriğinde bulunan yağlar saçların daha yumuşak bir yapıya kavuşmasını sağlar. Bunun yanı sıra saçlarınızı yıpratmadan taramanıza olanak tanır. Üstelik tarama sırasında saçlardaki kırılma ve kopmalar keratin sayesinde önlenmiş olur. Yüksek koruyuculuğa sahip olan OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth Sülfatsız Bakım Kremi 385 ml saça uygulanan kimyasal işlemlerin, ısı veren şekillendiricilerin ve dış etkilerin saça zarar vermesini önlemeye yardımcı olur.

 

OGX Brazilian Keratin Smooth Şampuan ve Bakım Kreminin İçeriği

OGX Brazilian Keratin Smooth Şampuan ve Bakım Kreminin İçeriğinde Neler Bulunur?

OGX düzleştirici brazilian keratin smooth şampuan 385 ml, nemlendirici ve besleyici bir etkiye sahiptir. OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth Sülfatsız Şampuan içeriği sayesinde yumuşak bir sonuç bırakır. Ayrıca istediğiniz parlak ve bakımlı görünüme ulaşmanıza yardımcı olur. Bu saç bakım setinin içeriğinde faydalı yağlar bulunur. Söz konusu bakım kreminin içeriğinde aynı zamanda; kakao, avokado ve hindistan cevizi yağı bulunur. Bu organik yağlar saçların daha ışıltılı, parlak ve canlı görünmesini sağlar. OGX Keratin şampuan ve bakım kremi düzenli olarak kullanıldığında saçlarda gözle görülür bir etki yaratır. Özellikle sağlıklı, parlak ve ışıltılı saçlara sahip olmak bu ürünlerle mümkündür. Bunun yanı sıra içeriğinde sülfat bulunmayan bu ürünler saç tellerinin pürüzsüz bir yapıya kavuşmasını da sağlar. Bu şampuan ve bakım kremiyle saçlarınızda istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz.

 

OGX Brazilian Keratin Smooth Şampuan ve Bakım Kremi Nasıl Uygulanır?

OGX Brazilian Keratin Smooth Şampuan ve Bakım Kremi Nasıl Uygulanır?

OGX düzleştirici brazilian keratin smooth şampuan 385 ml, günlük olarak rahatlıkla kullanılır. Bu şampuanı birkaç dakika masaj yaparak saçınıza uygulamanız önerilir. Daha sonra ürünü ılık su ile iyice durulamak yeterlidir. Bakım kremini ise saçınızı şampuandan tamamen arındırdıktan sonra sürebilirsiniz. Bakım kreminin sadece saç uçlarına masaj yapılarak uygulanması tavsiye edilir. Birkaç dakika saç uçlarına masaj yapıldıktan sonra saç ılık su ile durulanmalıdır. OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth Sülfatsız Şampuan ve Bakım Kremi düzenli olarak kullanıldığında saçlarda gözle görülür bir fark yaratır. Özellikle düz, sağlıklı, parlak, pürüzsüz ve hacimli saçlar bu iki saç bakım ürünü ile mümkündür. Arzu ederseniz ürünü daha önce ürünü deneyen kullanıcıların görüşlerini öğrenmek için OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth Sülfatsız Şampuan 385 ml yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol’daki avantajlı OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth sülfatsız şampuan 385 ml fiyatı ile bu ürünü kısa süre içerisinde satın alabilirsiniz.