öğretmen evde Öğretmen Evde Yayınları 1.sınıf Okuma Anlama Çalışmaları

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
112,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

öğretmen evde Öğretmen Evde Yayınları 1.sınıf Okuma Anlama Çalışmaları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Öğretmen Evde Yayınları 1.sınıf Okuma Anlama Çalışmaları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Öğretmen Evde Yayınları 1. Sınıf Okuma Anlama Çalışmaları etkinkitapcilik14

Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf Okuma Anlama Çalışmaları, okula yeni başlayan öğrencilerin faydalanabileceği önemli bir kaynaktır. Okumayı öğrenmek için okul dışında da pekiştirme yapılması gerekir. Çocukları sıkmadan ders çalışmaya yönlendiren bu kitap sayesinde evde okuma egzersizleri yaparken eğlenebilirsiniz. Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf normal boy Okuma Anlama Çalışmaları, renkli görselleri ve okumayı kolaylaştıran yazı karakterleriyle ilgi çeker. Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf Okuma Anlama Çalışmaları, keyifli hikâyeleriyle merak uyandırır. İçeriği sayesinde okul müfredatıyla da uyumludur. Öğretmenlerin de kaynak olarak değerlendirebileceği bir kitaptır. Konu sonlarında sorularla öğrencilerin anlama becerilerini geliştirir. Söz konusu kitap, tasarımı ve özellikleriyle hem çocukların hem de velilerin beklentilerini karşılar. Okumayı yeni öğrenenler için hediye olarak verilebilecek özelliklere sahiptir.

  • Boyut: Normal
  • Sınıf: 1. sınıf
  • Kitap İçeriği: Soru Bankası

Öğretmen Evde Yayınları Okuma Çalışmalarının Konu İçeriği Nasıldır?

Öğretmen Evde Yayınları Okuma Çalışmalarının Konu İçeriği Nasıldır?

Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf 36 metin Okuma Anlama Çalışmaları, içeriğiyle öğrencilerin ilgisini çeker. Kitap, birbirinden farklı konularda pek çok hikâyeden oluşur. Aynı zamanda her konunun sonunda sorular bulunur. Böylece çocukların okuduklarını anlamalarına destek olan bir kaynaktır. İlkokul 1.sınıfa giden öğrencilerin dikkat süreleri dikkate alınarak hazırlanır. Böylece okula yeni başlayan miniklerin zorlanmadan yapabilecekleri ve bu sayede okumayı sevebilecekleri bir kitap olarak öne çıkar. Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf Okuma Anlama Çalışmaları, konu sonu etkinlikleriyle birlikte ortalama 2 sayfa sürer. Bu çalışmalar öğrencilerin kolaylıkla cevaplayabileceği özelliklere sahiptir. Böylece sıkılmadan ders çalışmanın ayrıcalığını yaşarlar. Kendi seviyelerine uygun olan hikâyeler sayesinde hem eğlenip hem de öğrenebilirler. Konu içerikleriyle okuma yazmayı sevdiren kitapla, başarılı olmalarını sağlayabilirsiniz.

Öğretmen Evde Anlama Çalışmaları Öğrenci Gelişiminde Etkili midir?

Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf Okuma Anlama Çalışmaları, öğrencilerin gelişiminde etkilidir. Bunun için özel olarak hazırlanan hikâyelerden oluşur. Çocukların ilgisini çeken konulardan oluşan bölümler, kendi seviyelerine uygun olduğu için kolay anlarlar. Bu sayede başardıklarını görüp daha fazla etkinlik yapmak isterler. Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf 80 sayfa Okuma Anlama Çalışmaları, günlük okuma egzersizleri için değerlendirebileceğiniz bir kaynaktır. Böylece çocuklarınız daha hızlı ve anlaşılır şekilde okuma becerisi kazanırlar. Bu durum eğitim hayatlarını olumlu etkiler. Öğrencilerin soruları cevaplayabilmesi için öncelikle yazılan metni anlamış olması gerekir. Testler sayesinde anlama kabiliyetini geliştirebilirsiniz. Etkinlikler görsel algılarını artırmak açısında da değerlendirilebilir. İlkokul 1. sınıfa giden öğrencilerin okuma anlama konularında pratik kazanması amacıyla bu güzel kaynaktan faydalanabilirsiniz.

Öğretmen Evde 1. Sınıf Okuma Anlama Çalışmaları Okula Yardımcı mıdır?

Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf Okuma Anlama Çalışmaları, okula yardımcı bir kitaptır. Okul müfredatına uygun özellikleriyle öne çıkar. Eğlenceli hikâyelerden oluşan kaynak, eğitim öğretim hayatına yeni başlayan miniklerin anlayabileceği bir yapıya sahiptir. Okumayı teşvik eden kitap, okulda da kullanabilecekleri bir eserdir. Özenle hazırlanan ürün, basit anlatımıyla ve anlaşılır sorularıyla beklentilerinizi karşılar. Tatilde veya hafta sonları okuma çalışmaları için kullanabilirsiniz. Öğrencilerin daha hızlı okuması ve anlayabilmesi için düzenli olarak çalışmaları gerekir. Bu kaynağı çocukların ilgisini çeken özellikleri sebebiyle tercih edebilirsiniz. Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf Okuma Anlama Çalışmaları fiyatı bütçe dostu olması sebebiyle herkesin ulaşabileceği bir kaynaktır. Öğretmen Evde Yayınları 1.Sınıf Okuma Anlama Çalışmaları yorum bölümlerinde kullanıcılar kişisel deneyimlerinden bahseder. Böylece karar vermeniz kolaylaşır. Çocuklarınız veya sevdikleriniz için bu kitabı Trendyol’un avantajlı alışveriş dünyasından sadece birkaç işlemle sipariş verebilirsiniz.