Oerlikon Kaynak Makinası Inverter Monostick 165i

8.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.945,78 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.354,56 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.427,94 TL

Ürün Bilgileri

Oerlikon Kaynak Makinası Inverter Monostick 165i

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Santekmagaza Satıcı Ünvanı: SANTEK S.T.H.TEKNİK HIRDAVAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744006310600012 Vergi Kimlik Numarası: 7440063106
    Bu ürün Santekmagaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oerlikon Monostick 165İ İnverter Kaynak Makinası Monostick 165i Örtülü Elektrod Kaynak Makineleri (1 Faz) Kolay Taşınabilen ve 3.25 mm'ye Kadar Elektrod Kaynağı Yapabilen DC Kaynak İnvertörü. 1 Faz 230 V aralığında herhangi bir voltajda çalışır ve jeneratör ile beslemeye uygundur. Uzun şebeke ve kaynak kabloları ile performans kaybı olmadan kaynak yapar. Açık havada kullanıma uygundur ve IP 23S koruma sınıfına girer. Hafif ama sağlam bir yapıya sahiptir. Fan ile soğutulur ve aşırı ısınmaya karşı koruması vardır. Teknik Özellikler Monostick 165i Şebeke Gerilimi (1 Faz) 230 V / 50 Hz Şebekeden Çekilen Güç 7.7 kVA (%20) Şebekeden Çekilen Akım 33.4 A (%20) Tavsiye Edilen Şebeke Sigortası 32 A gecikmeli Kaynak Akım Ayar Sahası 10 - 160 ADC Anma Kaynak Akımı 160 ADC (%20) Açık Devre Gerilimi 65 VDC Elektrod Çapı 2.00 - 3.25 mm Boyutlar (u x g x y) 467 x 160 x 312 mm Ağırlık 7 kg Koruma Sınıfı IP 23S Sta+F1ndart Aksesuarlar Ürün Kodu Topraklama Pensesi ve Kablosu K301101204 (16 mm² - 3 m) Elektrod Pensesi ve Kablosu K301001203 (16 mm² - 3 m)

Ürün Özellikleri

  • Tip İnverter Kaynak
  • Amper 10
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Oerlikon Kaynak Makinesi Inverter Monostick

Metal iş endüstrisinde sıklıkla kullanılan kaynak makineleri, metallerin ısı ile birleşerek eritilmesini sağlar. Oerlikon kaynak makinesi Inverter monostick 100 07 151, metalleri ısıtarak birbirlerine kalıcı bir şekilde yapışmasına imkan tanır. Ekonomik ve verimli bir yol izleyebilmenize yardım ederek uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanma olanağı sunar. Hafif yapısı ve kolay taşınabilir özelliği ile ergonomik bir kullanım elde edebilirsiniz. Voltaj ve jeneratörlerle çalıştığından oluşabilecek elektrik dalgalanmalarını da en aza indirebilirsiniz. İnce malzemelerde dahi etkili eritme ve birleştirme imkanı sağlar. Ayarlanabilir akım seviyeleri sayesinde kendi ihtiyacınıza uygun bir biçimde kullanabilmenize yardım eder. IP 23S koruma sistemi ile açık havalarda dahi kolay kullanım imkanı sunar. Rahat bir eritme imkanı elde etmek istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Ergonomik yapı
  • Kolay kullanım
  • Ayrıştırılabilir koruma sistemi

Ergonomik Yapılı Oerlikon Kaynak Makinesi

Ergonomik Yapılı Oerlikon Kaynak Makinesi

Ergonomik yapıya sahip olan kaynak makinesi modelleri, ihtiyacınıza uygun bir şekilde tasarlanarak kolay kullanım imkanı sunar. Oerlikon kaynak makinesi, hafif yapısı sayesinde rahat taşınabilir bir özellik gösterir. Böylece ergonominizin korunmasına yardım eder. Sağlam bir dizayna sahip içeriği sayesinde zorlu alanlarda dahi rahatlıkla kullanılabilir. Geniş bir tabana sahiptir. Bu sayede engebeli alanlarda bile devrilmeyip sabit kalır. Bu özelliği ile cihazı istediğiniz yere koyarak işlerinizi rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Uzun kablo sistemi sayesinde çalıştığınız alanlarda performans kaybı yaşamazsınız. Özel bölmesine kablolarınızı sabitleyip kolay bir şekilde istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. Aşırı ısınmaya karşı üretilen özel fan sistemi ile makinenizin korunmasını sağlayabilirsiniz. Ne kadar çalıştırırsanız çalıştırın performans ve verim düşüklüğü yaşamazsınız. Bu özelliği sayesinde de uzun süre deforme olmadan kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Kolay Kullanım İmkanı Sunan Oerlikon Kaynak Makinesi

Kolay Kullanım İmkanı Sunan Oerlikon Kaynak Makinesi

Kaynak makineleri, zorlu işlerinizin rahat bir şekilde yapılabilmesine yardım ederek kolay kullanım imkanı sunar. Oerlikon kaynak makinesi Inverter monostick engebeli arazilerde dahi verimli iş deneyimi sağlar. Geniş tabanı sayesinde devrilmeyen ve düşmeyen bir yapıya sahiptir. Dayanıklı malzeme kalitesi ile uzun süre kullanabileceğiniz tasarımdadır. Özel koruma sistemleri sayesinde yaptığınız işi verimli bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca makinenizin sistematiğini koruyarak oluşabilecek voltaj düşüklüklerini de önleyebilirsiniz. Sessiz yapısı ile gürültü kirliliklerinin önüne geçebilirsiniz. Açık ya da kapalı alanlarda rahatlıkla kullanarak kulağınızın hasar görmesini önleyebilirsiniz. Ayarlanabilir akım sistemlerini kendi ihtiyacınıza uygun bir şekilde ayarlama şansınız vardır. Bu sayede kolay kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de ihtiyacınıza uygun kaynak makinesi arıyorsanız Oerlikon tarafından üretilen bu modeli satın alarak güvenli ve kolay kullanım imkanın sahip olabilirsiniz.

Oerlikon Kaynak Makinesi Inverter Monostick Fiyatı

Oerlikon Kaynak Makinesi Inverter Monostick Fiyatı

Oerlikon tarafından üretilip müşteri beğenisine sunulan bu kaynak makinesi modeli, güvenli bir eritme ve birleştirme imkanı sağlar. Ergonomik yapısı sayesinde kolay taşınabilir özelliğe sahiptir. Böylece sağlığınızı tehdit etmez. Oerlikon kaynak makinesi Inverter monostick kullananlar, genel olarak ürün performansından ve verimliliğinden memnun kalır. Kolaylıkla eritme ve birleştirme işlemlerini yerine getirerek uzun süre kullanım imkanı sunar. Müşteriler, memnuniyet seviyelerini ürün yorumlarında da belirtirler. Oerlikon kaynak makinesi Inverter monostick yorumlarını okuyarak ürünü daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Oerlikon kaynak makinesi Inverter monostick fiyatlarını inceleyerek güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Satış rakamları, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Bu ürün sayesinde eritme ve birleştirme işlemlerinizi kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla beğeni kazanan ve verimlilik sunan bu modele kısa süre içinde sahip olabilirsiniz.