Oerlikon Kaynak Elektrot 2,5 Mm Magmaweld (PAKET İÇERİSİNDE 100 ADETTİR)

293 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oerlikon Kaynak Elektrot 2,5 Mm Magmaweld (PAKET İÇERİSİNDE 100 ADETTİR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BALYAPI MARKET Satıcı Ünvanı: CÜNEYT BAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1330136535
    Bu ürün BALYAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçerisinde 100 Adettir .Magmaweld oerlikon 2,5 mm elektırot Özellikleri ve uygulama alanları Hafif çelik imalatlar, demir doğrama , ferforje, tarım makineleri, kazan, muhtelif araç şasi karoseri imalatları ve bunların tamir-Bakım kaynakları için uygundur. Yukarıdan aşağı hariç her türlü pozisyonda kullanılır. Özellikle yatayda köşe kaynakları için çok uygundur. Çok düzgün dikiş görüntüsüne, çok kolay ark tutuşma ve yeniden tutuşma özelliklerine, sakin ve kararlı bir arka sahip olup, ince damlalı metal geçişine sahiptir. Hem ac hem de dc de aynı rahatlıkta kullanılabilir. Cürufu kendiliğinden kalkar.

Ürün Özellikleri

  • Tip İnverter Kaynak
  • Amper 210
  • Garanti Süresi 6 Yıl
Geri Bildirim Ver

Oerlikon Kaynak Elektrot 2,5 mm Magmaweld

Kaynak makineleri üretim ve imalat tesislerinde sıklıkla kullanılan bir cihazdır. Metal, demir gibi yüksek ısı gerektiren malzemeleri eritmek ve birleştirme amacıyla kullanılır. Kullanılan elektrotlar sayesinde elektrik enerjisi ısı enerjisine dönüşür. Ortaya çıkan yüksek ısı ise demir gibi malzemeleri eriterek birleştirmeye yardımcı olur. Çalışma alanlarında sizlere yardımcı olan makineler zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Üretim ve sanayi alanında sıklıkla kullanılan malzemelerden biri de demir çelik gibi nesnelerdir. Bu tür şekil alması zor olan malzemeleri eriterek şekil vermek kolaydır. Kaynak makinesinde kullandığınız Oerlikon kaynak elektrot 2,5 mm Magmaweld elektrik enerjisinden ısı elde ederek sert cisimlere kolaylıkla şekil vermenize yardımcı olur. Ortaya çıkan yüksek ısı enerjisi sayesinde sert cisimleri kolaylıkla eritebilirsiniz.

  • Elektrik enerjisini ısıya çevirme gücü
  • Zamandan tasarruf
  • Kolay eritme kapasitesi

Oerlikon Kaynak Elektrot ile Metalleri Eritme Kolaylığı

Oerlikon Kaynak Elektrot ile Metalleri Eritme Kolaylığı

Kaynak makinelerinde kullanılan elektrotların amaçları ısı enerjisi elde etmektir. Elde edilen ısı enerjisi ile birçok nesne eritilerek birleştirme işlemleri yapılabilir. Oerlikon kaynak elektrodu kullanım alanları çeşitlilik gösterir. Demir çelik alanında kullanılabileceği gibi araba sanayisinde ve birçok alanda kullanılabilir. Bu ürün, tamir bakım kaynakları için uygundur. Oldukça çeşitli alanlarda kullanılan elektrotlar size birçok alanda yardımcı olur. Açığa çıkan ısı enerjisi ile birçok işlem yapabilirsiniz. Deforme olan birçok yapıyı kaynak makineleri ile onarabilirsiniz. Oerlikon Magmaweld üretim ve tamir işlerinizde size yardımcı olabilecek bir araçtır. Pratik kullanımı ile dikkat çeken bu ürün, kişisel amaçla ya da işletmenizde değerlendirebileceğiniz ebatlarda üretilir. Ürün, sağladığı pratik kullanım sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de ufak tefek ev işlerinde bile değerlendirebileceğiniz bu ürünle hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Oerlikon Kaynak Elektrot 2,5 mm Kullananlar ve Yorumları

Oerlikon Kaynak Elektrot 2,5 mm Kullananlar ve Yorumları

Oerlikon elektrot 2 5 boyutlara sahip, cürufu kendiliğinden kalkan, kolay tutuşma özelliğiyle tercih edilen bir üründür. Uygun ekipmanlarla kullanabileceğiniz bu kaliteli ürün, yeniden tutuşma kolaylığı da vadeder. İnce damlalı metal geçişi veren elektrot, sakin ve kararlı bir arka sahip olarak üretilir. AC ve DC akımlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz özellikleri ile dikkat çeken ürün, hafif çelik imalatlar üzerinde etkilidir. Oerlikon kaynak elektrot 2,5 mm Magmaweld yorumları, ürünü tavsiye eden satırlar içerir. Tadilatlar sırasında kırılan metal parçalarını kolaylıkla birleştirmeye yarayan bu ürünü ev, ofis, iş yeri, bahçe mobilyaları ve demir parmaklıklar üzerinde değerlendirebilirsiniz. Kulpu kırılan çelik kazanlarınızı kısa sürede tamir edebilir ve çatlayan demir sandalye, masa ayağını sağlam hale getirebilirsiniz. Yatay köşe kaynakları söz konusu olduğunda güvenle tercih edebileceğiniz ürünle kaynak işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Oerlikon Kaynak Elektrot 2,5 mm Fiyatı

Bütçenize Uygun Oerlikon Kaynak Elektrot 2,5 mm Fiyatı

Oerlikon kaynak elektrot 2,5 mm Magmaweld fiyatı teknik özelliklerine ve kullanım alanlarına göre belirlenir. Paslanmaz özelliği ile dikkat çeken ürünün kullanım alanları çok geniştir. Tarım aletlerinin kaynak ihtiyaçlarını gidermek açısından da avantaj sağladıkları için işletme sahiplerine avantaj sağlar. Oerlikon kaynak elektrot 2,5 mm Magmaweld kullananlar ürünün performansından memnun kalır. Metal yüzeylerde verdiği sonuçlarla tercih sebebi olan elektrotlar yukarıdan aşağı hariç tüm pozisyonlarda kullanıma uygundur. Metal, çelik aksamlı tüm yüzeylerin kaynak işlemlerini pratik şekilde yapabilmek ve onarımını sağlamak için faydalanabileceğiniz ürün, pürüzsüz yüzeyler oluşturmak için uygundur. İç ve dış mekanlardaki onarım işlerinizi kolaylaştırmak, bahçe demirlerinden, masa ayaklarına kadar işlem sağlamak için faydalanabilirsiniz. Yatayda ve köşeli yüzeylerde pürüzsüz performansla onarım ve bakım sağlayan 2,5 mm kalınlığındaki ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.