ODTÜ YAYINLARI Odtü Yayıncılık Reader At Work 1-2 + More To Read 1-2 Set 4 Kitap

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ODTÜ YAYINLARI Odtü Yayıncılık Reader At Work 1-2 + More To Read 1-2 Set 4 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: umut kitap Satıcı Ünvanı: UMUT KAVLA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5290695344
    Bu ürün umut kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Odtü Yayıncılık Reader at Work 1-2 + More To Read 1-2 Set 4 Kitap

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi YDS & TOEFL & IELTS
  • Basım Dili İngilizce
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

ODTÜ YAYINLARI Odtü Yayıncılık Reader At Work 1-2 + More To Read 1-2 Set 4 Kitap

ODTÜ Yayıncılık Reader at Work 1-2 + More to Read 1-2 4 kitap set, yabancı dil yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Çeşitli zorluk seviyelerine göre hazırlanmış olan set, oldukça kaliteli bir içeriğe sahiptir. Bu ürün, öğretmenlerin ve öğrencilerin ders haricinde başvurabileceği bir kaynak olma niteliğini de taşır. Kelime haznesi alıştırmalarına ve çeşitli okuma bölümlerine yer veren söz konusu ürün, kişilerin ezberleyerek değil, anlayarak öğrenmesini sağlar. ODTÜ Yayıncılık Reader at Work 1-2 + More to Read 1-2 4 kitap set, yabancı dil sınavlarındaki başarınızın artmasını sağlar. Siz de bu ürünü hem kendiniz hem de sevdikleriniz için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Basım Yılı: 2021
  • Kitap İçeriği: Konu özetli soru bankası
  • Basım Dili: Türkçe

ODTÜ Yayıncılık Reader At Work More To Read 1-2 Set İçeriği

ODTÜ Yayıncılık Reader At Work More To Read 1-2 Set İçeriği

ODTÜ Yayıncılık Reader at Work 1-2 + More to Read 1-2 4 kitap setin içeriğinde yer alan konular ve alıştırmalar zorluk derecelerine göre sıralanmıştır. Böylelikle hem başlangıç seviyesindeki hem de daha ileri düzeydeki bireyler tarafından tercih edilebilir. Ürün, her okuyucunun düzeyine göre metinler barındırır. Buna ek olarak zorluğun artarak devam etmesine olanak sağlayan 204 farklı bölüm içerir. İngilizce okuma üzerine yoğunlaşan set, iki farklı kısma ayrılır. İlk bölüm ODTÜ Yayıncılık Reader at Work 1-2 set olarak belirtilir. İçeriği daha da zenginleştirmek ve her kullanıcıya hitap edebilmek için söz konusu kitap, ODTÜ Yayıncılık More to Read 1-2 set ile desteklenmiştir. Kaynağın 93 bölümünde çoktan seçmeli sorular yer alır. Tüm bunların yanı sıra kitap, detaylı bir konu anlatım metodu benimsenerek hazırlanmıştır.

ODTÜ Yayıncılık Reader At Work More To Read Seti Kim Alır?

ODTÜ Yayıncılık Reader At Work More To Read Seti Kim Alır?

ODTÜ Yayıncılık Reader at Work 1-2 + More to Read 1-2 set 4 kitap set, İngilizce dil bilgisini geliştirmek isteyen kişiler için özel olarak hazırlanmıştır. Bu ürün, YDS, TOEFL ve IELTS gibi farklı sınavları başarı ile geçmenizi sağlar. Özellikle yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen sıklıkla tercih ettiği bu ürün, kaliteli ve zengi içeriği sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanmıştır. Öte yandan yurt dışında çalışmak isteyenler veya sadece bu dil hakkında çok daha fazla şey öğrenmek isteyen bireyler de ODTÜ Yayıncılık Reader at Work 1-2 + More to Read 1-2 4 kitap seti sıklıkla tercih eder. Çok daha akıcı bir biçimde İngilizce konuşmanızı sağlayacak olan bu ürün, kolay anlaşılabilir bir anlatıma sahiptir.

ODTÜ Yayıncılık Reader At Work More To Read 1-2 Set Yorum

ODTÜ Yayıncılık Reader At Work More To Read 1-2 Set Yorum

4 farklı kitaptan oluşan set, önemli yabancı dil sınavlarına hazırlanmak isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bireyler, ürünün konu anlatım tarzından ve içeriğinden ne kadar memnun olduklarını sık bir biçimde dile getirir. Sizin de hayallerinizin arasında yurt dışına çıkmak veya akademik bir kariyer yapmak varsa bu ürünü herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilirsiniz. Reader at Work 1-2 More to Read 1-2 4’lü set, kendisini geliştirmek isteyen bireylerin favori ürünleri arasında yer alır. Makul boyutları sayesinde de öne çıkan bu set, arzu edilen her yere rahatlıkla götürülebilir. Dilerseniz siz de ODTÜ Yayıncılık Reader at Work 1-2 + More to Read 1-2 4 kitap set yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin bu kaynaklar hakkındaki düşüncelerini öğrenmeniz mümkün hâle gelir. Bu ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.