ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. Sınıf Tüm Dersler Tatil Gezegeni

105 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
114,80 TL
Kurumsal Fatura
106,03 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. Sınıf Tüm Dersler Tatil Gezegeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZUA KİTAP Satıcı Ünvanı: FİL ANKA KİTAP KIRTASİYE BASIN YAYIN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387059127100014 Vergi Kimlik Numarası: 3870591271
    Bu ürün ZUA KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3. Sınıf Tüm Dersler Tatil Gezegeni Komisyon / ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık Basım Yılı: 2015
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059856089
  • Yazar: Komisyon
  • İlköğretimde okuyan öğrencilerimizin gelişimine büyük katkı sağlayacağına inandığımız "Tüm Dersler Tatil Gezegeni 3. Sınıf) 10 fasikülden oluşmaktadır. ODTÜ Yayıncılık tarafından hazırlanan "Tüm Dersler Tatil Gezegeni" kitapları serisi 1. sınıftan başlayıp 4. sınıfa kadar gelen çağdaş bir eğitim sürecini kapsamaktadır. Çocukların gelişim süreçleri dikkate alınarak özenle hazırlanan bu dizi çoklu zekâ kuramına göre kurgulanmış olup kavramların öğretilmesine yardım ederken bir yandan da çocukların sosyal bedensel ve el becerilerinin gelişmesine öncülük eder. "Tüm Dersler Tatil Gezegeni" kitaplarımız eğitim alanına ilişkin en son kuramsal ve pratik bilgilerle donatılmıştır. Kitaplarımız soyut zekânın gelişimine katkıda bulunurken içerdiği konular ile çocuklarımızın düşünce ve kavrama gücünü geliştirir zenginleştirir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 214487 3. Sınıf Tüm Dersler Tatil Gezegeni

Eğitim süreci boyunca, işlenen konu ve derslere yardımcı olabilecek pek çok farklı kaynaktan yararlanılabilir. ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler Tatil Gezegeni de bunlardan biri. Söz konusu kitap, müfredata uygun biçimde hazırlanmıştır. Kaynağın yazımı ise alanında uzman ODTÜ Komisyonu tarafından özenle gerçekleştirilmiştir. Bu kitapta tüm dersler yer alır. Ayrıca konu başlıklarına uygun egzersizler de mevcut. ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler Tatil Gezegeni, modern anlatım yöntemlerinden yararlanır. Böylelikle çocuklar, anlatılmak istenen bilgileri verimli bir şekilde öğrenebilir. Kitap ilkokul öğrencilerinin seviyesi için idealdir. Ürünün içeriği de tamamen orijinaldir. Bu sayede çocuklar, konuları özgün bir anlatımla kavrayabilir. Söz edilen ders kitabının genel özelliklerinden bazıları:

  • Sayfa Sayısı: 160
  • Seviye: İlkokul
  • Kitap Boyutları: 19 cm x 27 cm

Tatil Gezegeni 3. Sınıf Tüm Dersler Kitabının İçeriği Nasıldır?

Tatil Gezegeni 3. Sınıf Tüm Dersler Kitabının İçeriği Nasıldır?

ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3.sınıf tüm dersler normal boy tatil kitabı zengin bir içeriğe sahiptir. Söz edilen ürün, öğrencilerin gelişimini hedefler. Kitapta 10 adet fasikül mevcuttur. ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler Tatil Gezegeni, içerdiği problemler ile konuları öğretir. Ayrıca derslere hâkim olanların da bilgisi pekişir. Bu sayede miniklerin öğrendiklerini unutmamaları hedeflenir. ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler Tatil Gezegeni, zengin içeriği sayesinde hem çocuklar hem de ebeveynler tarafından beğenilir. Ürün çocukların gelişim süreçleri dikkate alınarak özenle hazırlanmıştır. Bu sayede minikler, sunulan bilgileri kolaylıkla anlar. Kitapta ilkokul 3.sınıf için olan tüm dersler mevcuttur. Ürünün içeriği, anlatılmak istenen konuların öğretilmesine yardım eder. Kitap aynı zamanda miniklerin sosyal ve bedensel becerilerinin gelişiminde de etkilidir.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık Tüm Dersler Okula Yardımcı mıdır?

ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler tatil kitabı okula yardımcı olur. Destekleyici nitelikteki bu ürün sayesinde minikler konuları daha iyi kavrar. Ayrıca kitabın yardımıyla kavramlar da daha akılda kalıcı olur. Bu sayede uzun süren ezber çalışmalarına gerek kalmaz. ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler Tatil Gezegeni, çoklu zekâ kuramına göre kurgulanmıştır. Böylece öğretilmek istenen kavramlar rahatça anlaşılır. Kitap tüm bunlara ek olarak el becerilerinin gelişmesinde de öncülük eder. ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler Tatil Gezegeni eğitim alanındaki güncel pratiklerle donatılmıştır. Kitap içerisindeki 10 fasikül son derece faydalıdır. Böylece öğrenciler yaz döneminde konulardan uzak kalmaz. ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler Tatil Gezegeni fiyatıyla da geniş kitlelere hitap eder.

Tatil Gezegeni 3. Sınıf Tüm Dersler Çocuk Gelişiminde Etkili midir?

ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler Tatil Gezegeni oldukça kalitelidir. Bunda ürünün öğrencilere kattığı bilgiler etkilidir. Tek kitap içerisinde 3. sınıf müfredatındaki tüm dersler mevcuttur. Böylece çocuklar üründen faydalanarak ihtiyaçları olan bilgilere rahatlıkla erişebilir. Miniklerin sosyal, bedensel ve el becerileri üzerinde etkili olan bu kitap, gelişim sürecinde etkilidir. Alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan ürün, ders desteği için idealdir. Dilerseniz ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık 3. sınıf tüm dersler Tatil Gezegeni yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede kitabı daha önce denemiş olan çocukların ve ebeveynlerin tecrübelerinden yararlanmanız mümkün olur. Siz de Tatil Gezegeni’ni Trendyol üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.