Genel Markalar Tıraş Makinesi Ve Rapıra 10 Lu Jilet Ve 20 Li Kullan At Kan Taşı

155 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tıraş Makinesi Ve Rapıra 10 Lu Jilet Ve 20 Li Kullan At Kan Taşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Binbircesit05 Satıcı Ünvanı: NAZİRE SARIBOĞA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Amasya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1682841332800001 Vergi Kimlik Numarası: 7470597605
    Bu ürün Binbircesit05 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KULLAN AT KAN TAŞI HEDİYE
  • Her Bölgeye Uygun Ergonomik Tasarım Başlık ve saptan oluşan tıraş makinesi, ergonomik tasarımı sayesinde kolay ve hızlı hareketlerle güvenli bir tıraş deneyimi sağlar. Kolay hareket eden ergonomik başlığı, her bölgede kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Değiştirilebilir Jilet İçerisinde kullanılan jiletler değiştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Hijyenik kullanım olanağı sunan bu özelliği, her tıraşta yeni bir jiletle kesiciliği arttırmanızı sağlar. Değiştirilebilir jilete sahip makine, farklı bölgelerde farklı jilet kullanımını da bu sayede kolaylaştırır. Cildi Koruyan Başlık Kolay hareket eden başlığı sayesinde cildi korur. Cilt üzerinde kızarıklık, tahriş ve yaralanmalara neden olmaz. Tıraş olmadan önce cildinizi temizleyerek ve nemlendirerek tıraşa hazırlamanız cildinizin korunmasını artıracaktır. Pürüzsüz Cilt Elde Eden Etki Ergonomik tasarımı, kılları kısaltmak veya komple temizlemek için kullanılmaya uygundur. Kıl dönmelerine neden olmayan ve rahat kulanım sunan başlığı, tıraş sonrası pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlar. Paslanmaz Gövde Dayanıklılığı yüksek olan gövdesi ve başlığıyla uzun bir kullanım ömrü sunar. Kırılmayan sağlam yapısı, paslanmaz materyallerden üretilmiştir. Sadık tıraş yardımcınız taşınabilir hafifliği ile her daim sizinle olmaya hazırdır. Berber Konforunda Tıraş Profesyonel kullanımlar için uygun olan makine evde berber konforunda tıraş olma imkânı sunar. Ergonomik tasarımlı tıraş makinesi, ekonomik ve zamansal olarak tasarruf sağlamanıza yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı Tek Bıçaklı
  • Paket İçeriği 2 - 6
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver