Ocean Plus 1200 Mg Omega3 Balık Yağı 50 Kapsül 2 Adet

581,28 TL
(5,81 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
524,50 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
539,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ocean Plus 1200 Mg Omega3 Balık Yağı 50 Kapsül 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOMŞU ECZANE Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün KOMŞU ECZANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocean Plus Omega 3 1200 Mg nedir?Servis başı 1,2 gram balık yağı içeren Ocean Plus, içeriğinde Omega 3 yağ asitlerini bulunduran bir gıda takviyesidir. Ocean balık yağı üretiminde deodorizasyon tekniği kullanmıştır. Bu sayede balık yağı kokusunun ve ağızda kötü tat bırakma gibi sorunların en aza indirilmesi hedeflenmiştir.Omega 3 yağ asitlerinin görevleri:- DHA, normal beyin fonksiyonlarının, görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. (*)- EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna yardımcı olur. (**)(*) Faydalı etkinin sağlanabilmesi için günlük 250 mg DHA tüketilmesi gerekir.(**) Günlük 250 mg DHA ve EPA alımında faydalı etki sağlanır.Ocean Plus Omega 3 1200 Mg özellikleri:- Kapsül başı 384 mg EPA ve 252 mg DHA içeriyor- form- Deodarizasyon tekniği ile balık yağı tadı ve kokusu en aza indirgenmiş- IFOS Kalite Standartları'ndan onaylı üretim- Kapsül kaynağı olarak balık jelatini kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 2'li
  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver

Orzax Omega 3 Balık Yağı ile Unutkanlığa Son

Balık yağı, omega 3 yağ asidi, D vitamini ve DHA içeren bir besin takviyesidir. Özellikle çocukların gelişimi için çok yararlı bir kapsül olan balık yağı, vücudun ihtiyaç duyduğu birçok besin kaynağını içerir. Orzax Ocean Plus omega 3, içeriğinde omega 3 barındıran bir balık yağı kapsülüdür. Servis başına 1,2 gram balık yağı içeren Orzax Ocean Plus, besleyici özelliği ile ihtiyacınız olan mineral ve yağ asitlerini karşılamanıza yardımcı olur. Balık yağı vücudun üretebileceği bir gıda takviyesi değildir. Bundan dolayı düzenli aralıklarla omega 3 kapsülü kullanmak günlük beslenme takviminize ekleyebileceğiniz bir rutin olabilir. Orzax Plus servis başına içerdiği omega 3 oranı, yağ asidi dengesi ve D vitamini eklemesi ile en çok tercih edilen omega 3 kapsüllerinden biri olmayı başarmıştır.

<ulstyle="list-style: circle; list-style-type: disc; margin-left: 30px">
  • Yeterli besin takviyesi
  • Doğal formül
  • Gelişim odaklı besin takviyesi
  • Orzax Plus Omega 3 Kapsülü Faydaları

    Orzax Plus Omega 3 Kapsülü Faydaları

    Balık yağı hapları içinde etkili markalardan olan Orzax Plus 1200 mg omega3, içerdiği besin değerleri sayesinde vücut için birçok temel faydayı düzenli kullanımda sağlayabilir. Balık yağı hapı, özellikle çocuk yaşlarda görülen dikkat eksikliği tedavisinde de kullanılır. Yapılan klinik araştırmalarda bu tip omega 3 kapsüllerinin, çeşitli kalp rahatsızlıkları, kolesterol seviyelerindeki dengesizlik, anksiyete ve çevresel faktörlerden dolayı oluşan sindirim sistemi zayıflığına iyi geldiği görülmüştür. Omega 3 Orzax kapsüllerde yeterli seviyede bulunmaktadır. Bundan dolayı doktor tavsiyesiyle kullanımda pozitif birçok etki görülmektedir. Omega 3 yağ asitleri vücutta oluşan ağrı ve şişliklere de iyi gelmektedir. Kanın pıhtılaşmasını engelleyerek kalp ve damar sağlığı açısından oluşabilecek riskleri ortadan kaldırabilir. Genel bilinenin aksine balık yağı hapı kilo aldırmamaktadır.

    Orzax Plus Omega 3 Kapsülü İçeriği

    Orzax Plus Omega 3 Kapsülü İçeriği

    Ocean Plus 1200 mg balık yağı tek bir kapsül başına 384 mg EPA ve 252 mg DHA içermektedir. EPA bir Omega-3 yağ asididir. Genellikle kalp sağlığını destekler. DHA’da tıpkı EPA gibi bir omega-3 yağ asididir. DHA beyin ve göz sağlığı konusunda etkin bir rol oynar. Hücrelerimiz bu iki yağ asidini üretemediğinden ek takviye olarak kullanılması doğrudur. Kapsülün kaynağı balık jelatinidir. Balık yağı haplarında en çok şikâyet edilen konuların başında hapların kötü kokusu gelir. Orzax Ocean Plus 1200 MG 50 kapsül balık yağı üretimi sırasında deodorizasyon tekniği kullanılmaktadır. Bu teknik sayesinde balık yağı kokusunun ağızda kötü tat bırakmasının önüne geçilmiştir. IFOS kalite standartlarına uygun olarak yapılan üretim sonucu gerekli olan tüm onay ve kalite belgeleri eksiksiz şekilde alınmıştır. Plus 1200 mg omega3 balık yağı 50 kapsül 2 adet skt: 04/2023 sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

    Orzax Plus Omega 3 Kapsülü ile Zinde Bir Hayat

    Orzax Plus Omega 3 Kapsülü ile Zinde Bir Hayat

    Orzax Plus oldukça kolay bir yutuma sahiptir. Boyut olarak büyük olan kapsüller için kolay yutulabilme özelliği oldukça önemlidir. Üretim aşamasında kimyasal çözücüler kullanılmaz. Softjel kapsül formatında olan Orzax Plus, yumuşak bir dokuya sahiptir. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından belirlenmiş limit değerlerine göre test edilmiştir. Bu sayede IFOS tarafından yapılan derecelendirmede 5 yıldız almayı başarmıştır. Günde 250 mg omega 3 yağ asidi almak yetişkin bir insan için yeterlidir. Hamile olan ya da emziren kadınlar da bu ürünü kullanabilirler. Yetişkin ve çocuklarda günlük alınması gereken omega 3 oranı değişkenlik gösterebilir. Limon aromalı olan Ocean balık yağı kapsülü, yutulduktan sonra ağızda ferah bir tat bırakır. Bu tip aromalar kapsülü kullanmayı daha kolay bir hale getirir. Siz de Trendyol'da yer alan plus 1200 mg omega3 balık yağı 50 kapsül 2 adet skt: 04/2023 yorumlarına göz atabilir, 7777777175340 kodu ile ürünü sipariş edebilirsiniz.