Ocean Ice Globes Buz Küresi Soğuk Masaj Ve Terapi Topu - Mavi

239 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ocean Ice Globes Buz Küresi Soğuk Masaj Ve Terapi Topu - Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OCEAN Satıcı Ünvanı: EBAY GLOBAL NETWORK KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323132541500001 Vergi Kimlik Numarası: 3231325415
    Bu ürün OCEAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildi sakinleştirir, cilde yatıştırıcı bir serinlik sağlar. Kan dolaşımını teşvik etmeye, koyu lekeleri ve pigmentasyonu azaltmaya yardımcı olabilir. Daha eşit bir cilt tonu ve daha parlak bir cilt ortaya çıkarır. Kırışıklıkları ve şişliği azaltmaya yardımcı olabilir. Yüze, boyuna, vücuda masaj yapılabilir. Üreticinin İletişim Bilgileri Ocean

Ürün Özellikleri

  • Tip Ice Roller
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Ocean OCN54622 Ice Globes Buz Küresi Soğuk Masaj ve Terapi Topu

Cildin sağlıklı ve daha parlak görünmesini sağlayan Ocean Ice Globes buz küresi, her kadının bakım rutinine eklemesi gereken bir üründür. Cam olarak tasarlanan küre, ciltteki kan dolaşımını hızlandırır ve teninizin daha aydınlık görünmesini sağlar. Ürünün yüzünüzde yarattığı etkiyi düzenli kullanımın ardından gözlemleyebilirsiniz. Masaj ve terapi topu, cilde uyumlu materyallerden üretilmiştir. Ergonomik tasarıma sahip olan buz küresini tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz. Ocean Ice Globes buz küresi soğuk masaj ve terapi topunu edinerek hayal ettiğiniz mükemmel görünüşe bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

  • Ürün, soğuk olarak kullanılır.
  • Ciltte aydınlık bir görüntü oluşmasını sağlar.
  • Tüm cilt tiplerinde kullanıma uygundur.

Ocean Ice Globes Soğuk Masaj ve Terapi Topunun Özellikleri

Ocean Ice Globes Soğuk Masaj ve Terapi Topunun Özellikleri Nelerdir?

Ocean buz küresi, camdan üretilmiş bir üründür. Kolay kullanıma sahip olan masaj ve terapi topunun içerisinde mavi renkte ve simli bir su bulunur. Ürün içerisinde bulunan su, soğuk ortamda bekletildiğinde donar. Top ve tutma yerinden oluşan masaj aleti, kullanılmadan önce buzdolabında bir süre muhafaza edilir. Yatay şekilde konumlandırılarak soğutulan buz küresi, günlük olarak kullanılabileceği gibi haftalık cilt bakım rutinine de eklenebilir. Ürün, orta ve sert şiddetli darbelerden etkilenerek kırılabilir. Ele tam oturan masaj ve terapi topunu yüz, boyun ve vücudunuzda kullanabilirsiniz. Ciltle temas ederek ısısı yükselen kürenin içerisindeki su teninizde ıslaklık oluşturmaz. Tekrar tekrar soğutularak kullanılabilen ürün, oldukça ekonomiktir. Ocean Ice Globes buz küresi soğuk masaj ve terapi topuyla pek çok cilt problemini çözebilirsiniz. Ürün, düzenli kullanımda oldukça etkilidir.

Ocean Ice Globes Buz Küresi Terapi ve Masaj Topu Ne İşe Yarar?

Ocean Ice Globes Buz Küresi Terapi ve Masaj Topu Ne İşe Yarar?

Ocean Ice Globes buz küresi soğuk masaj topunun bilinen en önemli özelliği ödem ve şişlik olan bölge üzerindeki mükemmel etkisidir. Özellikle sabahları yüz ve göz şişliğiyle güne başlamak istemeyen kişiler kısa bir süre cildinin üzerine masaj ve terapi topunu gezdirebilir. Ürün, yüzdeki kan dolaşımını hızlandırarak daha sağlıklı bir ten oluşmasını destekler. Hassas tende oluşan kızarıklıkları sakinleştiren ürün aynı zamanda farklı nedenlerle meydana gelen koyu lekelerin rengini açar. Pürüzsüz ve eşit renkte bir cilde sahip olmak için soğuk olarak uygulanan masaj ve terapi topunu kullanabilirsiniz. Buz küresinin etkili olduğu bir diğer cilt sorunu ise kırışıklardır. Güneş, yaşlılık ve benzeri durumlarla oluşan kırışıklıkları Ocean Ice Globes buz küresi soğuk masaj ve terapi topu kullanarak büyük ölçüde azaltabilirsiniz.

Ocean Ice Globes Buz Küresi Soğuk Masaj Terapi Topu Kullanımı

Ocean Ice Globes buz küresi kullanımı oldukça kolaydır. Soğuk olarak kullanılan ürünün buzdolabında muhafaza edilmesi önemlidir. Düşük sıcaklıkta saklanmayan buz küresi ise kullanılmadan önce en az bir saat buzdolabında bekletilir. Ürünün temiz cilde uygulanması önemlidir. Yetişkinler için uygun olan buz küresini haftada iki kez cildinize uygulayabilirsiniz. Her bir uygulama için 10 ile 15 dakika arası bir süre yeterlidir. Haftalık rutine eklenen soğuk masaj topu gün içerisinde yüzde oluşan şişlik ve ödemlerin azaltılması için de tercih edilebilir. Cildin yatıştırılmasını sağlayan ürünü kullanmanızın ardından yüzünüze nemlendirici bir krem uygulayabilirsiniz. Tüm cilt tiplerine uygun olan buz küresiyle vücuda masaj yapılabilir. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız Ocean Ice Globes buz küresi soğuk masaj ve terapi topu yorumlarını okuyabilirsiniz. Ocean Ice Globes soğuk masaj ve terapi topunu uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.