5
Glukozamin kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Ocean Glukozamin Kompleks 60 Tablet

372 TL
(6,20 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ocean Glukozamin Kompleks 60 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Park Ecza Optik Satıcı Ünvanı: PARK ECZA OPTİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721094879300001 Vergi Kimlik Numarası: 7210948793
    Bu ürün Park Ecza Optik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orzax ocean glukozamin kompleks 60 tabletiçindekiler
  • glukozaminkondroitinkollajenmsm

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
Geri Bildirim Ver

Ocean Glukozamin Kompleks 60 Tablet

Kemik ve eklem gelişimi için çeşitli gıda takviyeleri üretilir. Bu gıda takviyeleri arasında Ocean glukozamin kompleks 60 tablet seçeneği, zengin içeriğiyle adından söz ettirir. Bu ürün; glukozamin, kondroitin ve MSM malzemeleri içerir. Bu üçlü karışım, eklem sağlığını geliştirmede üstün performans gösterir. Glukozamin ve kondroitin, kıkırdak yapısının temel malzemelerindendir. Vücutta sentezlenebilen bu maddeler, zaman içerisinde belirli etkenlerden dolayı eksilir. Bu yüzden dışarıdan takviye alınması gerekir. Bu amaçla üretilen 8697595872000, içerisindeki zengin bileşenleri ile öne çıkar. Egzersizden kaynaklanan kas ağrıları veya kronik rahatsızlıklardan dolayı oluşan eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olur. Yumuşak doku tahribatını iyileştirmede destek sunar. Faydalı ve zengin içeriğe sahip olmasıyla yoğun ilgiye sahiptir. Vücut sağlığını geliştirmede destek veren bu kompleks tableti güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Etkileyici performans
  • Zengin formülasyon
  • Faydalı özellikler

Etkileyici Ocean Glukozamin 60 Tablet Detayları

Etkileyici Ocean Glukozamin 60 Tablet Detayları

Yumuşak doku hasarı durumunda iyileşmeye katkı sunan Orzax Ocean glukozamin kompleks 60 tablet, çeşitli birçok avantaja sahiptir. İçeriğinde glukozamin sülfat, kondroitin sülfat, MSM, harpagophytum procumbens, magnezyum ve genetiği değiştirilmemiş tip 2 kolajen bulunur. Glukozamin; eklem, bağ dokusu, kemik ve kıkırdak yapısında bulunan önemli moleküldür. Kondroitin, aynı şekilde vücutta bulunur ve eklem sağlığının korunmasında yardımcıdır. Sülfür bileşiği olan MSM, elastiklik kazandıran kolajen maddesinin oluşmasına yardımcı olur. MSM, glukozamin ile birlikte kullanıldığında eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olur. Eklem ve kas ağrılarına iyi gelen ürün; glukozamin, kondroitin ve MSM kompleksiyle adından söz ettirir. Yetişkinler için gün içerisinde tok karnına 2 tablet alınması önerilir. Bu ürünün 3 aydan fazla kullanılması için doktora danışılması tavsiye edilir. Ocean glukozamin kompleks, benzersiz etkileriyle beğenileri toplar.

Kaliteli İçeriğe Sahip Ocean Kompleks 60 Tablet

Kaliteli İçeriğe Sahip Ocean Kompleks 60 Tablet

Vücutta oluşan eksiklik ve yaralanmalar sonucu eklem sıvısı azalır. Benzersiz içeriğe sahip bu ürün, kolajen oluşmasını tetikleyen karışımıyla daha sağlıklı olmaya yardımcı olur. Zengin formülasyonu; glukozamin, kondroitin, MSM, tip 2 kolajen ve magnezyum içerir. Ürün içerisinde bulunan magnezyum, normal kas fonksiyonuna katkıda bulunur. Normal kemiklerin korunmasına yardımcı olur. Glukozamin, vücut tarafından üretilen kimyasal bileşiktir. Aynı şekilde ıstakoz, yengeç, midye gibi kabuklu canlıların kabuklarında da yer alır. Ürün içerisinde toplam 60 tablet bulunur. Aromasız tadıyla kolaylıkla tüketilir. Ocean glukozamin kompleks 60 tablet kullananlar, ürünün zengin formülasyonundan memnun kalır. Kompleks yapısıyla birden fazla avantaj sunan ürünü kullananlar, beğenilerini yorumlara yansıtır. Olumlu Ocean glukozamin kompleks 60 tablet yorumları, ürünün etkileyici performansından bahseder. Müşterilerden gelen başarılı geri dönüşleri ve ürün özelliklerini kolaylıkla inceleyebilirsiniz.

Glukozamin Kompleks 60 Tablet Fiyatı

Glukozamin Kompleks 60 Tablet Fiyatı

Ürün, özellikleri bakımından müşterilerin dikkatini çeker. Birbirinden faydalı malzemeleri bir arada sunan bu kompleks tablet, yoğun ilgiye sahiptir. Eklem ve kas sağlığını destekleyerek herkesin beğenisini kazanır. Özellikle kas ve eklem yaralanmaları durumunda etkili iyileşme göstermeye yardımcı olur. Etkileyici performansının yanında avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeker. Müşterilerin bütçesine destek sunan hesaplı Ocean glukozamin kompleks 60 tablet fiyatı, müşteri memnuniyetini artırır. Bütçe dostu fiyatlarıyla geniş müşteri kitlesine hitap eden ürün, pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Kaliteli içeriğiyle güvenli kullanım vadeder. Fiyat ve performans ürünü olan bu karışımın, doktor kontrolünde tüketilmesi önerilir. Günlük porsiyon miktarına uygun tüketilmesi, etkili sonuçlar alınması bakımından önemlidir. Yetişkin bir bireyin her gün tok karnına 2 tablet atması önerilir. Aromasız yapısıyla kolaylıkla tüketilir. Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla Ocean glukozamin kompleks 60 tablet satın alabilirsiniz.