Ocean Büyük Ahşap Saç Fırçası

159 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
185,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ocean Büyük Ahşap Saç Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PR KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ESİN NALBANT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360718427
    Bu ürün PR KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocean Büyük Ahşap Saç Fırçası 6937619380046 Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır. MLK6937619380046

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver

Büyük Ahşap Saç Fırçası ile Pürüzsüz Tarama

İster kadın olsun ister erkek olsun kendisine bakan ve dış görünüşüne önem veren her insan için oldukça önemli olan saçlar; bakımı açısından da bir kadar zordur. Özellikle kadınların saçlarının erkeklere nazaran daha uzun olması nedeniyle yıpranmalara karşı daha açık konumdadır. Saç bakımına gerekli özen gösterilmeği takdirde yıpranmış saçlarla karşı karşıya kalınabilmektedir. Bu nedenle saç bakımında kaliteli ve etkili ürünler kullanılmalı ve doğru yöntemler tercih edilmelidir. Bu anlamda saç bakımı denince ilk akla gelenler arasında günlük tarama uygulaması gelmektedir. Uzmanlar ahşap saç fırçası kullanmanın plastik materyallerden üretilenlere oranla çok daha sağlıklı olduğu konusunda tavsiyelerde bulunmaktadırlar. Bu duruma çözüm olarak Ocean büyük ahşap saç fırçası kullanılabilir. Bu ürünle beraber daha sağlıklı saç derisi, daha güçlü saçlar ve saçlarda daha az dökülme yaşanır.

  • Sağlıklı Saç Derileri
  • Daha Güçlü Saçlar
  • Sağlam Ahşap

Ahşap Saç Fırçası Kullanımı ve Faydaları

Ahşap Saç Fırçası Kullanımı ve Faydaları

Ahşap saç fırçası faydaları için bir şeyler söylenek olursa her şeyden önce ahşap gibi doğal materyaller kullanılarak ortaya çıkarılan bir ürünü kullanmak çok sayıda kullanıcının içini rahatlatan bir durumdur. Sağlıklı bir saç derisi, güçlü saçların temelini oluşturur. Ahşap saç fırçaları sağlıklı bir saç derisi için doğru seçimdir. Ocean büyük ahşap saç fırçası tahta dişleri ile saç derisine dokunarak akupunktur noktalarını harekete geçirir. Aynı zamanda saç derisine masaj yaptığı için bölgede bir hareketlilik oluşturur. Tüm bu süreç sonucunda saç derisi çevresinde kan dolaşımının artmasına neden olur, böylece saçlar daha fazla beslenebilir. Süreç, uzun ve güzel saçlarla sonuçlanır. Ahşap bir saç fırçası kullanarak, saç derisi üzerindeki doğal yağların, plastik tarak ve fırçaların tersine, saç derisine eşit bir şekilde dağılmasına yardımcı olmak mümkündür.

Ocean Ahşap Fırçası Özellikleri

Ocean Ahşap Fırçası Özellikleri

Plastik tarak ve fırçalar küçük dişleri nedeniyle yağı dağıtamayabilir. Diğer açıdan Ocean büyük ahşap saç fırçası üzerinde bulunan uç kısımları oval olan dişleri, yağın her köşeye ulaşmasını sağlar. Bu durumda kafa derisi üzerindeki her bir saç teli, kafa derisinde hali hazırda var olan doğal yağlara ulaşma imkânı olur. Ek olarak ahşap fırça kullanmak saç kırılma riskini büyük ölçüde düşürür böylece daha sağlıklı, daha parlak ve esnek saçlara kavuşmak böylece mümkün olur. Çünkü Ocean ahşap saç fırçasının geniş dişleri saçlar üzerinde sürtünme etkisini azaltarak kırılma, yıpranma gibi riskleri en aza indirmektedir. Böylece saçlar daha güçlü ve daha hızlı uzama imkânı bulmaktadır. Ocean büyük ahşap saç fırçası boyut olarak standart yetiştin fırçaları ölçüsündedir. Gövdesi ve fırça dişleri de ahşap malzemeden üretilmiştir.

Ocean Ahşap Saç Fırçası Fiyatları ve Yorumları

Ocean Ahşap Saç Fırçası Fiyatları ve Yorumları

Her zaman olduğu gibi saç fırçası satın alırken de Ocean büyük ahşap saç fırçası satın al butonuna tıklamadan önce ürün hakkında kullanıcı yorumlarını okumak oldukça önemlidir. Ocean büyük ahşap saç fırçası kullanıcı yorumları açısından oldukça olumludur. Kullanıcılardan birisi ahşap fırçayı satın almadan önce tereddüt ettiğini ancak gelen ürünün gerçekten de kaliteli olduğunu görünce içinin rahatladığı yorumunda bulunmuştur. Bunun gibi daha birçok yorumla karşılaşmak mümkündür. Birçok kullanıcı ürünün kaliteli olduğu konusunda hemfikirdir. Ek olarak kullanıcılar ahşap fırçanın uçlarının yeterince yumuşak olduğundan bahsetmiştir. Bazı kullanıcılar ise fırçanın tamamen ahşap olmasından kaynaklı olarak saçlarda elektriklendirme gibi sorunlara yol açmadığı yorumlarında bulunmuşlardır. Son olarak Ocean büyük ahşap saç fırçası fiyatı hakkında kullanıcılar fiyatına göre oldukça kaliteli bir ürün ile karşılaştıklarını belirtmişlerdir.