Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı

300 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OCEAN KNITWEAR Satıcı Ünvanı: DENİZ TEKS TEKSTİL-İNŞAAT- ELEKTRONİK-TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291052944800015 Vergi Kimlik Numarası: 2910529448
    Bu ürün OCEAN KNITWEAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaliteyi ve uygun fiyatı bir arada bulabilir modası hiç eskimeyen ocean knitwear kadın giyim ve aksesuarlarının rahatlığını ve kullanışlı yapısını sizler de yaşayabilirsiniz. * Bordo Örgü Kadın Triko Sırt ve Omuz Şalı Modeli * %100 Akrilik * Stüdyo çekimlerinde renkler ışık farklılığından dolayı değişiklik gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı

Ocean bordo triko örgü omuz şalı giyimde aksesuar kategorisinde yer alır. Hafif soğuk havalarda üşümemek için tercih edilebilir. Kaliteli yapısı ve kumaşı sayesinde sıcak tutar. Ev giyimde ve dış giyimde kullanmak için idealdir. Akşamları balkonda otururken ya da yaz akşamları sahile giderken kullanılabilecek bir üründür. Yumuşacık kumaşı sayesinde ciltte tahriş ya da kaşıntı oluşumunu engeller. Ergonomik yapısı ve kullanışlı tasarımı sayesinde insanların beğenisini toplar. Bordo rengi sayesinde diğer renklerle de kolayca uyum sağlar. 4 mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evinizde koltuk kenarına şal detayı yapmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Film izlerken sıcak ve samimi bir ortam yaratmak için kullanabilirsiniz. Omzunuza atarak sırtınızı göğsünüzün üşümesini önleyebilirsiniz. Hayatınızın farklı alanlarda kullanabileceğiniz bir aksesuardır. Günlük kullanım için uygundur.

  • Triko kumaş
  • Yumuşak doku
  • 4 mevsim kullanım

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Özellikleri

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Özellikleri

Triko omuz şalı yumuşak dokusu, şık ve zarif duruşu, sıcak tutan yapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Örgü model şeklinde tasarlanır. %100 akrilik kumaştan üretilir. Bordo renktedir ve yıkandığında da rengini korur. Canlı ve yeni görüntüsünü uzun süre yansıtır. Gün boyu kullanım için idealdir. Hafif yapısı sayesinde yanınızda taşıyabilirsiniz. Kıyafetlerinizin üzerine aksesuar olarak kullanabilir ve kombinlerinizi dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Kaliteli kumaşı sayesinde tüylenme gibi problemlerle karşılaşma ihtimaliniz minimumdur. 150 boyunda 75 cm ene sahiptir. Yeterli uzunluğu ile omzunuzu rahatlıkla kapatır. Soğuktan korunmak için tercih edilir. Balkona çıkarken, sahilde yürürken ya da tamamen aksesuar amaçlı kullanabilirsiniz. Hayatınızın farklı alanlarında değişik amaçlar için tercih edebilirsiniz. Yumuşak kumaşının avantajlarından yararlanabilirsiniz. Modern tarzdaki tasarımı sayesinde modasını her zaman korur ve son trendlere uyum sağlar.

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Avantajları

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Avantajları

Bordo omuz şalı ile hayatınıza birçok avantajı getirebilirsiniz. Ergonomik tasarımı, kolay kullanımı, yıkama kolaylığı, farklı amaçlarla kullanılabilmesi gibi birçok özelliği hayatınızın her alanına farklı farklı avantajları getirir. Soğuk havalarda üzerinize bir şey alıp çıkmak için bir ürün arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Giy çık kolaylığını dolabınıza getirerek giyimde pratiklik kazanmanızı sağlar. Şık ve zarif bir parça olduğu için kıyafetlerinizin üzerine aksesuar olarak da kullanabilirsiniz. Yumuşak dokusu ve hafif yapısı gün boyu rahat etmenizi sağlar. Konforu ve rahatlığı hayatınıza getirir. 4 mevsim kullanılabilecek bir üründür. Ev giyim ya da dış giyimde tercih edilebilir. Ev giyimde film izlerken ya da balkona çıkarken üzerinize alabileceğiniz bir üründür. Sabah kalktığınızda üşümeyi engellemek için baş ucunuzda bulundurabilirsiniz. Ocean bordo triko örgü omuz şalı fiyatı da bütçe dostudur.

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Fiyatı ve Yorumları

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Fiyatı

Ocean markasına ait bordo triko örgü omuz şalı fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Kullanışlı yapısı sayesinde hayatınızla kolaylığı getirir. Aksesuar olarak günlük giyimde tercih edebilirsiniz. Hayatın birçok alanında severek tercih edeceğiniz bir üründür. Triko kumaştan üretildiği için yumuşaktır. Yumuşak kumaşı konforu hayatınıza getirdiği için insanların beğenisini toplar. Bordo renkte ve örgü şeklinde üretilir. Dolabınızın kurtarıcı parçaları arasında yer alır. 150 cm boyu ve 75 cm en genişliği sayesinde vücudu kolayca kapatır. Omuz şalı hava koşullarına uygun olarak üretildiği için gönül rahatlığıyla dış giyim olarak kullanılabilir. Ocean bordo triko örgü omuz şalı yorumlarını okuyabilir ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Konforlu, kaliteli, ergonomik tasarımlı ve fonksiyonel özelliğe sahip olan bu ürüne Trendyol’dan bakabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.