10
Ekran Koruyucu kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

ROBEVE Ekran Koruyucu Hayalet Cam Ekran iPhone 11 Uyumlu

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
149,90 TL

Ürün Bilgileri

ROBEVE Ekran Koruyucu Hayalet Cam Ekran iPhone 11 Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKOMALL Satıcı Ünvanı: EKO HEDİYELİK EŞYA ELEKTRONİK TEKSTİL OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330283266200001 Vergi Kimlik Numarası: 3302832662
    Bu ürün EKOMALL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone 11 hayalet ekran koruyucu, gizliliğe önem verenler için ideal kullanım sunar. Sadece ön kısımdan görülen cam, yanınızdakilerin ekranı görmesini engeller ve gizliliğinizi korur.
  • Cihazı tamamen kaplayan ve ekranın kırılmasını önleyen hayalet cam ekran koruyucu, 9H dayanıklılık teknolojisi sayesinde maksimum koruma sağlar.
  • Robeve cam koruyucu, ekran parlaklığını ve çözünürlüğünü koruyarak görüntülerin net kalmasını sağlar. Telefon üzerine tam olarak oturur ve pratik bir şekilde kısa sürede takılır.
  • Temperli cam ekran koruyucu, camın ince hale gelecek kadar ısıtılmasından sonra aniden soğutulması sonucunda oluşur. Bu sayede parçanın dayanıklılığı artar ve çizilme, kırılma, çatlama gibi durumların önüne geçer.
  • Model, dokunmatik hassasiyeti koruyarak sorunsuz ve hızlı bir kullanım imkanı tanır.
Geri Bildirim Ver

ROBEVE OBEVİP11HAYALET iPhone 11 Uyumlu Temperli Tam Koruma Hayalet Cam Ekran Koruyucu

Telefon ekranı çeşitli nedenlerle çizilebilir ya da kırılabilir. Robeve tarafından iPhone 11 ekranına uyumlu olarak üretilen cam koruyucu telefonunuzun alabileceği zararları önler. Uzun süre kullanıma uygun olan ürün, cihaz ekranını olası zararlara karşı büyük ölçüde korur. Renksiz koruyucu, telefon ekranında yer alan görüntü ve yazıların olduğu gibi aktarılmasını sağlar. Cam formundaki ürün, iPhone 11 telefon ekranına birebir uyumludur. Kaliteli tasarıma sahip olan koruyucuyu kolayca telefon ekranına yerleştirebilirsiniz. Robeve iPhone 11 uyumlu temperli hayalet cam ekran koruyucuya sahip olarak cihazınızı güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • Ürün, gizlilik filtresine sahiptir.
  • Cihaz çözünürlüğünü düşürmez.
  • Telefon ekranını darbelere ve çiziklere karşı korur.

Robeve iPhone 11 Uyumlu Hayalet Cam Koruyucunun Özellikleri

Robeve iPhone 11 Uyumlu Hayalet Cam Koruyucunun Özellikleri Nelerdir?

iPhone 11 telefona uyumlu olarak üretilen ekran koruyucu toz ve kire karşı oldukça dayanıklıdır. Cihaz ekranına tam oturan ürünün hoparlör ve ön kamera bölümleri açıktır. Oval tasarıma sahip olan koruyucu, cihazınızın ekranından estetik bir görünüme sahip olur. Telefon kenarlarına sıfır olarak yerleştirilen koruyucuyla cihazınızı daha konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Robeve iPhone 11 hayalet cam ekran koruyucu, darbelere karşı dayanıklıdır. Ürün, telefonun aldığı hafif ve orta şiddette cihaz ekranının kırılmasını önler. Ekran koruyucu üzerine etrafta uçuşan toz taneleri yapışmaz. El izi yapmayan ürün tasarımı sayesinde her daim pürüzsüz telefon ekranına sahip olabilirsiniz. Robeve iPhone 11 uyumlu temperli hayalet cam ekran koruyucuyu edinerek cihazınızı bir çok olumsuz duruma karşı koruyabilirsiniz.

Robeve iPhone 11 Uyumlu Temperli Ekran Koruyucu Kullanışlı mıdır?

Robeve iPhone 11 Uyumlu Temperli Ekran Koruyucu Kullanışlı mıdır?

Robeve iPhone 11 temperli hayalet cam ekran koruyucu, oldukça kullanışlı bir üründür. Özel olarak tasarlanan telefon aksesuarı, cihaz ekranının pek çok durumda zarar görmesinin önüne geçer. Hassas dokunuş özelliği bulunan ekran koruyucu sayesinde telefon kullanmak sizin için daha zevkli hâle gelebilir. Şeffaf renkteki ürün, kullanıcılara HD görüntü kalitesi sunar. Telefonunuzu korurken cihazın size sağladığı mükemmel görüntü kalitesinden vazgeçmek zorunda kalmazsınız. Robeve iPhone 11 uyumlu temperli hayalet cam ekran koruyucu yağ lekesi önleyici özelliğe sahiptir. Kirli ellerle telefona dokunmanız durumunda ekranı uygun bir temizleyici mendiller kolayca lekelerden arındırabilirsiniz. Ürün üzerinde toz ve yağ lekeleri kalıcı hâle gelmez. Yüksek sertlik derecesine sahip olan ürün, cihazınızı çizilme sorunu yaşamadan kullanmanıza olanak tanır. Robeve iPhone 11 ekran koruyucuyla olası tamir masraflarının önüne geçebilirsiniz.

Robeve iPhone 11 Uyumlu Hayalet Cam Ekran Koruyucu Kaliteli midir?

Robeve iPhone 11 Uyumlu Hayalet Cam Ekran Koruyucu Kaliteli midir?

Robeve tarafından tasarlanan ekran koruyucu oldukça kalitelidir. Sert bir materyal olan cam ekran koruyucu, cihazınızı 9H sertliğindeki çiziklere karşı korur. Parlak renkteki ürün, telefonunuz üzerinde şık bir görüntü oluşturur. Tamperli camdan üretilen telefon aksesuarı, pek çok darbeye karşı telefon ekranınızın aynı kalitede kalmasına imkân tanır. Dayanıklı bir ürün olan koruyucuyla cihazınızı çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Toz ve leke tutmayan ürün, telefon ekranınızın her daim temiz ve parlak görünmesini sağlar. Robeve hayalet cam, cihazınızın sahip olduğu çözünürlüğü düşürmez. Gizlilik filtresi bulunan ürün sayesinde kalabalık ortamlarda cihazınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaliteli olarak tasarlanan kullanışlı koruyucuyla telefonunuz üzerinde yüksek koruma sağlayabilirsiniz. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız Robeve iPhone 11 uyumlu temperli hayalet cam ekran koruyucu yorumlarını okuyabilirsiniz. iPhone 11 uyumlu Robeve cam ekran koruyucuyu uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.