NZP Gold 0.10 Gram 24 Ayar Altın

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NZP Gold 0.10 Gram 24 Ayar Altın

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 0,10 GRAM 24 AYAR PAKETLİ ALTIN NET OLARAK 0,10 GR DIR ÜRÜN ARKASINDA BARKOD BUUNMAKTADRI ORJİNALLİĞİ SORGULANABİLİR ÜRÜN YANINDA KURDELA İLE ÖZENLE HAZIRLANMIŞ HEDİYE PAKAETİNDE GÖNDERİLİR. HEDİYE VE YATIRIM İÇİN KULLANABİLİRSİNİZ. NZP GOLD MARKASI GARANTİLİDİR.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 24 Ayar
  • Ağırlık 0-1 Kg
Geri Bildirim Ver

NZP Gold NZP010 0.10 Gram 24 Ayar Altın

Altın her dönem değerli olan bir maddedir. Yatırım aracı ya da hediye olarak tercih edilebilen NZP Gold, orijinal bir üründür. 24 ayar değerindeki gram altını edinerek yakınlarınızın özel günlerinde onlara armağan edebilirsiniz. Yüksek saflık derecesine sahip olan altını ihtiyaç duyduğunuzda gönül rahatlığıyla bozdurabilirsiniz. NZP Gold 0.10 gram 24 ayar altın, hayallerinize kavuşmanız için küçük bir başlangıç olabilir.

  • Ürün, 24 ayar ve 0.10 gram ağırlığındadır.
  • 995.0 saflık derecesine sahiptir.
  • Gram altın, orijinal bir üründür.

NZP Gold 0.10 Gram 24 Ayar Altının Özellikleri Nelerdir?

NZP Gold 0.10 Gram 24 Ayar Altının Özellikleri Nelerdir?

NZP gram altın, özel ambalaj içerisinde kullanıcılara sunulur. Kırmızı renkteki tasarıma sahip olan altın ambalajı, ürünün dikkat çekici görünmesini sağlar. Söz konusu ambalaj üzerinde bir delik bulunur. Altının toplu iğneyle ya kurdela kullanılarak takılmasına olanak tanıyan delik sayesinde ürünü yakınlarınızın özel günlerinde hediye olarak tercih edebilirsiniz. 24 karat değerindeki altın 0.10 gram ağırlığındadır. Dikdörtgen şeklindeki altının üzerinde ürünün markası, ağırlığı ve orijinal olduğunu belirten kod bulunur. Parlak ve göz alıcı renkteki altını ambalajıyla beraber muhafaza ederek çizilmesini ve zarar görmesini önleyebilirsiniz. Deneyimli kişilerce üretilen gram altın, pürüzsüz bir görünüme sahiptir. 995.0 saflık derecesindeki ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Altın üzerinde yer alan kod aracılığıyla kişiler, ürünün gerçekliğini rahatlıkla kontrol edebilir.

NZP Gold 0.10 Gram 24 Ayar Altın Ne İçin Kullanılır?

NZP Gold 0.10 gram altın, farklı amaçlar için satın alınabilir. Ürün, her dönem güvenli bir yatırım aracı olarak dikkat çeker. Gram altın satın alarak gelecek yıllar için yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. Ürün, Türk kültüründe önemli bir yeri olan özel günlerde takı takma merasiminde hediye olarak tercih edilebilir. Ambalajıyla birlikte sunulan gram altını kurdeleye geçirerek yakınlarınıza armağan olarak verebilirsiniz. Gram altın zarif ve şık bir görüntüye sahiptir. Dikdörtgen formundaki ürün, takı olarak da kullanılabilir. Bileklik ya da kolyelere eklenen altın, aksesuarların daha dikkat çekici görünmesini sağlar. Az maliyetli yatırım yapmaya başlamak için iyi bir alternatif olan 0.10 gram altınla hayallerinize adım adım kavuşmaya başlayabilirsiniz. NZP Gold 0.10 gram 24 ayar altın, uzun vadede beklentilerinizi büyük ölçüde karşılar.

NZP Gold 0.10 Gram 24 Ayar Altın Kimlere Hitap Eder?

NZP Gold 24 ayar altın, her kesimden insana hitap eden değerli bir üründür. Sıklıkla hediye olarak seçilen 0.10 gram altın; nişan ve düğün gibi pek çok organizasyonda tercih edilebilir. Nispeten ekonomik bir hediye olan gram altın, sevdiklerinize değer verdiğiniz göstermenin akıllıca bir yolu olabilir. NZP Gold 0.10 gram 24 ayar altını hediye olarak alabileceğiniz gibi kendiniz için de tercih edebilirsiniz. Değerini hiçbir zaman kaybetmeyen ürün, kişilerin hayallerini gerçekleştirmesinde büyük ölçüde yardımcı olur. Nakit parayla yatırım yapmak istemeyen kişiler için NZP Gold gram altın mükemmel bir seçim olabilir. Zaman içerisinde değerlenen altın sayesinde kârlı bir yatırım yapma şansını elde edebilirsiniz. Ürün aynı zamanda kendini değerli hissetmek isteyen kişiler tarafından da kullanılabilir. Kişiler, gram altını aksesuar olarak kullanarak şık bir görünüm elde edebilir. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız NZP Gold 0.10 gram 24 ayar altın yorumlarını okuyabilirsiniz. NZP gram altını kalite garantisi sunan Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.