NYX Professional Makeup Makyaj Paleti - Matchy Matchy Monochromatıc

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NYX Professional Makeup Makyaj Paleti - Matchy Matchy Monochromatıc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zey Kozmetik Satıcı Ünvanı: SALİH DAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2711121324
    Bu ürün Zey Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Matchy-Matchy Monochromatic Color Palette’in birbirine yakın renk tonlarından oluşan 5 farklı makyaj paleti ile Monochrome makyaj trendini yakala! Dudak göz ve allık rengini aynı tonda seçebileceğin bu makyaj paleti, 6 farklı far, bir allık ve bir adet de aydınlatıcı içeriyor. Her bir palette mat, metalik ve parıltılı bitiş içeren bu paletin pürüzsüz ve ipeksi dokusu sebebiyle Monochrome makyaj, makyaj rutininin bir parçası olacak! Trend renkler
  • Berry Mauve, Camel, Lilac, Melon ve Taupe arasından istediğini seç ve makyajını daha eğlenceli bir hale getir. Tüm cilt tonları için uygun olan bu makyaj paleti hem makyaj profesyonellerinin hem de tüm makyaj sevenler için makyaj çantasının vazgeçilmezi olacak. Nasıl Kullanılır? Adım 1: Bare With Me Jelly Primer makyaj bazı ile yüzünü Monochrome tecrübesi için hazırla! Adım 2: Micro Shadow Brushes koleksiyonundaki 5 fırçayı, Matchy-Matchy Monochromatic Color Palette’in yüksek pigmentasyonlu farlarını karıştırmak ya da favori rengini direkt uygulamak için kullan. Adım 3: Pro Dual Fiber Brush ile Matchy-Matchy Monochromatic Color Palette’in allığını elmacık kemiklerine uygula! Adım 4: Yüzünün istediğin kısmına Dual Fiber Setting Brush ile Matchy-Matchy Monochromatic Color Palette’in highlighter/aydınlatıcısını uygula ve tek tonda mükemmel bir görünüm elde et! Adım 5: Makyajını sabitlemek için Dewy Finish Setting Spray, Matte Finish Setting Spray ya da Radiant Finish Setting Spray arasından ıslak, mat, ya da ışıltılı bitiş tercihine göre biri ile makyajını sabitle!

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Görünüm Işıltılı
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver