NYX Professional Makeup Likit Allık - Sweet Cheeks Soft Cheek Tint Caralicious

454,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NYX Professional Makeup Likit Allık - Sweet Cheeks Soft Cheek Tint Caralicious

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özel ürün
  • Nyx sweet cheeks soft cheek tınt coralı
  • Ürün %100 orjinaldir.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

NYX 800897206475 Professional Makeup Sweet Cheeks Soft Cheek Tint Caralicious Likit Allık

Her makyaj severin favori ürünü olan allık yüzün daha canlı ve tatlı görünmesine yardımcı olur. NYX Professional Makeup soft cheeks kırmızı likit allık güzel görünümün yanı sıra formülüyle cildinizi beslemenizi sağlar. Shea yağı içeren vegan formülüyle gözleri üzerine çeken likit allık kırmızının en tatlı tonlarına sahiptir. Likit yapısı kolay uygulama sağlayarak eşit bir görüntü elde etmenize katkı sağlar. NYX Professional Makeup tint caralicious likit allık ideal boyuta sahip olduğu için sayesinde dilediğiniz yere kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Makyaj çantalarının vazgeçilmez ürünü olan likit allık hayvansal kaynaklı hiçbir ürünü içinde bulundurmaz. Doğal ve likit yapıya sahip üründen bir damla alsanız bile iki yanağınıza da yeterli miktarda renk verebilirsiniz.

  • Ürün: Allık
  • Formül: Likit
  • Renk: Kırmızı

Nyx Professional Makeup Tint Likit Allık Formülünün İçeriği Nedir?

Nyx Professional Makeup Tint Likit Allık Formülünün İçeriği Nedir?

NYX Professional Makeup tint caralicious likit allık, vegan içeriğiyle dikkatleri üzerine çeker. Shea yağı içeren formülü cildinize zarar vermeden istediğiniz görüntüyü elde etmenizi sağlar. Allık kullanmaya yeni başlayan insanlar için kolay uygulanabilir formülü sayesinde öne çıkar. Likit yapısı ürünün homojen şekilde dağılmasına ve daha güzel bir görünüm sağlamasına yardımcı olur. Shea yağıyla hazırlanan özel formülü sayesinde yüzünüze hoş bir kızarıklık sağlarken aynı zamanda cildinize bakım yapar. Makyaj severlerden tam not almayı başaran ürün shea yağı sayesinde cildinize nem vermesinin yanında yaşlanma karşıtı özelliğiyle erken yaşta oluşabilecek kırışıklıkların önüne geçer. Soğuk havalarda cildinizde oluşabilecek çatlakları ve kurulukları engellemenize yardımcı olur. Yanaklarınıza doğal ve canlı görüntü veren Shea yağı içeren NYX Professional Makeup sweet cheeks soft cheek likit allık kullanıcılarının beğenisini kazanır.

Nyx Professional Makeup Likit Allık Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Nyx Professional Makeup Likit Allık Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Vegan formülüyle öne çıkan NYX Professional Makeup sweet cheeks kırmızı likit allık doğal içeriği ve kolay kullanımıyla tüm cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilir. Tüm cilt tipleri tarafından sevilen ürün, doğal rengiyle yüzünüzün canlı ve diri bir görüntüye kavuşmasına önemli bir rol oynar. Kırmızı renginin doğallığıyla yüzünüze güneşten yanmış gibi bir efekt verir. Kuru ciltlerde bile içeriğindeki shea yağı sayesinde yüze nem vererek eşit bir şekilde dağılır. Normal ve karma ciltlerde de istenilen sonuç güzel bir şekilde alınırken yüzünüze bakım yapmanıza yardımcı olur. Yüksek pigmentasyona sahip NYX Professional Makeup sweet tint caralicious kırmızı likit allık tek damlayla istediğiniz görünüme rahatça kavuşmanızı sağlar. Az kullanımda bile etkili sonuca ulaştıran ürün bütçenize katkıda bulunur. Çantanızdan ayırmak istemeyeceğiniz ürün doğal makyajlarınızın vazgeçilmez parçası olmaya adaydır.

Nyx Professional Makeup Caralicious Likit Allık Kullanımı

NYX Professional Makeup sweet cheeks kırmızı likit allık, oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Likit yapısı sayesinde ister süngerinizle ister allık fırçanızla yüzünüze eşit bir şekilde dağıtabilirsiniz. Hatta yanınızda ekipmanınız bulunmadığı takdirde parmak uçlarınızla bile rahatlıkla dilediğiniz yerde makyajınızı tazeleyebilirsiniz. Kırmızının verdiği tatlı tonla yüzünüzün daha canlı görünmesine yardımcı olur. İçerisinde bulunan shea yağı sayesinde daha rahat uygulama imkanı sağlar. Yağ gibi ince yapısı cildinizde kolayca dağılarak kullanımda kolaylık sağlar. Besleyici formülü ve kaliteli yapısına ek olarak NYX Professional Makeup tint caralicious likit allık fiyatının uygunluğuyla da kullanıcılarını tatmin etmeyi başarır. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden kola ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Öncesinde ise NYX Professional Makeup tint caralicious likit allık fiyatının uygunluğuyla da dikkat çeker. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Öncesinde ise NYX Professional Makeup tint caralicious likit allık yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.