NYX Professional Makeup Dudak Parlatıcısı - Butter Gloss Madeleine 15 g 800897818586

404,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NYX Professional Makeup Dudak Parlatıcısı - Butter Gloss Madeleine 15 g 800897818586

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaygan, yumuşak ve ipeksi pürüzsüzlükteki nostaljik Butter Gloss dudak parlatıcımız şimdi 12 gösterişli renk tonunda daha mevcut!
  • Her parlak renk, transparan ve orta düzey örtücülük sağlar
  • Yapışkanlık hissi vermez, dudaklarınızın üzerinde kayar ve yumuşak ve nemli hissettirir
  • Ürün ikinci görseldeki skala rengindedir

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Görünüm Işıltılı
Geri Bildirim Ver

NYX Professional Makeup Dudak Parlatıcısı - Butter Gloss Madeleine 15 g

Yüzüne renk katmak isteyenlerin makyaj malzemeleri arasında yer alan NYX Professional Makeup dudak parlatıcısı - butter gloss madeleine 15 g ağırlığa sahiptir. Dudakları hoş, şık ve zarif gösterir. Her yaştan kişinin rahatlıkla kullanabileceği makyaj malzemelerindendir. Dudakta yapışkan iz ve his bırakmaması ile tercih edenler tarafından beğeni alır. Dudakta eşsiz dağılması ile öne çıkar. Dikkat çeken rengi ile kıyafetlerinizi tamamlar. Tüm cilt tiplerinde ve ten renklerinde kullanılabilir olması nedeniyle müşterilerin favorileri arasındadır. Dudağı yumuşatan bir içeriğe sahip olan model, başka parlatıcılar ile birlikte de kullanılabilir. Yapısı, duruşu ve rengi ile her ortamda gözlerin üzerinizde olmasını sağlar. Aynı zamanda opak renge ve 15 g ağırlığa sahip ürün, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.

  • 15 g ağırlık
  • Şık ve zarif görünüm
  • Tüm cilt tiplerinde kullanım

NYX Professional Makeup Dudak Parlatıcısı Nitelikleri

NYX Professional Makeup Dudak Parlatıcısı Nitelikleri

NYX dudak parlatıcısı doğal görünümü ve opak yapısı olan bir makyaj malzemesidir. Sıklıkla makyaj yapmaktan vazgeçemeyen ancak iddialı ürünler kullanmayı istemeyen müşterilere hitap eder. Işıltılı bir görünüm sunmasıyla öne çıkar. 15 g ağırlığı ve fazla büyük olmayan tasarımı sayesinde makyaj çantalarınıza kolaylıkla sığar ve taşıma rahatlığı sunar. İdeal boyutu ile kolay taşınabilir bir üründür. Bu sayede 800897818586 kodlu parlatıcı, ten renginizin dikkat çekmesini sağlar. Küçük paket tasarımıyla hızlıca sipariş oluşturarak sahip olabileceğiniz bir üründür. Dudakları nemlendiren özelliği ve uzun süre yumuşak tutan yapısı ile beğeni alır. Keskin olmayan kokusu sayesinde kokuya hassasiyeti olanlar da kolaylıkla modeli sürebilir. Eğer siz de dudaklarınızın güzelliğini ortaya çıkarmak ve ışıltılı dokunuşlar yapmak isterseniz NYX Professional Makeup markasının bu ürününe göz atabilirsiniz.

NYX Professional Makeup Dudak Parlatıcısı Fiyatı

NYX Professional Makeup Dudak Parlatıcısı Fiyatı

NYX Professional Makeup markasına ait olan dudak parlatıcı modeli, ağır olmayan kokusuyla beğeni kazanır. Eşsiz sürme rahatlığı ile acele anlarınızda işinizi kolaylaştırır. Dikkat çekici olan seçenek, bej renginden dolayı 4 mevsim kullanılabilir bir üründür. 8 ml içeriğe sahiptir. Dudakları öne çıkarırken doğal görünüm sunmasıyla da avantaj yaratır. NYX Professional Makeup dudak parlatıcısı - butter gloss madeleine 15 g kullananlar dudağa sürüldüğünde hızla emilmesinden memnun kaldıklarını ifade eder. Özellikle acele hazırlanmanız gerektiği zamanlarda bu işlevsel yapısı işlerinizi kolaylaştırabilir. Tüm cilt tiplerinde kullanılabilir olması modelin renginden kaynaklanır. Ergonomik cam şişe tasarımının pratik kullanımı, her müşterinin ürüne duyduğu güveni artırır. Bu sayede NYX Professional Makeup dudak parlatıcısı - butter gloss madeleine 15 g fiyatı modelin işlevsel yapısı ve ml hacmine göre değerlendirilir. Parlatıcıyı uygun fiyatlara kolaylıkla temin edebilirsiniz.

NYX Professional Makeup Dudak Parlatıcısı Yorumları

NYX Professional Makeup Dudak Parlatıcısı Yorumları

Hoş kokusu olan NYX Professional Makeup dudak parlatıcısı - butter gloss madeleine 15 g satın al seçeneği ile hızlıca sahip olabileceğiniz bir makyaj malzemesidir. Ürünü almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı özellikler bulunur. Bu özellikler sizin pek çok alanda parlatıcıyı kullanmanız için pratik bilgilerdir. NYX Professional Makeup markası ile müşterilerin beğenisine sunulan tasarım, 8 ml içeriğe sahiptir. Bej rengi ile pek çok kişiye hitap eder. Ayrıca yapışkan ve sulu bir içeriğinin olmaması ile istediğiniz an rahatlıkla kullanma avantajı sağlar. Bir bakım ürünü olan bu parlatıcının zarif görünüm sunması, beğenilen özellikleri arasında yer alır. Ürünü satın almadan önce NYX Professional Makeup dudak parlatıcısı - butter gloss madeleine 15 g yorumları kısmını Trendyol üzerinden okuyabilir ve gerçek müşterilerin deneyimlerine vakıf olabilirsiniz.