Nuxe Prodigieuse Florale Set

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nuxe Prodigieuse Florale Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAĞLIK SEPETİ Satıcı Ünvanı: ZİYA YAPI YOL İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998072548800011 Vergi Kimlik Numarası: 9980725488
    Bu ürün SAĞLIK SEPETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nuxe Prodigieuse Florale Set Nuxe Shower Gel 100ml + Huile 100ml + Multi Correction Gel Cream 40ml + Fragranced Candle 70g Nuxe Prodigieux Floral Shower Gel 100ml Duş Jeli Cildinizi nzaikçe temizlemenize yardımcı olur. Sülfat İçermez. Kullanım Şekli : Sabah ve/veya akşam nemli cilde uygulayın ardından durulayın. Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100ml Çok Amaçlı Nemlendirici Çiçeksi Kuru Yağ 7 bitkisel yağ ile nemlendirmeye, güzelleştirmeye yardımcı olur. Cilt üzerinde uzun süreli nemlendirme sağlamaya destek olur. Yüz, vücut ve saçlar için kullanıma uygundur. Saçların ipeksi bir parlaklığa kavuşmasına destek olur. Yaz ya da kış tüm mevsimlerde kullanıma uygundur. Nuxe Creme Prodigieuse Boost Multi Correction Gel Cream 40ml Normalden Karmaya Dönük Ciltler İçin Çoklu Düzeltici Jel Krem Yasemin çiçeği ile zenginleştirilmiş içeriğ ile serbest radikallerin oluşmasına engel olmaya, uykuda cildin yoğun yaşam tarzının ve şehir hayatının olumsuz etkilerine (stres ve yorgunluk) karşı savaşmanıza yardımcı olur.İlk kullanımdan itibaren cildin ideal bir biçimde nemlenmesine, ferahlamasına destek olur. Günden güne cildin daha aydınlık ve yaşlanmanın ilk belirtilerinin giderilmesine, cildin yumuşamasına ve dolgunlaştırılmasına yardımcı olur. Paraben içermez. Komedojenik değildir. Kullanım Şekli: Sabahları yüz, boyun ve dekolte bölgenize uygulayın.
Geri Bildirim Ver