Nuxe Besleyici Ve Onarıcı Dudak Balsamı - Reve De Miel Lip Balm Bal Rüyası 15 G

260 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
278,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
310,56 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nuxe Besleyici Ve Onarıcı Dudak Balsamı - Reve De Miel Lip Balm Bal Rüyası 15 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: komşu eczanem Satıcı Ünvanı: İLHAN SATICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7520189965
    Bu ürün komşu eczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Çok kuru ve çatlamış dudaklar için geliştirilmiştir İçeriğinde bal, propolis ve değerli yağlar bulundurur Dudaklarınızı beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur Kullanım Şekli: İhtiyaç duyduğunuzda dudaklarınıza uygulama yaparak kullanabilirsiniz Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Balm
Geri Bildirim Ver

Nuxe Besleyici ve Onarıcı Dudak Balsamı - Reve De Miel Lip Balm Bal Rüyası 15 G

Dudak balsamı, kuru ve çatlamış bölgeleri yumuşatmak, yeni çatlak oluşumunu engellemek ve dış faktörlerden korunmak için kullanılan kozmetik bir ürünüdür. Dudaklar cildin susuz kalması, bazı ilaçların yan etkisi, soğuk, rüzgarlı hava, güneş ve yetersiz beslenme gibi sebeplerden dolayı çatlayabilir. Yumuşak, pürüzsüz ve nemli bir görünüm sağlayan lip balm, dudaklarınızın zarar gördüğü durumlarda başvurmanız gereken kozmetik ürünleri arasında yer alır. Düzenli kullanımda dudakların sağlıklı görünümüne kavuşmasına faydası olur. Lip balm amacı, çeşitli sebeplerle ortaya çıkabilecek çatlakları vazelin ve bal mumu etkisiyle önlemektir. Reve De Miel Lip Balm ürünü, çetin kış ikliminde de rahatlatıcı özellikleri sayesinde etkisini kanıtlayan bir nemlendiricidir. İçerdiği bal, propolis ve değerli yağlar sayesinde kısa süre içerisinde dudaklarınızın canlı görüntüsüne ulaşabilirsiniz.

  • Yoğun nemlendirici
  • Besleyici ve koruyucu
  • Hoş koku

Nuxe Besleyici ve Onarıcı Dudak Balsamıyla Canlı Bir Görünüm

Nuxe Besleyici ve Onarıcı Dudak Balsamıyla Canlı Bir Görünüm

Lip balm, dudakları hassas olan kişilerin de kullandığı ve nemlendirici etkisi olan üründür. Özellikle kış aylarının da gelmesiyle birlikte ciltte yoğun bir kuruma görülür. Nuxe besleyici ve onarıcı dudak balsamı kuru ya da zarar görmüş bölgeler için bal özü içerikli bir balsamdır. Dudakları çok hassas olan kişiler de bu ürünü tercih edebilir. Balsam karışımında bal, bitkisel yağlar ve propolis vardır. Cildinizdeki çok kuru ve çatlak yerleri anında rahatlatırken sağlıklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Paraben gibi zararlı maddeler içermeyen ürün, yoğun bir şekilde besleyici ve onarıcı özelliklere sahiptir. Ürün, uygulamadan sonra yağlı bir kalıntı bırakmadığı için sürüldüğü yerde ağırlık yapmaz. Ürünü kurumuş bölgelere ihtiyacınız kadar kullanarak rutin bakım yapabilir, nemlendirici içeriği ile canlı ve parlak görünüme ulaşabilirsiniz.

Nuxe Besleyici ve Onarıcı Dudak Balsamı ile Kış Savaşı

Nuxe Besleyici ve Onarıcı Dudak Balsamı ile Kış Savaşı

Dudaklarda çatlama, özellikle kış aylarında soğuk, kuru ve şiddetli rüzgar gibi sert hava koşulları nedeniyle ortaya çıkar. Hava şartlarındaki bu sert değişimler, dudak köşelerinde çatlak oluşumuna sebep olur ve gülümseme ya da çiğneme sırasında oluşan gerilme ile acı verir. Çatlamış bölgeleri kötü hale getiren nedenlerden biri de dudakların yalanmasıdır. Yalamak, ne kadar nemlendirme hissi verse de tükürük nedeniyle soğuk havalarda kurumayı hızlandırır. Reve De Miel Lip Balm Bal Rüyası 15 g ürün, çatlamış dudakları bal özleri, değerli bitkisel yağlar ve içerisinde bulunan propolis sayesinde koruyarak nemi artırır. Ürünün hızlı biçimde emilim gösteren dokusu nemlendirme işlemini gerçekleştirir. Lip balm, etkili bir şekilde nemlendirme yaparken ipeksi bir doku kazanmanıza da yardımcı olur. Dudakların canlı görünümüne ulaşmasını sağlayan bu ürünü siz de inceleyebilir, sipariş verebilirsiniz.

Nuxe Besleyici ve Onarıcı Dudak Balsamı Fiyatı

Nuxe Besleyici ve Onarıcı Dudak Balsamı Fiyatı

Lip balmlar, nem kaybını önlemek için ciltte bariyer görevi görür. Dudaklar, insan vücudunda diğer bölgelere göre hızlı yaşlanma belirtisi gösterir. Günlük yaşantınızda cildiniz birçok olumsuz etki ile karşılaşır. Nuxe besleyici ve onarıcı dudak balsamı fiyatı koruyucu etken maddelere göre belirlenir. Kış mevsiminde nemin azalmasından, yazın ise maruz kalınan güneş ışınlarından dolayı kuruluk hissi oluşur. Dudaklara hayat veren mucize olarak adlandırılan Shea yağı, hassasiyeti bulunan ve kuruluktan çatlayan cildi besler. Shea yağı, cildi rahatlatma gibi etkisinin yanı sıra düzenli kullanımda cilde parlaklık ve canlılık da katar. Bu ürün, dudaklarınızın doğal ve güzel formunu korumanıza yardımcı olur. Ürünü oda sıcaklığında muhafaza ederek uzun ömürlü kullanıma sahip olabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Nuxe besleyici ve onarıcı dudak balsamı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de dudaklarınızın nemini yeterince almadığını, dış faktörlere karşı güçsüz kaldığını düşünüyorsanız ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.