Nuxe Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel Daily Use 150ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
495 TL401 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nuxe Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel Daily Use 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fonksiyonelecz Satıcı Ünvanı: SÜHEYLA EMEL KARKACIER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2755089569600001 Vergi Kimlik Numarası: 5240182878
    Bu ürün fonksiyonelecz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nuxe Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel Daily Use 150ml Cildi kurutmadan derinlemesine temizleyen, doğal mavi mikro boncuklar içeren bir yüz temizleme jelidir.
  • 18-25 yaş arası insanlar için ideal olan bu arındırıcı jel, her gün fazla sebumu ortadan kaldırır ve daha temiz, taze ve ışıltılı bir cilt için pürüzleri siler. Doğal kökenli ana etken maddeler: Beyaz Nilüfer, Hyaluronik Asit, Bulanık Bitkisel Kompleks (Yulaf, Nasturtium, Yeşil Mercimek),Mavi mikro boncuklar, Eksfoliye edici silika parçacıkları.
  • Bu jel, bitki ve deniz notaları içeren hafif bir kokuya sahiptir ve tazelik ve saflık hissi verir.
  • % 85,3 oranında doğal kaynaklı içerik içerir.
  • Sabah veya akşam uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Nuxe Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel Daily Use Arındırıcı 150ml

Nuxe Aquabella arındırıcı jel ürünü, geniş kullanım alanlarına sahip olmakla birlikte pek çok kadın tarafından sıklıkla tercih edilir. Kadınların cilt yapısını dengeleme, onarma ve temiz tutma amacı ile yaygın olarak kullandığı bu ürün, özel içeriği ile dikkat çeker. Pek çok farklı alanda kullanıma uyumlu bir yapı sunan jel ürünü, içeriğinde bulunan özel formülü ile yüksek kalite ortaya koyar. Nuxe Aquabella arındırıcı jel ürünü, temizleyici jeller arasında yer olarak kadınların vazgeçilmezleri arasında bulunur. Eşsiz içeriği ve yüz üzerinde oluşturduğu hafif yapısı ile uygulama kolaylığı oluşturan Nuxe Aquabella micro exfoliating purifying gel daily use 150 ml ürünü, arındırıcı özelliği ile göz kamaştırır. Nuxe ürünü, cildin ph dengesine uyumlu bir yapıda sunulur. Üstün kalitesi ile dayanıklı bir yapı sunarken aynı zamanda farklı malzemeler ile desteklenerek cildin hızlı ve kolay bir şekilde temizlenmesini sağlar.

  • Arındırıcı özellik
  • Yüksek kalite
  • Hafif yapı

Onarıcı Formülü ile Nuxe Arındırıcı Özellikleri

Onarıcı Formülü  ile Nuxe Arındırıcı Özellikleri

Nuxe aquabella jel ürünü, modern bir kulalnım ile cilt yapısının sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Nuxe arındırıcı jel ürünü, modern detayı ve içeriğinde bulunan özel malzemeleri ile eşsiz bir ürün yansıtır. Cildin sağlıklı kalmasına yardımcı olan bu jel, temizleme sırasında kolaylık sunar ve canlı bir görünüm oluşturur. Arındıcı jel, Urban yalnızca kadınlar için değil tüm yetişkinlere uyumlu bir yapıda hazırlanır. Nuxe Aquabella micro-exfoliating purifying gel kullananların tavsiyeleri doğrultusunda ürün modeli, cilt temizleme özelliği ile her cilt tipine uygun olarak piyasada yerini alır. Nuxe arındırıcı jel ürünü, modern içeriği ve yüksek etkisi ile geniş bir kitlenin vazgeçilmezleri arasında bulunur. Hafif ve arındırıcı yapısı sayesinde içerik açısından etkili bir formül sunulur.

Canlandıran Özelliği ile Nuxe Arındırıcı İçerikleri

Canlandıran Özelliği ile Nuxe Arındırıcı İçerikleri

Nuxe Aquabella purifying gel ürünü; cilt üzerinde oluşan kir, yağ birikintisi ve benzer fazlalıkların atılması ile kısa bir zamanda canlanmasını sağlar. Geliştirilmiş formül ile üst düzey kalite sergileyen formül, cildin onarılması ve ölü deriden arındırmak yenilenmesine de yardımcı olur. Nuxe Aquabella micro-exfoliating gel, cildin derinlemesine temizlenmesini sağlar. Özel nemlendirici yapıs ile ile cildin kurumasını engelleyen jel, içeriğinde mavi mikro boncuklar bulundurur. Bu mikro boncuklar, kullanım esnasında cildin ince çizgilerine ulaşarak kolaylıkla arındırma oluşturur. Bu sayede doğal bir cilt derisi ortaya çıkar. Nuxe ürünü, kullana bireyler tarafından oldukça rağbet gören bakım malzemeleri arasındadır. Cilt üzerindeki kalıntıların atılması ile daha taze ve sağlıklı bir cilt yapısı oluşturulmasına yardımcı olan jel ürünü, eşsiz içeriği ile besleyici formül sergiler.

Nuxe Arındırıcı Fiyatları

Nuxe Arındırıcı Fiyatları

Nuxe ürünü, düzenli kullanım sonucunda üst düzey etki sağlayarak cildin hızlı ve kolay bir şekilde arındırılmasına yardımcı olur. Jel ürünü, cilt tonunu özel içerikleri ile destekleyerek ideal ürün boyutları sunar. Nuxe Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel Daily Use arındırıcı 150 ml fiyat ve boyutu ile müşterilerin ilgi odağı olmayı başaran bu ürün kampanyalı ürünleri, bütçe dostu olur. Bütçe dostu fiyatının yanı sıra; formüle edilmiş arındırıcı yapısı sayesinde cilt üzerinde biriken kalıntılarının atılması ve cildin onarılmasına katkı sağlar. Nuxe jel ürünü, anti alerjik özelliği ile geniş bir kitleye hitap eder. Tüm cilt tiplerine uyumlu bir yapı sunan Nuxe Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel Daily Use arındırıcı 150 ml yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir ve indirimli fiyatlarından faydalanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.