Nutrawell Slimpack Diyet Çorba

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutrawell Slimpack Diyet Çorba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Well Nutrition Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: WELL NUTRİTİON SAĞLIK ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388078338000019 Vergi Kimlik Numarası: 3880783380
    Bu ürün Well Nutrition Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RESMİ SATIŞ KANALIDIR NUTRAWELL SLIMPACK SOUP diyet ürünleri WELL NUTRITION SAĞLIK ÜRÜNLERİ A.Ş. tarafından 1200 eczane ve bayiler aracılığıyla satışa sunulan bir gıdadır. NUTRAWELL SLIMPACK SOUP ürününü kullanırken ücretsiz diyetisyen desteği sunmaktadır. Ürün satın alındıktan sonra 0216 888 0 111 no’lu diyetisyen destek hattından ürün kullanımı ve sonrası hakkında tüm bilgileri ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. SLIMPACK ISO22000:2005, GMP, HELAL belgelerine sahip kendi üretim tesislerinde üretilmekte olup 28 farklı ürün gamı ile yurt içi ve yurt dışına üretim yapmaktadır. SLIMPACK SOUP Sebze Çorbası
  • Doğu Asya’nın gizemli bitkisi Konjac ile Kinoa, Baharat ve Sebzelerin mükemmel uyumu. Çorbamızın baş kahramanı gluten içermeyen Konjac’ı
  • zengin protein, lif, aminoasit, vitamin ve mineral kaynağı Kinoa ile birleştirdik. Baharat ve sebzeler ile zenginleştirerek, ara öğünlerinizin vazgeçilmezi olacak leziz bir alternatif yarattık. İçerikte bulunan kurutulmuş sebzeler ile (brokoli, ıspanak, soğan, havuç, kereviz, dereotu, maydanoz, pırasa) detoks etkisi yaratacak, vücudunuzu ödem ve toksinlerden arındıracaktır. Özel olarak seçilen baharat içeriği ile yağ yakımını destekleyerek kilo verim sürecine katkı sağlayacaktır. SLIMPACK SOUP Sebze Çorbası’nın 1 saşesi 52 kaloridir. Kolay hazırlanışı ve enfes tadı ile diyetinizin vazgeçilmez bir parçasıdır.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Karışık
  • Paket İçeriği 10 - 49
  • Form Yumuşak
Geri Bildirim Ver