Nutella B-Ready 132 Gr. (1 Paket)

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
176,90 TL
Kurumsal Fatura
192,50 TL175,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nutella B-Ready 132 Gr. (1 Paket)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EZ TOPTAN GIDA Satıcı Ünvanı: FETHİ ERMAN KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5780869011
    Bu ürün EZ TOPTAN GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • B-Ready 132 Gr. (1 Paket)
Geri Bildirim Ver

Nutella B-Ready 132 g (1 Paket)

Günümüzde çikolata oldukça sevilen tatlı çeşitlerinden biri olarak göze çarpar. Bu noktada tercih edilen çikolatanın lezzet bakımından beklentileri karşılaması son derece önemlidir. Nutella B-Ready 132 gr. (1 paket) eşsiz lezzeti ile müşterilere özel bir deneyim yaşatır. Ürün dünya çapında tanınan Nutella markası kalitesi aracılığı ile müşterilerin beğenisine sunulur. Ürün yapımında kullanılan birinci sınıf malzeme içeriği ile dikkatleri üzerine çeker. Özellikle özenle seçilen taze fındıklardan oluşan formülü ile ağızlarda benzersiz bir tat bırakır. Bunun yanı sıra yağı azaltılan kaliteli kakaosu ile büyük beğeni toplar. Ayrıca vücuttaki mutluluk hormonu olan serotoninin yükseltilmesine yardımcı olur. Böylelikle hafıza ve algılama gücünün de artmasını beraberinde getirir. Nutella B-Ready ile hayatınızda benzersiz bir deneyim elde edebilirsiniz.

  • Kaliteli içerik
  • Eşsiz lezzet
  • Mutluluğu artıran etki

Kaliteli B-Ready 132 g (1 Paket) Özellikleri

Kaliteli B-Ready 132 g (1 Paket) Özellikleri

Çikolata toplumda yaşayan bireyler tarafından oldukça sık tüketilen tatlılar arasında yer alan besinlerden biridir. Bu nedenle çikolatanın sahip olduğu özellikler müşteri tercihleri bakımından önem arz eder. Nutella B-Ready 132 gr kusursuz özelliklere sahip formülü ile müşterilere özel bir lezzet deneyimi armağan eder. Ürün formülünde özenle seçilen kaliteli yedi farklı bileşen bulunur. Bu bileşenler arasında palm yağı, fındık, şeker, süt, kakao, lesitin ve vanilin yer alır. Üretim aşamasında kaliteli pancar şekeri tercih edilir. Palm yağı ise hurma ağacı meyvesinin özünden elde edilir. Fındık ise Türkiye, İtalya, Şili gibi kaliteli ürünler yetişen ülkelerden temin edilir. Kullanılan süt ise yalnızca seçilir ve güvenilir üreticilerden alınarak bileşime dahil edilir. Nutella B-Ready 132 gr. (1 paket) satın alarak kusursuz özelliklere sahip bu ürünün tadını çıkarabilirsiniz.

Sağlığa Faydalı Nutella 132 g (1 Paket)

Sağlığa Faydalı Nutella 132 g (1 Paket)

Dengeli çikolata tüketiminin pek çok önemli faydayı beraberinde getirdiği gözlemlenir. Buradan hareketle tercih edilen çikolatanın kalitesi de bu konuda oldukça önemlidir. B-Ready Nutella kusursuz lezzetinin yanı sıra insan vücudu için benzersiz faydaları da beraberinde getirir. Ürün insan beyninde salgılanan serotonin hormonunu yükselterek algılama yetisinin ve hafızanın güçlenmesine yardımcı olur. Antioksidan görevi görerek kalbin çeşitli zararlı etkenlerden korunmasını sağlayarak kalp krizi riskini minimuma indirir. Bileşiminde yer alan flavonoidler ve potasyum minerali sayesinde tansiyonun dengelenmesini beraberinde getirir. Kanserojen etkisi olan hücrelerin azaltılmasına yardımcı olur. Önemli bir enerji kaynağı olarak dikkat çeker. Nutella B-Ready 132 gr. (1 paket) yorumları incelendiğinde ürünün fazlasıyla beğeni topladığı açık bir şekilde görülebilir. Eşsiz lezzete sahip olan B-Ready 132 g Nutella ile vücudunuz için pek çok önemli fayda sağlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Nutella 132 g (1 Paket)

Uygun Fiyatlı Nutella 132 g (1 Paket)

Kusursuz lezzeti ve benzersiz faydalar içeren formülü ile göz dolduran Nutella B-Ready 132 gr. (1 paket) fiyatı ürünün sahip olduğu tüm nitelikleri göz önünde bulundurularak hesaplanır. Ürün sevilerek tüketilen Nutella markasının kalitesi ile raflarda yerini alır. Ürün benzersiz ve özgün bir lezzeti ile müşterilerden tam not alır. İçeriğindeki vücudu rahatlatıcı bir etkiye sahip triptofan sayesinde stresi azalmasını sağlar. Bu sayede rahat ve verimli bir uyku düzeninin oluşumuna katkı sağlar. Nutella B-Ready 132 gr. (1 paket) kullananlar kusursuz bir lezzetin yanında pek çok önemli fayda elde eder. Siz de bu özel ürüne hemen sahip olabilir ve keyifli bir şekilde tadabilirsiniz. Uygun fiyatı ile öne çıkan lezzetli ürüne Trendyol üzerinden 8000500227848 sipariş kodu aracılığı ile kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.