nutantep Yer Fıstık Ezmesi %100(ŞEKERSİZ)saf Net:1 Kğ-parçacıklı Yer Fıstığı Ezmesi

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

nutantep Yer Fıstık Ezmesi %100(ŞEKERSİZ)saf Net:1 Kğ-parçacıklı Yer Fıstığı Ezmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NUTANTEP Satıcı Ünvanı: NUTANTEP GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632106450400001 Vergi Kimlik Numarası: 6321064504
    Bu ürün NUTANTEP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz Osmaniye ve Adana bölgelerimizde yetişen en kaliteli fıstıklardan sezonunda özenle seçilip el değmeden hijyenik ortamda işlenmiştir. Tesisimizde son teknoloji işleme teknikleri kullanılmakta olup ürün içeriğinde doğal olmayan hiçbir madde kullanılmamaktadır. Ürün piyasadaki muadilleri arasında en yüksek kaliteye ve lezzete sahiptir.Günlük taze üretim yapılmaktadır. RENKLENDİRİCİ,AROMA,KORUYUCU MADDE=YOK. %100 DOĞALLIK=VAR. Buzdolabında ağzı kapalı muhafaza edilmelidir Çifte kavrulmuş yer fıstıkları yoğun baskın lezzet içerir, DİLERSENİZ SAF,DİLERSENİZ BAL,PAKMEZ,ŞEKER,REÇEL VB TATLANDIRARAKTA TÜKETEBİLİRSİNİZ ÖZEL TARİFLERİNİZ İÇİN GAYET UYGUNDUR,PASTA KURABİYE VB İçindekiler:%100 1.SINIF YER FISTIĞI.
Geri Bildirim Ver