Nut Master Yer Fıstığı Ezmesi 360 gr %100

298,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
450 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,60 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nut Master Yer Fıstığı Ezmesi 360 gr %100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neredeal Satıcı Ünvanı: FATİH ÇINAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2520367758
    Bu ürün Neredeal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nut Master yer fıstığı ezmesi, yüksek enerji ve besin içeriği sayesinde besleyici olmasının yanı sıra, enfes lezzetiyle sofralarınızda taht kuracak olan bir kahvaltılık ürünüdür. %100 Yer Fıstığı içerir. Tamamen doğal fıstıktan elde edilmiştir. Lifli yapısı ile uzun süre tok tutma özelliğine sahiptir. Koruyucu madde, domuz katkısı içermez. Yüksek protein içeriği ile günlük protein ihtiyacının karşılanmasını destekler. Tüketim Önerisi: Doğrudan veya sevdiğiniz gıdalara karıştırarak tüketebilirsiniz. Ürünün üzeride bulunan yağ tamamen doğal olup yer fıstığının kendi yağıdır, bozulma belirtisi değildir. Tüketmeden önce karıştırınız.Koruyucu ve katkı maddesi, ilave şeker, tuz vb. hiçbir katkı maddesi içermez. Katkısız koruyucusuz yerli üründür. Kahvaltılarınızın vazgeçilmezi haline gelecek bir tat.
Geri Bildirim Ver

Nut Master Yer Fıstığı Ezmesi 360 gr

Günlük hayatta ara öğünlerde veya kahvaltılarda oldukça sık tercih edilen fıstık ezmeleri, verdikleri yoğun enerji ile revaçta olan ürünlerdir. Sağladıkları enerji ile size zinde bir gün vadederler. Nut Master yer fıstığı ezmesi 360 g ürün yüksek lifli besin içeriği sayesinde uzun süre tok tutma özelliğine sahiptir. Doğal yer fıstıklarından üretimi ile katkısız içerik sunar. Yer fıstığının içinde bulunan yüksek lif ve proteinin doğrudan vücuda geçmesini sağlar. İçerisinde sahte şeker bulunmaz. Bu sayede %100 doğal besin içeriğiyle oldukça lezzetli bir fıstık ezmesi deneyimi sağlar. Kahvaltıların vazgeçilmez tercihidir. Üstün derecede besleyici besin niteliği taşır. Oldukça lezzetli ve doğal yer fıstıklarından elde edilen kahvaltılık deneyimi için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • %100 yer fıstığı
  • Yüksek protein kaynağı
  • Yoğun lif miktarı ile tok tutma

Nut Master 360 g Yer Fıstığı Ezmesi Özellikleri

Nut Master 360 g Yer Fıstığı Ezmesi Özellikleri

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan yer fıstığı ezmeleri yüksek besin içerikleri ile dikkat çeker. Nut Master 100 yer fıstığı ezmesi 360 g tamamen doğal yer fıstıklarından üretilen organik lezzete sahip bir üründür. Sunduğu besin içerikleri ile zinde bir gün sağlar. Verdiği enerji ile sağladığı yüksek protein oranı kaliteli bir gün için eşsiz bir başlangıçtır. İçerisinde yoğun miktarda bulunan yüksek lif oranı uzun süre tok kalmayı sağlar. Bu sayede diyetler için de tercih edilebilir ürün niteliği taşır. Hijyen ve kalite standartları altında özenle üretilir. Son derece kaliteli cam kavanoz içinde sunulur. Bozulmayı önleyen ve tazeliğini korumasını sağlayan cam uzun süreli kullanım için idealdir. Eşsiz lezzete sahip ve üstün kalite yer fıstıklarının özenle işlenmesinden meydana gelen ezme için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Nut Master 360 g Yer Fıstığı Ezmesi Avantajları

Nut Master 360 g Yer Fıstığı Ezmesi Avantajları

Kahvaltılar ve ara öğünler için vazgeçilmez tercih olan yer fıstığı ezmelerinin avantajlı konuma sahip ürün niteliği taşımaları için içeriği büyük önem taşır. Enerji verici besin öğeleri olmaları bu ürünü değerli kılar. Nut Master yer fıstığı ezmesi tamamen doğal içeriği ve besin değerleri ile dikkat çeker. Gerçek yer fıstıklarının kaliteli besin değerleri sayesinde yoğun enerji verici bir üründür. Lezzetli tadı ile kahvaltıların ve ara öğünlerin vazgeçilmezi haline gelir. Bunun yanı sıra sporcuların da kullanabileceği enerji veren bir üründür. Sağladığı tüm özellikleri ile oldukça avantajlı bir ürün niteliği taşır. İçerisinde bulunan şeker miktarı oldukça ideal ölçüde belirlenir. Bununla birlikte doğal şekerden üretimi sağlanır. Dışarıdan sağlığa zararlı maddeler içermez. Eşsiz bir öğün lezzeti veya çocukların beslenme çantalarına eklemek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Nut Master 360 g Yer Fıstığı Ezmesi Fiyatları ve Yorumları

Nut Master 360 g Yer Fıstığı Ezmesi Fiyatları ve Yorumları

Nut master yer fıstığı ezmesi 360 g fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün, doğal yapım içeriği ve sunduğu faydaları ile küçükten büyüğe herkesin sevebileceği bir besindir. Ürünün besin değerleri bütününe ve fiyatına bakıldığında bütçe dostu olduğu görülür. Sunduğu tamamen doğal içeriği ile sağlığa faydalı bir üründür. Özenle seçilmiş ve tamamen doğal yer fıstıklarından titizlikle üretilir. Yüksek protein içeriği ile sağladığı takviye sayesinde sporcular için vazgeçilmez bir ürün niteliği taşır. Kahvaltıların ve ara öğünlerin vazgeçilmez tercihi olan bu ürün, gün boyu enerji verici bir besindir. Eşsiz kalite ve lezzette bir yer fıstığı ezmesi deneyimi için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Nut master yer fıstığı ezmesi 360 g yorumları ya da puanlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü gözlemleyerek satın alabilirsiniz.