Nursima Biberiyeli Karışık Bitki Çayı 40 Adet

119,90 TL
(3 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2. Ürüne 20 TL İndirim
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
196 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nursima Biberiyeli Karışık Bitki Çayı 40 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miihriinur Satıcı Ünvanı: MİHRİNUR KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5261347193
    Bu ürün Miihriinur tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek kalite prensiplerinde kendi son teknoloji laboratuvarlarında üretim yapmakta olan firmamız tamamen doğadan ve bitkilerden ilham olarak ürettiği bitki çayı çeşitleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Onlarca farklı yüksek besin değerlerine sahip içeriklerden birisi olan Biberiyeli Karışık Bitki Çayı 40 'lı Süzen Poşet ise Eşsiz bir aroma ve lezzete sahip ürünlerimizden birisidir. Bitkisel ürünlerin en saf hallerini sizlerle buluşturan Nursima Lokman Hekim katkısız ve organik üretim prensibi ile sektörde uzun yıllardır yüksek kalitede ürünler üretmektedir. Kaliteli ve katkısız içeriği ile piyasadaki diğer ürünlere oranla son derece güvenilir olan bu bitki çayları sıcak ve lezzetli bir çay keyfi için birebirdir. Kullanım Şekli: - Kaynatılmış 1 su bardağı sıcak suya, 1 adet süzen çay poşeti konularak 3-5 dakika arası bekletildikten sonra günde 3 öğün içilir. Muhafaza Koşulları: - Serin ve kuru yerde saklayınız, - Son kullanma tarihinden önce tüketiniz. Önemli Bilgilendirme! * İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. ** Bu sitede yer alan markalar ve logolar marka ve logo sahiplerinin hakları çerçevesinde referans gösterilmek amacı ile kullanılmıştır.
Geri Bildirim Ver