3
Damla, Serum, Sprey kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Nurse Harvey's Gaz Giderici Damla 20 ml

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nurse Harvey's Gaz Giderici Damla 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nurse Harvey’s Gaz Giderici Damla, doğal zeytin yağı,simetikon ve vitaminler ile formüle edilmiş tıbbi cihaz kategorisinde birüründür.
  • Nurse Harvey’s Gaz Giderici Damla gluten, koruyucu, aroma,tatlandırıcı, renklendirici ve şeker içermez.
  • Çocuklar: Günde 1-3 defa 20 damla, tercihen yemeklerden sonraalınır.
  • Bebekler: Günde 1 -2 defa 20 damla, tercihenyemeklerden sonra alınır.
  • Nurse Harvey’s Gaz Giderici Damla, 20 ml damlalıklı, camşişede kutulu olarak piyasaya arz edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Form Sıvı
  • Hacim 20 ml
Geri Bildirim Ver

Nurse Harvey'S Gaz Giderici Damla 20 ml

Bebeklerin sindirim sistemleri hassas yapıya sahiptir. Bu sebeple bebeklerin yenidoğan zamanlarından çocukluk evresine kadar uzanan gaz problemi büyük bir sorun teşkil edebilir. Bebekleri oldukça rahatsız eden ve huysuzlanmalarını sağlayan bu durum çözülmezse aileler için de sıkıntı yaratır. Nurse Harvey'S gaz giderici damla 20 ml bu amaçla üretilen eşsiz bir üründür. Tek bir ölçeği bebeğin anlık gaz sancısını giderebilecek güçtedir. Tamamen bitkisel ve doğal şartlarda hijyenik şekilde üretilen bu ürün, bebekler için vazgeçilmez bir üründür. Özel hazırlanan bu özler aynı zamanda bebeklerin gelişiminde büyük rol oynar. İçerisinde dışarıdan aktarılan herhangi kötü etken bir madde bulunmaz. Bebeğiniz için oldukça sağlıklı ve hızlı şekilde gaz sancısını çözen bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Özel hazırlanan doğal özler
  • Hızlı gaz giderici özelliği
  • Hijyenik ortamda üretim

Nurse Harvey'S Gaz Giderici 20 ml Damla Özellikleri

Nurse Harvey'S Gaz Giderici 20 ml Damla Özellikleri

Bebeklerin gaz sancılarını çözmek çoğu zaman sıkıntı yaratan bir süreçtir. Bebekleri rahatsız eden bu durum onlarda güçlü bir huysuzluk yaratır. Bu sorunun doğal yollarla çözümü doğru bir seçenektir. Nurse Harvey'S gaz giderici damla bu amaç doğrultusunda üretilen oldukça doğal ve sağlıklı bir üründür. İçeriğindeki bitkisel özler sayesinde bebeğinizin gaz sancısı sıkıntısını giderip gelişimine pozitif yönde etki eder. İçerisinde bulunan doğal zeytinyağı özleri ile bebeğinizin sindirim sistemini düzenler. Bununla birlikte bebekleri oldukça rahatlatır. Tek ölçeği gaz sancısını gidermek için yeterlidir. Günde 6 ölçek alınması önerilir. Oldukça güvenli olan bu damlanın içerisinde dışarıdan katılan herhangi bir sağlığa zararlı etken madde bulunmaz. Bebeğiniz için oldukça doğal bir seçenek olan ve sıkıntılarını gideren bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Nurse Harvey'S Gaz Giderici 20 ml Avantajları

Nurse Harvey'S Gaz Giderici 20 ml Avantajları

Bebeklerin gaz sancılarını gideren bir gaz giderici ürününün avantajı doğal içeriğine ve üretim şartlarına bağlıdır. Bebeklerin sindirim sistemleri hassas olduğundan dolayı hem gaz sıkıntıları için hem de vücut sağlıkları için doğal içerikli bir ürün tercihi şarttır. Bu gaz giderici damla doğal zeytinyağı özleri ile bebeğiniz için eşsiz bir seçenektir. Tek ölçeği bebeğinizin sıkıntılarını giderecek güçte üretilir. Bu sayede oldukça rahatlatıcı bir etkiye sahip olur. Ürünün yapım aşaması büyük titizlikle ve hijyen standartları altında üretilir. Böylelikle temiz içerikli bir ürün niteliği taşır. İçerisinde şeker ve tatlandırıcı gibi herhangi katkı maddesi bulunmaz. Üstün derecede güçlü yapısıyla son derece etkili bir üründür. Anlık olarak bebeğinizin gaz sıkıntısını çözer. Bebeğiniz için oldukça etkili ve rahatlatıcı bir çözüm için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Nurse Harvey'S Gaz Giderici 20 ml Fiyatları ve Yorumları

Nurse Harvey'S Gaz Giderici 20 ml Fiyatları ve Yorumları

Nurse Harvey'S gaz giderici damla 20 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak dikkatle belirlenir. Doğal zeytinyağlı içeriği ve sahip olduğu tüm özellikleri ile üstün derecede fiyat performans ürünüdür. Ürünün besin içeriği ile değerleri ve fiyatına bakıldığında bütçe dostu olduğu görülür. Besin içeriğinin temelini sindirim sisteminde doğrudan pozitif etkili zeytinyağı özleri oluşturur. Bu sayede hızlı ve etkili bir şekilde bebeğinizin gaz sıkıntısını çözer. Ürün, hijyen standartları altında titizlikle üretime tabii tutulur. Dışarıdan artı olarak eklenen herhangi bir katkı maddesi içermez. Buna bağlı olarak yapılan testlerde rahatlıkla görülür. Oldukça avantajlı ve hızlı etki yaratan bir damla tercihiniz için bu ürünü gönül rahatlığıyla değerlendirebilirsiniz. Nurse Harvey'S gaz giderici damla 20 ml yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü gözlemleyerek satın alabilirsiniz.