Nurse Harvey's Gaz Giderici Bitkisel Damla 20 Ml

270 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nurse Harvey's Gaz Giderici Bitkisel Damla 20 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLORASYA Satıcı Ünvanı: FIRAT ARGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740810001
    Bu ürün FLORASYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gaz Giderici Bitkisel Damla 20 Ml
Geri Bildirim Ver

Nurse Harvey'S Gaz Giderici Bitkisel Damla 20 ml

Bebekler için gaz problemi oldukça ciddi bir rahatsızlık haline gelebilir. Nurse Harvey's gaz giderici bitkisel damla 20 ml sayesinde siz de çocuğunuzun büyük oranda rahatlamasını ve konforlu bir gün geçirmesini sağlayabilirsiniz. Pratik bir şekilde kullanılabilir olan bu ürün, sıvı damla yapısı sayesinde kolaylıkla kullanılabilir. Zeytinyağı maddesi kullanılarak tasarlanan özel formüllü bu damla zeytinyağının sayısız faydasını içinde bulundurur. Sindirim sisteminin düzenlenmesini sağlayan zeytin yağı sayesinde siz de çocuğunuzun gaz sorununu çözebilirsiniz. Kolik ve gaz problemleri üzerinde etkileri de olduğu da bilinen bu kullanışlı damla simetikon birleşiminden elde edilir. Bebeklerde kullanıma uygun bir yapıda olduğundan gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sayısız faydaya sahip olan damla sayesinde çocuğunuzun rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

  • Damla formunda kolay kullanım
  • Zeytinyağı katkılı
  • Kolik ve gaz problemine etkili

Kullanışlı Nurse Harvey’s Bitkisel Damla Özellikleri

Kullanışlı Nurse Harvey’s Bitkisel Damla Özellikleri

Nurse Harvey's bitkisel gaz giderici damla bitkisel içerikli yapısı sayesinde faydasını kısa sürede gösterir. Özellikle zeytinyağının sindirim sistemi üzerinde bulunan faydalarından yararlanmanızı sağlayan bu ürünü bebekleriniz için kullanabilirsiniz. İçerisinde A ve E vitaminleri de bulunduğu için çocuğunuzun gerekli vitaminleri almasına da büyük miktarda yardımcı olur. Koenzim Q10 içerisinde bulunan bu damla sindirim sistemi üzerinde olumlu bir etki bırakarak gaz probleminin azalmasına destek verir. Koenzim Q10 hem rahatlamayı hem de sindirim sisteminin gelişimini destekleyen yararlı bir madde olduğundan sık sık tercih edilir. Şeker, tatlandırıcı gibi maddeler içermeyen ürün Milano Üniversitesi’nde çocuğunuzun hassas vücudu düşünülerek özenli bir şekilde geliştirilir. Nurse Harvey's gaz giderici damla 20 ml kullanmaya başlayarak bebeğinizin sindirim sürecini kolaylaştırabilir ve gaz probleminden kurtulmalarını sağlayabilirsiniz.

Gaz Giderici Nurse Harvey’s Damla 20 ml Fiyatı

Gaz Giderici Nurse Harvey’s Damla 20 ml Fiyatı

Nurse Harvey's gaz giderici bitkisel damla 20 ml fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurulur. Pratik bir şekilde kullanılabilen, damla formundaki bu ürün sayesinde siz de çocuğunuzun rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Kullanım öncesinde şişeyi çalkaladıktan sonra damla formundaki formülü kolayca kullanabilirsiniz. Çocuğunuzun yaş aralığına uygun damla miktarına dikkat ederek yemeklerden sonra uygun miktarda damlatmanız uygun olur. Ağız yoluyla alınan bu ürün içerisinde zeytinyağı, Koenzim Q10, A ve E vitaminleri ve ayrıca simetikon bulunur. Simetikon mide ve bağırsaklardaki gazın vücut dışına atılmasını kolaylaştıran etkili ve oldukça faydalı bir madde olarak bilinir ve tercih edilir. Bebeğinizin gün içerisindeki rahatlığını artıran bu damlanın fiyatı ürünün faydaları düşünüldüğünde oldukça uygundur. Bütçe dostu fiyata sahip bu ürünü edinebilir ve bebeğinizin sindirim sistemini rahalatabilirsiniz.

Nurse Harvey’s Gaz Giderici Damla Kullanımı ve Yorumları

Nurse Harvey’s Gaz Giderici Damla Kullanımı ve Yorumları

Nurse Harvey's gaz giderici bitkisel damla 20 ml yorumları ürünün kolay kullanımına ve faydalarına vurgu yapar. Tercihen yemeklerden sonra verilmesi tavsiye edilen bu damla, ağız yolu ile çocuklara verilir. 0 ve 1 yaş aralığında çocuklara günde 1 veya 2 kez 20 damla, 1 ve 3 yaş arası çocuklara ise günde 1 veya 3 keze kadar verilebilir. 3 yaş üstü çocuklarda ise günde 2 veya 4 defaya kadar yaklaşık 40 damla kadar verilebilir. Özel şişe tasarımı sayesinde kolay bir şekilde çocuğunuzun ağzına damlatabilirsiniz. Zeytinyağı ve simetikon gibi maddeler hem sindirimi kolaylaştırır hem de mide ve bağırsaklardaki gazların dışarı atılmasını kolaylaştırır. Siz de çocuğunuzun gaz problemini çözmek ve rahatlamasını sağlamak için bu özel formüllü damlayı kullanmak istiyorsanız ürüne Trendyol’dan rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.