Nurse Harvey's Dentigel Diş Jeli 8699177823103

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nurse Harvey's Dentigel Diş Jeli 8699177823103

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmahanem Satıcı Ünvanı: PLANET ITRİYAT KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730071405000001 Vergi Kimlik Numarası: 7300714050
    Bu ürün Farmahanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Nurse Harvey's Dentigel diş jeliAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
Geri Bildirim Ver

Nurse Harvey's Dentigel Diş Jeli

Bebeklerde diş çıkarma dönemlerinde çeşitli ağrılar oluşur. Bu ağrıların ve kaşıntıların geçmesi için jeller kullanılır. Dentigel diş jeli 8699177823103 organik içeriği sayesinde diş çıkarma dönemlerinde kurtarıcı bir üründür. Birçok bebek bu dönemde oldukça huzursuz olur. Bu ürün rahatlatıcı içeriği sayesinde bu sorunların önüne geçer. Ağızdaki kaşıntı ve ağrıyı dindirerek rahatlama hissi sağlar. İçerisindeki aktif maddeler sayesinde kısa sürede etki ederek rahatlama hissi verir. Tüm diş çıkarma sürecinde aralıklarla kullanım imkanı sunar. Özellikle buzdolabında bekletildikten sonra kullanıldığında soğuğun etkisiyle rahatlatma etkisi artar. Yemek sonrası ve uyku öncesi sürülmesi önerilir. Özellikle gece uygulandığında bebeğinizin rahat bir şekilde uyumasını sağlar. İçerisinde şeker bulunmayan jel, bu yönüyle de sağlık açısından zararsızdır.

  • Doğal içeriğiyle Nurse Harvey’s Dentigel diş jeli
  • Sakinleştirici özellik
  • Bebek dostu formül

Dentigel Diş Jeli Özellikleri

Dentigel Diş Jeli Özellikleri

Diş çıkarma dönemleri bebekler ve çocuklar için oldukça zorlu olabilir. Bu dönemlerde diş etlerinde hassasiyet, kızarıklık, ağrı ve kaşıntı oluşur. Böyle durumlarda kullanılan jeller bu zorlu süreci kolaylaştırır. Nurse Harvey’s diş jeli doğal içeriğe sahiptir. Bebeklere uygun olan formülü içerisinde uyuşturucu madde bulunmaz. Bitkisel içeriği sayesinde diş etlerini rahatlatır. Gerekirse tüm süt ve sonrasında da azı dişi çıkarma sürecinde kullanılır. Bitkisel ürünlerden oluşan içeriklerde uyuşturucu madde bulunmaz. Bu sayede bebekler ve çocuklar için zararsız ve kullanışlıdır. Kolay bir şekilde uygulama yapılır. Eğer kullanılmayan zamanlarda dolapta bekletilirse, soğuk yapısıyla sürüldüğünde rahatlama hissini artırır. Dentigel diş jeli nötr bir tada sahiptir. Doğal içeriği sayesinde bebek dostu bir üründür. Uykudan önce kullanıldığında bebeğinizin sakinleşmesini sağlar. Rahat bir şekilde uyumasına yardımcı olur.

Dentigel Diş Jeli Kullananlar

Dentigel Diş Jeli Kullananlar

Dentigel diş jeli nedir diye merak edenler araştırma yapabilir. Bu ürün, bebeklerin diş çıkarma dönemlerini kolaylaştırır. Sakinleştirici özelliğe sahiptir. Sürüldüğü bölgede rahatlama hissi sağlar. Diş etlerindeki ve dişlerdeki acının hafifletilmesine, kaşıntının azaltılmasına yardımcı olur. Bebeğinizin acı çekmesinin önüne geçer. Dentigel diş jeli kullanımı oldukça basittir. Sorunun yaşandığı bölgeye ufak bir miktar ürün sürülür. Masaj yaparak uygulanır. Kısa sürede etki ederek bölgeyi rahatlatır. Dentigel diş jeli kullananlar ürünün kısa sürede etki etmesinden ve temiz içerikli olmasından dolayı genel olarak üründen memnun kalabilir. Nurse Harvey’s diş jeli içeriği oldukça temizdir. Bitkisel içerikli bir formüle sahip üründe zararlı maddeler yoktur. Bu sayede ürün bebeklerde rahatlıkla kullanılır. Nötr bir tada sahip olduğu için kullanırken sorun yaratmaz. Uygulanması çok kolay olduğu için ihtiyaç duyulan her an uygulanır.

Dentigel Diş Jeli Yorumları

Dentigel Diş Jeli Yorumları

Bu ürün temiz ve rahatlatıcı içeriğe sahiptir. Masaj yaparak kolay bir şekilde uygulanır. Kısa sürede ağrı ve kaşıntı hissini yok eder. Çocuğunuzun diş çıkarma sürecini rahat geçirmesini sağlar. İçeriği temiz maddelerden oluştuğu için ürünün bebeklerde kullanımı uygundur. Ağrı, kaşıntı, acı gibi hisleri kısa sürede keserek sonrasında oluşabilecek sorunların önüne geçer. Dentigel diş jeli fiyatı oldukça uygundur. Yeterli boyutuyla ve uygun fiyatıyla ihtiyacınız olan her an kullanabileceğiniz bir üründür. Dentigel diş jeli yorumları olumlu yöndedir. Bu jel, bitkisel özler içermesi ve kısa sürede rahatlatıcı etki göstermesi sebebiyle ebeveynler tarafından beğenilir ve sıkça tercih edilir. Birçok bebek ürünün tadını sevebilir. Bu sayede ürün kolay bir şekilde sürülür. Bu özelliğiyle oldukça pratik bir yapıdadır. Nurse Harvey’s Dentigel seçeneğini Trendyol’dan inceleyerek uygun fiyata satın alabilirsiniz.