Nurs Lokman Hekim Yaşam Kürü 4'lü Çay Seti Doğal Detoks Çayı

120 TL
(30 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nurs Lokman Hekim Yaşam Kürü 4'lü Çay Seti Doğal Detoks Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NURS LOKMAN HEKİM-İST Satıcı Ünvanı: TANKLAS GIDA ORGANİZASYON TEMİZLİK KOZMETİK TAŞIMACILIK VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0820032109400010 Vergi Kimlik Numarası: 8200321094
    Bu ürün NURS LOKMAN HEKİM-İST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nurs Lokman Hekim Yaşam Kürü 4'lü Çay Seti Doğal Detoks Çayı
Geri Bildirim Ver

Nurs Lokman Hekim ECZASU-23828 Yaşam Kürü 4'lü Doğal Detoks Çay Seti

Günlük hayatta formuna ve sağlığına özen gösterenler sıklıkla bitki çayları tüketir. Nurs Lokman Hekim 4’lü doğal detoks çayı seti ise lezzetiyle yoğun ilgi gören ürünlerden biridir. Söz konusu ürünün paketinde 4 farklı çeşit çay bulunur. Her biri antioksidan özellikli bu çaylar, düzenli kullanıldığında kilo kontrolüne yardımcı olur. Nurs Lokman Hekim’in çayları, mis gibi kokar ve oldukça lezzetlidir. Bu yararlı ürünü sabah kahvaltılarında ya da gün içinde tüketmek mümkündür. Bahsedilen çaylar, 4 hafta boyunca düzenli olarak içilir.

  • Tek pakette 4 farklı çay çeşidi
  • Detoks amaçlı kullanım
  • Doğal bitki aroması

Nurs Lokman Hekim 4'lü Doğal Çay Setinin Özellikleri Nelerdir?

Nurs Lokman Hekim 4'lü Doğal Çay Setinin Özellikleri Nelerdir?

Nurs Lokman Hekim 4’lü doğal detoks çayı seti tek pakette çok sayıda ürün içerir. Söz konusu çay seti, Toroslar’dan toplanan şifalı bitkilerden elde edilir. Tüketici Kalite Ödülü’ne layık görülen Nurs Lokman Hekim çayları, tamamen hijyenik koşullarda üretilir. Nurs Lokman Hekim yaşam kürü 4’lü çay seti aynı zamanda Avrupa kalite standartlarına uygun bir üründür. Bahsedilen detoks kürü seti sayesinde doğal bitki özlerini çay olarak tüketebilirsiniz. Formunuzu korumaya ve kilo vermeye yardımcı olan bu ürün, aynı zamanda helal sertifikalıdır. Nurs Lokman Hekim yaşam kürü 4’lü çay setini siz de sağlıklı bir şekilde kilonuzu korumak ya da zayıflamak için kullanabilirsiniz. Söz konusu detoks paketinin içerisinde limonlu, maydanozlu, biberiyeli, enginarlı çay çeşitleri bulunur. Bu ürün hem sağlıklı hem lezzetli içecekler tüketmek isteyenler için uygundur.

Nurs Lokman Hekim Detoks Çayı Seti Ne İşe Yarar?

Nurs Lokman Hekim 4’lü doğal detoks çayı seti kan şekerini dengelediği için açlık hissini bastırır. Ürün, bu sayede iştahı kapatarak kilo vermeye yardımcı olur. Bahsi geçen detoks kürü, idrar sökücü özelliğe de sahiptir. Çayların bu özelliği ise vücuttaki toksinlerin atılmasında oldukça etkilidir. Nurs Lokman Hekim 4’lü doğal detoks çayı seti içerdiği bitkisel özler sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir. Ayrıca bu setin içerisindeki biberiye çayı C ve A vitaminleriyle sizi enfeksiyon riskine karşı korur. Enginar çayı ise kabızlığa ve şişlik hissine iyi gelir. Nurs Lokman Hekim 4’lü doğal detoks setindeki limonlu çay soğuk algınlığını atlatmaya yardımcı olur. Maydanoz çayı ise ödem atıcı etkisiyle kilo vermeyi hızlandırır. Nurs Lokman Hekim 4’lü doğal detoks çayı seti hem sağlığınızı korur hem de vücudunuzu formda tutar.

Nurs Lokman Hekim 4’lü Yaşam Kürü Seti Nasıl Kullanılır?

Nurs Lokman Hekim yaşam kürü 4’lü çay seti lezzeti ve faydaları sayesinde sıklıkla tercih edilir. Bu kürdeki ürünlerin işe yaradığını görmek için düzenli kullanmak oldukça önemlidir. Söz konusu çayları kahvaltıdan önce tüketirseniz çok daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Çünkü bitki çaylarının etkisi ancak bir süre sonra ortaya çıkar. Nurs Lokman Hekim yaşam kürü 4’lü çay setindeki ürünlerden her gün sadece bir çeşit içmeniz önerilir. Bahsedilen detoks küründeki limon, enginar, maydanoz ya da biberiye çaylarından birini seçip günde en fazla 2-3 fincan içebilirsiniz. Sıcak suya atıp birkaç dakika bekledikten sonra çayınızı tüketebilirsiniz. Nurs Lokman Hekim yaşam kürü 4’lü çay setini kronik rahatsızlığı bulunanların doktorlarına danışarak kullanmaları önerilir. Siz de sağlıklı bitki çayları tüketerek formda kalmak isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürünü kullananların değerlendirmelerini görmek için Nurs Lokman Hekim 4’lü doğal detoks çayı seti yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Ayrıca ürünü, Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.