Nurgaz Turbo Torch Pürmüz

420 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nurgaz Turbo Torch Pürmüz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AY-PA HOBİ HEDİYELİK Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AYDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190495401
    Bu ürün AY-PA HOBİ HEDİYELİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nurgaz Turbo Torch Pürmüz hem kamp yaparken pratik bir şekilde ateş yakabileceğiniz hem piknikte kolaylıkla mangal tutuşturabileceğiniz bir üründür. Bunun yanında mutfakta karamelize işlemi, kızartma ve gıdalara doku oluşturma amacıyla kullanılabilir. Taşınması kolaydır ve dayanıklıdır. Nurgaz Turbo Torch Pürmüz Özellikleri Turbo Torch Pürmüz otomatik ateşleme sistemine sahiptir. Hafif ve kullanışlı tasarımı sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Ergonomik olarak tasarlanmıştır ve tek elle rahatlıkla kullanılabilir. Paket içeriğinde bir adet 220gr Nurgaz Kartuş ile birlikte gelen Turbo Torch Pürmüz kolaylıkla taşınabilmektedir. Nurgaz Turbo Torch Pürmüz Nerelerde Kullanılır Nurgaz Turbo Torch Pürmüz hafif ve portatif yapısıyla kolaylıkla taşınabilir ve el altında bulundurulabilir. Her türlü dış mekan aktivitelerinde, piknikte, bahçede, kampta kullanabileceğiniz bir üründür. Bunun yanında evde, restoranda, mutfakta kızartma, karamelize etme, gibi yiyecek hazırlamada yardımcı olacak bir üründür. Atölyelerde lehimleme ve boya yakma gibi ihtiyaçlarda da kullanılabilir. İsterseniz doğada gerçekleştirdiğiniz aktivitelerde, çadır kampında, isterseniz karavanda, yolculukta yanınızda taşıyabilir ve lezzetli yiyecek ve içecekler hazırlayabilir, ihtiyaç duyduğunuzda pratik şekilde ateş yakabilirsiniz. 1300 derece ısı verimi ile Nurgaz Turbo Torch Pürmüz tüm ihtiyaçlarınıza çözüm olacak. Nurgaz Turbo Torch Pürmüz Ölçüleri, Turbo Torch Pürmüz Büyüklüğü Lehimleme ve boya yakma işlemlerinde de kullanabileceğiniz Turbo Torch Pürmüz , 220gr kartuşla çalışmaktadır ve 1300 derece ısı verimliliğine sahiptir. Paket içeriğinde bir adet 220gr kartuş ile birlikte gönderilmektedir. Nurgaz Hakkında: Gaz armatürleri sektöründe 25. yılını dolduran Nurgaz, yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla sektördeki talep ve beklentileri değerlendirmekte
  • dinamik, yenilikçi gelişmeci bir yaklaşımla kamp tutkunlarına vazgeçilmez kamp ekipmanları sunmaktadır. Isıtma, Pişirme ve Aydınlatmada Profesyonel Çözümler sunan Nurgaz, kamp ürünleri ve tüplü gaz yanı sıra elektrikli ev aletleri de üretmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver