Nurgaz Paslanmaz Ateş Kutusu

400 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Nurgaz Paslanmaz Ateş Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KılıçAslan Ticaret Satıcı Ünvanı: EMRE ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1430552367600001 Vergi Kimlik Numarası: 0870697382
    Bu ürün KılıçAslan Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nurgaz Inox Paslanmaz Ateş Kutusu portatifkolay kurulumyemeğinizi yapınçay keyfinize devam edinodun ateşi ile kullanınkatlanabilir az yer kaplarkamp için idealözelliklermalzeme : inox paslanmaz çelikmaksimum yük : 10 kgaçık boyut : 15,5 cm x 15,5 cm x 18,5 cmkatlanır boyu : 15,5 cm x 18,5 cmağırlık : 370 gr

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nurgaz Paslanmaz Ateş Kutusu

Hayatın karmaşasından, işten kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşma fikri çoğu zaman cazip gelir. Böyle zamanlarda tek başına ya da bir grup arkadaşla kamp yapmak oldukça ideal bir fikirdir. Nurgaz paslanmaz ateş kutusu ile kamp hayatınızı pratik bir hale getirebilirsiniz. Bu süreçte yemek ve ısınmak gibi temel ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Eğer kamp yaptığınız alan ateş yakmaya uygun özellikler sunmuyor ise kullanım için ateş kutusu önemli bir seçim olabilir. Küçük ebatlara sahip olduğu için taşıma aşamasında da size rahatlık sunar. Sırt çantanızda veyahut aracınızda taşıyabileceğiniz Nurgaz marka ateş kutusu katlanabilir özelliği sayesinde oldukça az yer kaplar. Size de sadece odun ateşinde içeceğiniz bir çay veyahut sıcak bir yemeği deneyimlemek kalır.

  • Pratik kullanım imkanı
  • Kamp hayatının vazgeçilmezi
  • Doğaya zarar vermeyen özellik

Nurgaz Paslanmaz Ateş Kutusu Özellikleri

Nurgaz Paslanmaz Ateş Kutusu Özellikleri

Bir ürünün müşteriye sunduğu özellikleri yanında sağladığı kullanım pratikliği de oldukça önemli bir yer tutar. Aynı zamanda bu özelliği ile önemli bir tercih sebebidir. Montaj aşaması oldukça kolay olan ateş kutusu pratik bir şekilde kurulur. Siz de sonrasında hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürün birbirine geçen saclardan oluşur. Kısa bir süre içerisinde de kullanıma hazır hale gelir. Ateş kutusu Nurgaz inox paslanmaz çelik bir malzemeden oluşur. Üzerinde taşıyabileceği maksimum yük 10 kg dir. Açık boyut olarak ölçüsü 15,5 x 15,5 x 18,5 cm dir. Aynı zamanda katlanır boyu ise; 15,5 cm x 18,5 cm dir. Ship olduğu ağırlığı 370 gr dır. Ateş kutuları genelde kişisel bir kullanım için uygun olsa da 3-4 kişi için de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Nurgaz Paslanmaz Ateş Kutusu Kullananlar

Nurgaz Paslanmaz Ateş Kutusu Kullananlar

Ateş kutusu sac malzemeden oluştuğu için kendi mukavemeti yani bir direnci vardır. Bu sayede kendi ağırlığından fazlasını rahatlıkla taşıyabilir. Kurulum sağladıktan sonra Nurgaz inox paslanmaz ateş kutusu içerisine kamp yaptığınız alandan kuru odun parçaları veyahut çalı gibi malzemeleri rahatlıkla yakabilirsiniz. Ön kısmında bulunan geniş alandan odun ilave etme işlemine de devam edebilirsiniz. Ateş kutusu kendisi için gerekli olan havayı altta ve önde bulunan açık kısımdan rahatlıkla sağlar. Bu da yanma zamanla kalitesini arttırır. Ürünü önceki kullananların paylaşmış oldukları deneyimler karar aşamasında önemlidir. Aynı zamanda satın alma sürecinde verilecek karar için de oldukça etkilidir. Siz de Nurgaz paslanmaz ateş kutusu kullananlar sayesinde Argox plus etiket yazıcının vadettiği kriterleri ve ne ölçüde karşıladığını kolaylıkla görebilirsiniz. Bununla birlikte müşterilerin memnuniyet düzeyini de okuyabilirsiniz.

Avantajlı Nurgaz Paslanmaz Ateş Kutusu Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Nurgaz Paslanmaz Ateş Kutusu Fiyatı ve Yorumları

Bir ürünle alakalı yorumları okumak, gerekli bilgiyi edinmek açısından oldukça önemlidir. Bu sebeple siz de satın alma sürecinde Nurgaz paslanmaz ateş kutusu yorumları için araştırma yapabilir ve bu sayede detaylı bilgiler elde edebilirsiniz. Siz de eğer dilerseniz satın alma işlemini sağladıktan sonra rahatlıkla kullanım sağlamaya başlayabilirsiniz. Nurgaz paslanmaz ateş kutusu fiyatı ürünün müşteriye sunduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Nurgaz marka ateş kutusu için belirlenen fiyat ile sunulan kalite ilişkisine bakıldığında sağladığı avantajlar oldukça dikkat çeker. Siz de kaliteli bir kullanım imkanı sunan bu ateş kutusuna online alışverişin öncüsü olan Trendyol üzerinden sağladığı fiyat avantajları ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Ürünü ayrıca kamp yapmaktan hoşlanan sevdikleriniz için de alabilirsiniz. Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra kaliteli bir kamp yaşamını deneyimlerken ürününüzü güvenli ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.