Nurgaz Klasik Kamp Çaydanlık 1.4lt

600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nurgaz Klasik Kamp Çaydanlık 1.4lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nurgaz Klasik Çaydanlık kamp yaparken ister odun ateşi üzerinde, ister kamp ocağı üzerinde isterseniz de ızgara üzerinde kullanabileceğiniz son derece dayanıklı ve hafif bir çaydanlıktır. Klasik şekilli çaydanlık küçük boyutludur ve hafif çizilmelere ve korozyona karşı dayanıklıdır. Saklama ve taşıma için özel kılıfa sahiptir ve kamp, outdoor aktiviteleri için idealdir. Katlanabilir taşıma sapı sayesinde gereksiz yer işgal etmez. Kartuşlu kamp ocakları ve odun ateşi ile kullanmanın hiçbir sakıncası yoktur. Nurgaz Klasik Çaydanlık 1.4lt kapasitesiyle yemekleriniz ya da içecekleriniz için sıcak su hazırlamanıza yardımcı olur. Nurgaz Klasik Çaydanlık Özellikleri Nurgaz Klasik Çaydanlık 1.4 lt kapasitelidir ve kamp yaparken içecek ya da yemek hazırlamak için suyunuzu kolaylıkla ısıtmanıza yardımcı olur. Son derece hafif ve dayanıklı olması sebebiyle kamp ve outdoor aktiviteleri için ideal bir üründür. Katlanır sapı sayesinde çantanızda ya da karavanınızda yer kaplamaz ve özel taşıma kılıfı ile rahatlıkla taşınabilir. Hafif eloksallı alüminyum yüzeye sahip Nurgaz Klasik Çaydanlık taşınabilir ve doğrudan kamp ateşi ile kullanılabilir. Zorlu doğa koşullarına oldukça uygun ve kamp, piknik, trekking gibi her türlü dış mekan aktivitesinde kullanabileceğiniz bir üründür. İçinde sıvı olmadan ateş üstünde bırakılmaması tavsiye edilir. Nurgaz Klasik Çaydanlık Nerelerde Kullanılır Nurgaz Klasik Çaydanlık oldukça dayanıklıdır ve sadece 210gr ağırlığındadır. Bu nedenle çadırınızda ya da karavanınızda sizin için pratik bir yardımcıdır. Yemekleriniz ve içecekleriniz için kolaylıkla su ısıtabilir, soğuk kamp gecelerinde sıcak içeceğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Taşınabilir Nurgaz Kamp Ocakları ya da kamp ateşiniz üzerine koyacağınız Nurgaz Kamp Izgarası ile kullanabilirsiniz. Nurgaz Klasik Çaydanlık Ölçüleri, Klasik Kamp Çaydanlığı Büyüklüğü Son derece hafif ve taşıması kolay bir ürün olan Nurgaz Klasik Çaydanlık sağlık açısından zararlı olmayan malzemelerden üretilmiştir ve gıda ile temasında hiçbir sakınca yoktur. Hafif eloksallı alüminyum yüzeye sahip Nurgaz Klasik Kamp Çaydanlığı 1.4 lt kapasitesiyle yemekleriniz ve çayınız için yeterli su ısıtmanıza yardımcı olur. 156 x 96mm boyutlarındaki Nurgaz Klasik Çaydanlık sadece 210gr ağırlığındadır. Nurgaz Hakkında: Gaz armatürleri sektöründe 25. yılını dolduran Nurgaz, yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla sektördeki talep ve beklentileri değerlendirmekte
  • dinamik, yenilikçi gelişmeci bir yaklaşımla kamp tutkunlarına vazgeçilmez kamp ekipmanları sunmaktadır. Isıtma, Pişirme ve Aydınlatmada Profesyonel Çözümler sunan Nurgaz, kamp ürünleri ve tüplü gaz yanı sıra elektrikli ev aletleri de üretmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Alüminyum
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver