Nurgaz Campout Ng Ssl Sinek Savar Kamp Lambası Oc531

575 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nurgaz Campout Ng Ssl Sinek Savar Kamp Lambası Oc531

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Extreme Outdoor Satıcı Ünvanı: ARASLAR SPOR MALZEMELERİ DENİZ AV TURİZM OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0072048801000001 Vergi Kimlik Numarası: 0720488010
    Bu ürün Extreme Outdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nurgaz Campout Sinek Savar Kamp Lambası Geri Bildirim Ver Bu ürün hem aydınlatma hem de sinekleri kendine çekerek öldürmek üzere tasarlanmıştır. Şarj edilebilir bataryasından aldığı enerjiyi 1000 volt gibi yüksek bir değere dönüştürerek sinekleri elektrik akımıyla öldürür. Lamba kısmı led ampul olup uzun ömürlüdür. Sinek öldürücü bölümü böcek ve sinekleri çekmek için özel frekans boyuna sahip mavi ışıkla donatılmıştır. Böcekler lambanın iç boşluğuna girer, akıma kapılarak ölürler. Özellikle çadır gibi küçük alanlarda çok verimli kullanılır. Üründen verim almak için havanın karanlık olması şarttır. Yatmadan önce çadırınızda veya karavanınızda lambayı aktif hale getirerek belirli bir sürede içerideki sineklerin ölmesini sağlayabilirsiniz. Yaz aylarında özellikle sivri sinekler çok rahatsız edicidir. Ürün sarj edilebilir özelliktedir. Üründen tam verim almak için sarjın tam dolu olmasına dikkat ediniz. Cihazı sarj edebilmek için 5V-1A adaptör kullanın cep telefonların adaptörleri bunun için uygundur. Yanınızda taşıdığınız powerbanklariniz ile de sarj edilebilir dokunmatik tuş sistemi ile çalışır, katlanır askısı sayesinde herhangi bir yere kolayca asılır masa lambası olarak da kullanabilirsiniz. Su ile temas ettirmeyiniz. Teknik Özellikler Giriş gücü: USB DC5V-1000MA Işık Gücü 2W Sinek Öldürme Gücü:3W Şebeke Gerilimi 1000V Malzeme: ABS + PC LED:SMD2835 IŞIK MİKTARI 70LM BATARYA KAPASİTESİ:1800MAH EBAT:8,5x15,5 CM AĞIRLIK:230gr
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver