Nurgaz Marka: Çift Katmanlı Termos 1000 Ml Kategori: Termos

685 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.7
550 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Nurgaz Marka: Çift Katmanlı Termos 1000 Ml Kategori: Termos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kamp ekipman Satıcı Ünvanı: FATİH ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2260399926
    Bu ürün kamp ekipman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CAMPOUT ÇİFT KATMANLI TERMOS 1000 ML TEKNİK ÖZELLİKLER EBAT: 96 X 275 MM HACİM: 1000 ML AĞIRLIK: 500 GR 18/8 PASLANMAZ ÇELİK, BPA İÇERMEZ. ÇİFT KATMANLI YAPI. İZOLASYONLU VAKUMLU KAPAK. KOKU YAPMAZ VE UZUN ÖMÜRLÜDÜR. SIZDIRMAZ CONTA, GIDA SINIFI SİLİKON. GIDA SINIFI PASLANMAZ ÇELİK. ÇİZİLMEYE KARŞI DAYANIKLI. YEMEK TERMOSU OLARAKDA KULLANILABİLİR. İLK KULLANIMDAN ÖNCE ÜRÜNÜ TAMAMEN YIKAYIN. ÜRÜNÜN İÇİ VE DIŞI PASLANMAZ ÇELİKTEN ÜRETİLMİŞTİR. SICAK YADA SOĞUK OLARAK SAATLERCE İÇİNDEKİ SIVIYI MUHAFAZA EDEN İÇ YAPI. PRATİK KULLANIM. DARBELERE KARŞI KIRILMAZ YAPI. İÇECEKLERİ 6 SAAT SICAK 24 SAAT SOĞUK TUTAR. (BU DEĞERLER KAPAK AÇILMADIĞI SÜRECE GEÇERLİDİR, KAPAK AÇILDIĞINDA BU DEĞERLER DÜŞER.) ÜRÜNÜMÜZÜN VE BİLEŞENLERİMİZİN TÜMÜ BESLENME STANDARTLARIYLA UYUMLUDUR. %100 SIZDIRMAZDIR. BİSFENOL A (BPA) İÇERMEZ. BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKAMAYINIZ. ÜRÜN RENGİ SİYAH VE HAKİ YEŞİLDİR .CAMPOUT ÇİFT KATMANLI TERMOS 1000 ML 18/8 PASLANMAZ ÇELİK, BPA İÇERMEZ. ÇİFT KATMANLI YAPI. İZOLASYONLU VAKUMLU KAPAK. KOKU YAPMAZ VE UZUN ÖMÜRLÜDÜR. SIZDIRMAZ CONTA, GIDA SINIFI SİLİKON. GIDA SINIFI PASLANMAZ ÇELİK. ÇİZİLMEYE KARŞI DAYANIKLI. YEMEK TERMOSU OLARAKDA KULLANILABİLİR. İLK KULLANIMDAN ÖNCE ÜRÜNÜ TAMAMEN YIKAYIN. ÜRÜNÜN İÇİ VE DIŞI PASLANMAZ ÇELİKTEN ÜRETİLMİŞTİR. SICAK YADA SOĞUK OLARAK SAATLERCE İÇİNDEKİ SIVIYI MUHAFAZA EDEN İÇ YAPI. PRATİK KULLANIM. DARBELERE KARŞI KIRILMAZ YAPI. İÇECEKLERİ 6 SAAT SICAK 24 SAAT SOĞUK TUTAR. (BU DEĞERLER KAPAK AÇILMADIĞI SÜRECE GEÇERLİDİR, KAPAK AÇILDIĞINDA BU DEĞERLER DÜŞER.) ÜRÜNÜMÜZÜN VE BİLEŞENLERİMİZİN TÜMÜ GIDA STANDARTLARIYLA UYUMLUDUR. %100 SIZDIRMAZDIR. BİSFENOL A (BPA) İÇERMEZ. BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKAMAYINIZ. TEKNİK ÖZELLİKLER EBAT: 96 X 275 MM HACİM: 1000 ML AĞIRLIK: 500 GR

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 1 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Yeşil
  • Yalıtım Süresi 6 saat
Geri Bildirim Ver