Nurgaz Alüminyum Kamp Masası Büyük

1.750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.715 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nurgaz Alüminyum Kamp Masası Büyük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nurgaz Alüminyum Kamp Masası Büyük NG AKMB ALÜMİNYUM KAMP MASASI BÜYÜK
  • Çok Hafif Yapısı ve Geniş Kullanım Alanı İle Doğada Tam İhtiyacınız Olan Şey!
  • Katlanır Yapısı ile Az Yer Kaplayarak Sırt Çantasında ve Her Türlü Araçta Kolaylıkla Taşınabilir.
  • Taşıma Çantası Sayesinde Oldukça Portatiftir.
  • Ayakları ve Gövdesi Tamamen Alüminyum Malzemeden İmal Edilmiştir.
  • Ağırlık : 2 Kg
  • Ebat : 69.5 x 69.5 x 56 cm
  • Çantalı Ebat : 10 x 85 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Nurgaz Büyük Boy Alüminyum Kamp Masası

Nurgaz alüminyum kamp masası büyük boy olması ile kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılar. Katlanır yapısı çok az yer kaplayarak istenilen her yere taşınmasına olanak verir. Taşıma çantası ile birlikte oldukça portatif olan Nurgaz kamp masası her türlü araçta kolaylıkla taşınabilir. Nurgaz kamp masası tüm kampçılar için oldukça kullanışlıdır. Kamp esnasında yemek yemek veya eşyaları masa üzerinde muhafaza etmek için kullanılabilir. Yüksek kaliteli alüminyum malzemeden üretildiği için son derece dayanıklıdır. Ayak kısımlarındaki birleşim yerleri ve köşeleri vidalar ile sağlamlaştırılmıştır. Her türlü hava şartında kullanıma uygundur. Kampçıları asla yarı yolda bırakmaz.

  • Ürün ölçüleri 69,5 x 69,5 x 56 cm şeklindedir. Ağırlığı ise 2 kilogramdır.
  • Taşıma çantası 10 x 85 cm ölçülerindedir.
  • Katlanabilir yapısı ile taşınması ve kullanılması oldukça pratiktir.

Nurgaz Alüminyum Kamp Masasının Genel Özellikleri Nedir?

Nurgaz Alüminyum Kamp Masası

Nurgaz kamp masası kaliteli ham maddeden yapılmış oldukça pratik bir üründür. Portatif bir tasarıma sahiptir. Alüminyum metal malzemesi sayesinde sert hava şartlarında bile kullanılabilir. Üst yüzeyindeki boşluklar sayesinde sıvıları üzerinde barındırmaz. Dört ayağını sabitlemek ve sallanmasını önlemek için çapraz destek kısımları mevcuttur. Bu kısımlar aynı zamanda katlanabilir özelliğinin de etkili bir kullanılmasına imkân verir.Nurgaz alüminyum kamp masası özellikle yaz aylarında aileleriyle birlikte kamp yapmak isteyen doğaseverler için son derece kullanışlıdır. Götürüldüğü yerde kolaylıkla kurulabilir ve hemen kullanılabilir. Eşit ölçüde olan ayak boyları sayesinde düz bir yüzeyde çalışma imkânı sağlar. Geniş ölçüsü sayesinde tüm aile fertlerinin etrafında toplanmasına olanak tanır. Kamp süresinin samimi geçirilmesini sağlar.

Nurgaz Kamp Masası Arabada Rahatlıkla Taşınır mı?

Nurgaz Alüminyum Kamp Masası

Nurgaz kamp masası her türlü arabada kolaylıkla taşınabilir. Katlanabilir olduğu için küçük ebatlı araç bagajlarında bile çok yer kaplamaz. Taşıma çantası ile muhafaza edilerek bagaj içerisinde karmaşaya neden olmaz. Ayrıca taşıma çantası masanın köşelerinin taşırken etrafa zarar vermesini önler. Bu sayede maksimum güvenlikle istenilen yere taşınabilir. Nurgaz kamp masası verimli bir kullanım sunar. Mükemmel bir kamp deneyimi yaşanmasına katkı sağlar.Kaliteli metal malzemesi ile Nurgaz kamp masası kolay kolay deforme olmaz. Dışarıdan gelen doğrudan bir etki olmadığı sürece kırılmaz ya da bükülmez. Düz bir zeminde kullanıldığında maksimum verimlilik sağlayan Nurgaz kamp masası piknikler için de idealdir. Büyük ebatı sayesinde piknik ortamında gerekli olan tüm eşyaların üzerine konulmasına imkân tanır. Dış ortamdaki etkinlikler için oldukça kullanışlıdır.

Nurgaz Kamp Masası Doğada Rahatlıkla Kullanılır mı?

Nurgaz Alüminyum Kamp Masası

Nurgaz kamp masası doğada rahatlıkla kullanılabilir. Doğaseverler için pratik kullanım sunan başarılı bir tasarıma sahiptir. Portatif ve katlanabilir oluşu sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir. Az yer kapladığı için sürekli olarak araba bagajında bulundurulabilir. Günün yorgunluğunu atmak için gidilen bir sahil kenarında malzemelerin rahat bir şekilde kullanılması için biçilmiş kaftandır.Kaliteli metal malzemeden yapılan Nurgaz kamp masası ergonomik ve katlanabilir pratik tasarımı ile her türlü dış ortam organizasyonu için uygundur. Nurgaz alüminyum büyük kamp masası yorum konusunda da kullanıcılardan son derece olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürün sayfasında bulunan değerlendirme kısmında gerçek kullanıcılar tarafından yazılan yorumlar sayesinde bu ürün ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Doğaseverler için tasarlanmış bu ergonomik ve pratik ürünü Trendyol üzerinden hemen sipariş verebilirsiniz. Yıl boyunca yapılan kampanyaları takip ederek Nurgaz kamp masasını avantajlı fiyatlar ile tedarik edebilirsiniz.