Nurgaz 220 gr Kartuş 5 Adet Ng207

500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nurgaz 220 gr Kartuş 5 Adet Ng207

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nurgaz NG207 220gr. Valfli LPG Kartuşu 5 Adet Kargo dahil fiyatıdır. Otomatik ateşleme istenilen açıda kullanılabilme
  • Hafif tasarım yapısı
  • El yapısına göre ergonomik tasarım
  • Atölye ve ev uygulamalarında pratik kullanım
  • 220 Gr Bütün valfli sistemle çalışan bu sayede bitirmeksizin çıkarılıp tekrar takılabilen kartuş. Valfli Ocaklarda ve Pürmüzlerde Kullanılır. Tek Kullanımlıktır. 220gr. LPG içerir. 3-6 saat kullanılabilinir. Mağazamızdan Aynı Ücretsiz Gün Kargo

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Nurgaz ng207-5 220 g 5 Adet Kartuş

Nurgaz 220 gr kartuş 5 adet ng207, valfli bir lpg kartuşa sahiptir ve 5 adet set şeklinde satılmaktadır. Otomatik ateşleme özelliğine sahip olan kartuş tüpleri, her açıdan kullanılabilmektedir. Ergonomik yapısı ve avuç içine uygun dizayn edilmiş kapaklarıyla özellikle kampçıların günlük enerjilerine ulaşımı için oldukça pratik bir ürün haline getirmektedir. Paketleme yöntemi, her ne kadar %100 güvenilir malzemelerle yapılmış olsa da, gaz kartuş tüpü taşındığında ekstra özen gösterilmesi gerekmektedir. Günübirlik kısa kamplar içinde, uzun kamp seyahatlerinde günlük kullanmak için de oldukça ideal olan bu gaz tüpü, herhangi bir kaçak durumunda sağlığı etkilememeye ve güvenliği tehlikeye atmamak amacıyla küçük gramajlı üretilmiştir.

  • Her türlü portatif ocağa uyumludur.
  • Tek kullanımlıktır.
  • %100 güvenli vidalı kapaklama sistemine sahip olması dolayısıyla gaz kaçağına sebep olmamaktadır.

Nurgaz 220 Gr Ng207 Lpg Kartuşu Ne İşe Yarar?

Nurgaz 220 Gr Ng207 Lpg Kartuşu Ne İşe Yarar?

Nurgaz 220 gr kartuş, özellikle karavan seyahati ya da piknik gibi arabalı kamplarda oldukça fazla kullanılan portatif ocakların çalışmasını sağlayan asıl ürünler tüp gaz kartuşlardır. Taşıma ve ağırlık konusunda sorun çıkarmadan ilerlemenizi sağlayacak olan ürün, kısa sürede ocağınızı kokusuz bir şekilde yakmaktadır. Nurgaz Vidalı Kartuş ise, sadece Nurgaz ürünleriyle değil, piyasada var olan tüm 7/16 ocaklarla kullanılabilen bir lpg kartuştur. Yerli üretimi yapılan firmada, kartuşlar %100 güvenlik emniyetli ve sızdırmaz bir şekilde doldurulmaktadır. Tüpler içine boşluk bırakmadan tam dolumu yapılan gaz kartuşların, çift conta sistemiyle kapatılmış olması maksimum emniyet elde edilmesini sağlamaktadır. Kartuşlu ocaklar yardımıyla her türlü hava koşullarında kampçılara enerji vermesi adına üretilmektedir. Kamplarda ocak imkanının sağlanmasına yardımcı olan kartuşlar ise, enerji kaynağı olduğundan sıklıkla tercih edilmektedir.

Nurgaz 220 Gr 5 Adet Kartuş Güvenli midir?

Nurgaz 220 gr 5 adet ng207 lpg kartuşu, içeriğinde tamamen güvenilir yöntemlerle paketlenmiş tüp gaz bulundurduğundan tehlike grubuna girmektedir. Marka tarafından çift contalı kapaklarla ağızları sıkıca kapatılan kartuş tüpleri dikkatli taşınmalıdır. İçerisinde %30 oranında propan ve %70 oranında bütan gazı bulunduran tüpler, malzemelerden kaçınılmadan tam dolumla doldurulmuş olup, her türlü hava koşulunda yanınızda taşıyabileceğiniz şekilde paketlenmiştir. Kullanım esnasında ise, ocak gaz giriş başlığını kartuşa oturtup, vanasını (contasını) çevirerek gaz dolumu sağlayabilir ve bu sayede ocağınızı yakabilirsiniz. Contaları sayesinde yuvaya oturduktan sonra gaz kaçağı yapmadan sadece ürün içerisine gaz geçişini sağlamaktadır dolayısıyla piyasada güvenilir olan ve sıklıkla tercih edilen bir üründür. Alevi istediğiniz sıklıkla arttırıp azaltabileceğiniz gibi, kutu kısmını söktüğünüzde kendiliğinden kapanacaktır. Dökülmeler ve sızıntılar konusunda endişelenmenize gerek kalmayacaktır.

Nurgaz 220 Gr Ng207 5 Adet Lpg Kartuşun Avantajları Nelerdir?

Nurgaz 220 gr kartuş 5 adet ng207 fiyatı başlı başına bir avantajdır. Piyasanın lideri olma yolunda emin adımlar atan Nurgaz, uygun fiyatı, kaliteyi ve güvenliği bir araya getirdiğinden kendi avantajlarını kendisi yaratmaktadır. Ürün gaz çıkış kapağının çift ve kalın contalı üretilmesi, gaz giriş kapağının boyutu ne olursa olsun conta sıkıştırılması duyumunda bu gazı ürüne uyumlu hale getirerek her cihazla beraber kullanıma uygun hale getirmektedir, dolayısıyla tüm cihazla aynı gazın kullanılabilme avantajını beraberinde getirmektedir. Gramajının 220 gramlık üretilmesi, ürünün kamp esnasında yer kaplamadan taşınabileceği tüpler şeklinde tasarlanmasına sebebiyet vermiştir, bu sayede hem tek kullanımlık hem de bir kaç kullanımlık olarak tercih edebileceğiniz bir tüp avantajına sahip olmaktadır. 220 gramlık bir kartuş yaklaşık 4 saatlik bir kullanım sağlamaktadır. Nurgaz 220 gr kartuş 5 adet ng207 yorumlarından kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilir ve ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.