Nur Home Kahve Krem Çiçekli Süngerli Kadife Lastikli Mutfak, Salon Halı Örtüsü Nrh-23

539,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 150 x 230
150 x 230
200 x 300
200 x 290
150 x 235
150 x 233
160 x 235
160 x 233
170 x 250
160 x 230
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nur Home Kahve Krem Çiçekli Süngerli Kadife Lastikli Mutfak, Salon Halı Örtüsü Nrh-23

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nur Home Tekstil Satıcı Ünvanı: NUR HOME TEKSTİL ZÜCCACİYE VE DEKORASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632072431200001 Vergi Kimlik Numarası: 6320724312
    Bu ürün Nur Home Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SÜNGERLİ KADİFE LASTİKLİ HALI ÖRTÜSÜ Süngerli kadife lastikli halı örtülerimizin üst kumaşı ipek kadife, alt kısmı süngerlidir. Kadife kumaş ve sünger çok yüksek ısıda lamine edilerek birleştirilir. Alt kısımdaki sünger sayesinde kayma ihtimali çok düşük olur. Piyasadaki diğer sade kumaş olan halı örtüleri ile lütfen karıştırmayınız. Ürünlerimizin 4 tarafı komple lastiklidir ve orta kısmında da bir adet kaymayı önleyici lastiği mevcuttur. Siparişinizden sonra seçmiş oldugunuz ölçüye göre dikim yapılır. Süngerli halı örtülerimiz 30 derecede yumaşatıcı ve ağartıcı kullanmadan makinada yıkanabilir. Hava toz çıkarmaz, kolay temizlenir.Leke tutmaz.Rengi bozulmaz Özel kumaş yapısı sayesinde deforme olmaz, rengi solmaz defalarca yıkayıp kullanabilirsiniz. Kalitelidir ve itinalı işçiliği ile farkını hemen farkedebileceğiniz bir üründür. Kullanışlıdır. Elektrikli süpürge ile rahatlıkla süpürebilirsiniz. Makinanızın emiş gücü çok yüksek ise ayarını biraz kısabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Turuncu
  • Desen Çiçekli
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Nur Home Nrh-23 Süngerli Lastikli Kahve Krem Çiçekli Kadife Halı Örtüsü

Nur Home süngerli kadife lastikli halı örtüsü kahve krem çiçekli, son derece kullanışlı özelliklere sahip olan kaliteli bir üründür. Uygun ebattaki halınızı sağlam lastikleriyle sararak konforlu bir kullanım imkânı sunar. Örtüldüğü yüzeyde kaymaz özellik gösteren ürün, halının üzerinde özgürce hareket edebilmenize katkıda bulunur. Bulunduğu zeminde hava ya da toz geçişine engel olan örtü, bu özelliğiyle fonksiyonel bir kullanım olanağı sunar. Leke tutmayan ürün, özel kumaşı sayesinde canlı rengini de uzun yıllar boyunca korur. Kolay deforme olmama özelliği, ürünü gönül rahatlığıyla yıkayıp kullanmanızı sağlar. Örtünün üzerinde çok yüksek emiş gücü olmamak kaydıyla elektrik süpürgesi kullanabilmeniz de mümkündür.

  • Yapımında kullanılan materyal: İpek kadife ve sünger
  • Ürün rengi: Kahve ve krem
  • Ürün ölçüleri: 150 x 230 cm

Nur Home Kahve Krem Çiçekli Halı Örtüsünün Malzemesi

Nur Home Kahve Krem Çiçekli Halı Örtüsünün Malzemesi

Nur Home süngerli kadife lastikli kahve krem çiçekli halı örtüsünün yapımında iki farklı materyalden yararlanılır. Ürünün üst kısmındaki kumaşta ipek kadife kullanılır. Taban kısmında ise sünger vardır. Sünger ve ipek kadife, çok yüksek ısıda lamine edilerek birleştirilir. Bu sayede ürün, son derece kaliteli bir kullanım deneyimi vadeder. Alt kısımda kullanılan sünger sayesinde halı örtüsü, kaymaz taban özelliği kazanır. Ürünün alttaki halıya sıkıca tutunması sayesinde ürünün üzerinde yürürken veya koşarken lastiklerin kayıp çıkması riski de minimuma inmiş olur. Nur Home halı örtüsü, kullanıcılarına özgürce hareket edebilme imkânı tanır. Üst bölümdeki kumaşın ipek kadifeden üretilmiş olması da ürünü çok daha yumuşak ve estetik hâle getirir. Kaliteli malzemeleri sayesinde Nur Home lastikli halı örtüsü, hemen hemen her kullanıcının beğenisini kazanmayı başarır.

Nur Home Süngerli Kadife Halı Örtüsünün Özellikleri Nelerdir?

Nur Home Süngerli Kadife Halı Örtüsünün Özellikleri Nelerdir?

Nur Home süngerli kadife lastikli kahve krem çiçekli halı örtüsü, kaliteli materyallere ve kullanışlı özelliklere sahiptir. Bu özellikler sayesinde ürün, fonksiyonel bir kullanım vadeder. Örtünün 4 tarafında lastik bulunur. Bu lastikleri kullanarak örtüyü halınıza oldukça kolay bir şekilde geçirebilirsiniz. Aynı zamanda ürünün orta kısmında da kayma engelleme özelliğine sahip olan bir adet lastik bulunur. Bu lastik de örtünün uzun bir süre boyunca halı üzerinde takıldığı gibi sabit durmasını sağlar. Örtünün ölçüleri, 150 x 230 cm olarak belirtilir. Söz konusu ölçülere uygun halınız için bu örtüyü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Nur Home süngerli kadife lastikli halı örtüsü kahve krem çiçekli 150x230, temizlik açısından da kullanım kolaylığı sağlar. Ağartıcı ve yumuşatıcı kullanmadan 30 derecelik programda çamaşır makinesinde yıkanabilir.

Nur Home Kahve Krem Çiçekli Lastikli Halı Örtüsü Şık mıdır?

Nur Home Kahve Krem Çiçekli Lastikli Halı Örtüsü Şık mıdır?

Nur Home süngerli kadife lastikli kahve krem çiçekli halı örtüsü, son derece şık bir görünüme sahiptir. Kahve ve krem tonlarının ağırlıklı olduğu ürün, çiçek motifleriyle oldukça estetik bir duruş sergiler. Örtünün üzerindeki renkler, hemen hemen her mobilya ve dekorasyona uyum sağlamayı başarır. Böylece ürün, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Siz de bu örtüyü satın alarak evinizde şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. İpek kadife kumaşı sayesinde her zaman capcanlı görünen ürün, yumuşak dokusuyla da neredeyse bütün kullanıcılarının beğenisini kazanır. Estetik bir görünümü bulunan Nur Home süngerli kadife lastikli kahve krem çiçekli halı örtüsü, ortamdaki kişilerin dikkatini kolayca üzerine çeker. Şıklığından ödün vermeyen örtü, estetik yapısını fonksiyonel özellikleriyle birleştirerek kullanıcılarının memnuniyet seviyesini yükseltir. Siz de evinize yakışacak kaliteli ve kullanışlı bir halı örtüsü arayışındaysanız bu ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç dakikada sipariş edebilirsiniz. Öncesinde Nur Home süngerli kadife lastikli halı örtüsü kahve krem çiçekli yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.